Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 02 26, 04:31)
user posted image

situs batelius galima uzsisakyti is wetseal.com bet jie man asmeniskai nelabai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 02 26, 04:31)
user posted image

sitie fainuciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 02 26, 11:57)
noriu paklaust, ar smailianosius žadat nešioti? g.gif
na turiu mielus ir mylimus batukus, bet dabar galvoju ar nebusiu ta, kuri ne į temą  doh.gif

Smailianosiai - klasikiniai batukai ir juos nešiojančių visad bus. Turiu aš dvi poras. Vieni nugrūsti į spintos gilumą jau metai blush2.gif , o kitus nešioju, nes labai patogūs ir patinka. Nors šiaip esu bukanosių fanė wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gražiau žiūrisi tai aukštakulniai. Bet dažniausiai nešioju lygiapadžius, man smagiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 02 26, 11:57)
noriu paklaust, ar smailianosius žadat nešioti? g.gif
na turiu mielus ir mylimus batukus, bet dabar galvoju ar nebusiu ta, kuri ne į temą  doh.gif

Šiaip smailianosiai batai yra klasikiniai, o klasika niekada neišeina iš mados. Aišku dar priklauso nuo to, koks tas nosies smailumas...
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 02 26, 05:31)
Mergytės, prašau pagalbos.

Man labai patinka šiuo metu madingi "peep toe" stiliaus bateliai (t.y. nukirptas batelio priekis). Suprantu kad dar ne pavasario sezonas, bet gal matet kur nors tokius pirkti? Ieškau, bet veltui unsure.gif

Ieškau kažko panašaus į tai:

user posted image
user posted image
user posted image

Tie pirmi bateliai man wub.gif ir as pirksiu kazka panasaus.
Atsakyti
kažkodėl man su prakirptu priekiu batai ne prie širdies... schmoll.gif
Atsakyti
simta metu nenesiojau aukstakulniu, ir siandi isdrisau ax.gif koju netrina, bet ilgiau pavaiksciojau ir dienos gale, buvo toks jausmas, kad koja suspausta is visu pusiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pavasarį ateina aukštakulnių mada thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai ištisai vaikštau su aukštalkulniais, kiekvieną dieną, nuo ryto iki vakaro ir net neįsivaizduoju kaip galėčiau be jų gyventi. Aš net nemoku vaikščioti su žemakulniais, man atrodo, kad juos apsiovus mane verčia atgal, t.y., kad kulnas žemiau už pirštus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(brytva @ 2007 02 28, 13:48)
kažkodėl man su prakirptu priekiu batai ne prie širdies... schmoll.gif

O man tai gražu... Aš anščiau irgi tokių nenešiojau, bet dabar ateina į madą, tai aš prisižiūrėjau ir užsimaniau ax.gif Be to galima gražų pedikiūrą pademonstruot
Atsakyti
QUOTE(nerciukaz @ 2007 02 28, 17:58)
simta metu nenesiojau aukstakulniu, ir siandi isdrisau ax.gif koju netrina, bet ilgiau pavaiksciojau ir dienos gale, buvo toks jausmas, kad koja suspausta is visu pusiu verysad.gif

tai ka? g.gif
Atsakyti
nu gal priprasiu...man kažkada smailianosiai juokingai atrodė smile.gif
Atsakyti