Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Užsidedu ir aukštakulnius ir inkariukus. Su abiem jaučiuosi patogiai. Viskas priklauso nuo nuotaikos, aprangos ir oro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 06, 04:49)
batu pas mane turi buti visokiu, visiems gyvenim atvejams. viena is mano silpnybiu  wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu,, nors as aukstakulniu nenesioju, bet ir tu turiu,nes ai galvoju doh.gif , gal prireiks kokiam atvejui tongue.gif
Atsakyti
gal zinote graziu madingu batu tinklalapi? mirksiukas.gif
Atsakyti
aš ir aukštakulnius dievinu wub.gif
Atsakyti
Aš irgi už aukštakulnius 4u.gif Nors patogumo prasme, tai be abejo žemakulniai patogesni blush2.gif Tik ne visai "sportbatukai", bet kokių 3-5 cm pakulne.
Papildyta:
QUOTE(gisita @ 2007 10 06, 14:11)
Vos mėnesį panešiojau ilgesnėm nosytėm batus ir žiauriai jas nubalnojau. Verta nešti taisyti? Jie galėtų, ką nors padaryti? Nes nelabai įsivaizduoju  g.gif  O gaila batų būtų... unsure.gif

Turėjau ir aš tokia bėda doh.gif .
Pataisė bigsmile.gif . Iš apačios, ta prasme , padą patį sutvarkė-dalį jo ir gražiai "nosis" batų sutaisė, pačią odą kažkaip padažė dar nžn ką darė, bet kaip nauji thumbup.gif .
Nežinau kokia situacija taviškių batelių, bet manau nunenuš kiekvienas normalus batsiuvys pasakys ar apsimoka taisyt ar ne .
Atsakyti
Lygiapadžiai wub.gif
Atsakyti
Visokius nešioju ax.gif Žiūrint kokia proga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O man kazkaip neiseina kad vieni batukai butu ir patogus ir megstamiausi ax.gif Megstamiausi- dailus aukstakulniai, o patogiausi- kedukai bigsmile.gif
Atsakyti
patogiausi aisku ploksciapadziai... bet perku dazniausiai tik juodus ir labai aukstu kulnu ankle boots, kulnas ne zemiau 10 cm doh.gif dziaugiuosi groziuosi, bet apsiaunu ne itin daznai, ens tiesiog tyngisi i paskaitas puostis doh.gif turiu kokias 5 poras tokiu graziu, bet retai is namu iseinanciu batuku doh.gif
Atsakyti
patogiausi zemakulniai, aukstakulniai graziausi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai nešioju aukštakulnius, todėl ir savo balsą daviau aukštakulniams 4u.gif šeip dėviu ir kitą avalynę, bet gražiau atrodo aukštakulniai ir jau pripratau nešiot... thumbup.gif
Atsakyti
Dažniausiai nešioju aukštakulnius, bet mėgstu ir visiškai lygiapadžius. Kartais užsidedu ir Convers'us smile.gif
Atsakyti