Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nesu aukstakulniu megeja, bet jei yra nuotaika, kodel gi ne?Manau, kad reikia tureti visokiu stiliu batuku, sporbatuku ir t.t.
Nenesioju aukstakulniu labai daznai, nes tada as jauciuosi labai pasipuosusi, keista ane? g.gif
Atsakyti
svarbu, kad būtų patogūs, dažniausiai renkuosi sportbačius, žemakulnes basutes, platformų išvis niekada nenešiojau ir ko gero nenešiosiu, o aukštakulnius kartais užsidedu tongue.gif smile.gif
Atsakyti
as tai nesioju arba lygaus arba zemo kulno nes man yra patogiausia o daabar galima tokiu graziu zemakuniu rast thumbup.gif
Atsakyti
MAN TAI SPORBATUKAI PATOGIAUSI, BET NESIOJU IR AUKSTAKULNIUS.
Atsakyti
Lygus padas, zemas kulniukas arba sportbaciau patys patiogiausi wub.gif
Atsakyti
O as laaabai megstu aukstakulnius,bet siuo metu,kol dukryte dar maza pirmenybe-sporbatukams,taip patogiau
Atsakyti
megstu aukstakulnius ... wub.gif
Atsakyti
Dažniausiai renkuosi su žemu kulniuku, patogiausia man taip wub.gif
Atsakyti
balsavau uz batukus su lygiu padu, bet megstu, kai tas kulniukas buna vos vos matyti-man tokie labai patogus 4u.gif
Atsakyti
as ir uz lygapadzius.Grazu man ir aukstu kulnu,nu bet biski panesiojus nereliai kojas iskausta.20-mete,tai daznai aukstus nesiojau
Atsakyti
Vos mėnesį panešiojau ilgesnėm nosytėm batus ir žiauriai jas nubalnojau. Verta nešti taisyti? Jie galėtų, ką nors padaryti? Nes nelabai įsivaizduoju g.gif O gaila batų būtų... unsure.gif
Atsakyti
batu pas mane turi buti visokiu, visiems gyvenim atvejams. viena is mano silpnybiu wub.gif
Atsakyti