Smailianosiai - klasikiniai batukai ir juos nešiojančių visad bus. Turiu aš dvi poras. Vieni nugrūsti į spintos gilumą jau metai , o kitus nešioju, nes labai patogūs ir patinka. Nors šiaip esu bukanosių fanė
Man labai patinka šiuo metu madingi "peep toe" stiliaus bateliai (t.y. nukirptas batelio priekis). Suprantu kad dar ne pavasario sezonas, bet gal matet kur nors tokius pirkti? Ieškau, bet veltui
simta metu nenesiojau aukstakulniu, ir siandi isdrisau koju netrina, bet ilgiau pavaiksciojau ir dienos gale, buvo toks jausmas, kad koja suspausta is visu pusiu
Aš tai ištisai vaikštau su aukštalkulniais, kiekvieną dieną, nuo ryto iki vakaro ir net neįsivaizduoju kaip galėčiau be jų gyventi. Aš net nemoku vaikščioti su žemakulniais, man atrodo, kad juos apsiovus mane verčia atgal, t.y., kad kulnas žemiau už pirštus
O man tai gražu... Aš anščiau irgi tokių nenešiojau, bet dabar ateina į madą, tai aš prisižiūrėjau ir užsimaniau Be to galima gražų pedikiūrą pademonstruot
simta metu nenesiojau aukstakulniu, ir siandi isdrisau koju netrina, bet ilgiau pavaiksciojau ir dienos gale, buvo toks jausmas, kad koja suspausta is visu pusiu