Užsidedu ir aukštakulnius ir inkariukus. Su abiem jaučiuosi patogiai. Viskas priklauso nuo nuotaikos, aprangos ir oro
QUOTE(cognac @ 2007 10 06, 04:49)
batu pas mane turi buti visokiu, visiems gyvenim atvejams. viena is mano silpnybiu
pritariu,, nors as aukstakulniu nenesioju, bet ir tu turiu,nes ai galvoju , gal prireiks kokiam atvejui
gal zinote graziu madingu batu tinklalapi?
aš ir aukštakulnius dievinu
Aš irgi už aukštakulnius Nors patogumo prasme, tai be abejo žemakulniai patogesni Tik ne visai "sportbatukai", bet kokių 3-5 cm pakulne.
Papildyta:
Turėjau ir aš tokia bėda .
Pataisė . Iš apačios, ta prasme , padą patį sutvarkė-dalį jo ir gražiai "nosis" batų sutaisė, pačią odą kažkaip padažė dar nžn ką darė, bet kaip nauji .
Nežinau kokia situacija taviškių batelių, bet manau nunenuš kiekvienas normalus batsiuvys pasakys ar apsimoka taisyt ar ne .
Papildyta:
QUOTE(gisita @ 2007 10 06, 14:11)
Vos mėnesį panešiojau ilgesnėm nosytėm batus ir žiauriai jas nubalnojau. Verta nešti taisyti? Jie galėtų, ką nors padaryti? Nes nelabai įsivaizduoju O gaila batų būtų...
Turėjau ir aš tokia bėda .
Pataisė . Iš apačios, ta prasme , padą patį sutvarkė-dalį jo ir gražiai "nosis" batų sutaisė, pačią odą kažkaip padažė dar nžn ką darė, bet kaip nauji .
Nežinau kokia situacija taviškių batelių, bet manau nunenuš kiekvienas normalus batsiuvys pasakys ar apsimoka taisyt ar ne .
Lygiapadžiai
O man kazkaip neiseina kad vieni batukai butu ir patogus ir megstamiausi Megstamiausi- dailus aukstakulniai, o patogiausi- kedukai
patogiausi zemakulniai, aukstakulniai graziausi
Dažniausiai nešioju aukštakulnius, todėl ir savo balsą daviau aukštakulniams šeip dėviu ir kitą avalynę, bet gražiau atrodo aukštakulniai ir jau pripratau nešiot...
Dažniausiai nešioju aukštakulnius, bet mėgstu ir visiškai lygiapadžius. Kartais užsidedu ir Convers'us