Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as labiausiai myliu patogia avalyne...tiesiu padu....,bet reikiamai progai turiu uzkeikus ir pora aukstakuniu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 02 20, 19:19)

Va situos tai paimciau wub.gif
Atsakyti
Patogiausi, mylimiausi lieka kerziukai blush2.gif
Atsakyti
Man aukstakulniai labai patinka wub.gif , paskaiciau apie tuos zelinius padukus, tikiuosi jie man tiks, ir dazniau kablukus nesiosiu.
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2007 02 21, 13:20)
Va situos tai paimciau  wub.gif

Ir man šitie krito į akį. Turėtų būt patogūs. rolleyes.gif
Atsakyti
labai jau myliu aukstakulnius, bet ir kedukus nesioju, priklauso kur ir ka veiksiu laugh.gif
Atsakyti
Mergytės, prašau pagalbos.

Man labai patinka šiuo metu madingi "peep toe" stiliaus bateliai (t.y. nukirptas batelio priekis). Suprantu kad dar ne pavasario sezonas, bet gal matet kur nors tokius pirkti? Ieškau, bet veltui unsure.gif

Ieškau kažko panašaus į tai:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PopieziausAnuke: 26 vasario 2007 - 04:35
lygiapadziai man patinka labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 02 26, 05:31)

Man labai patinka šiuo metu madingi "peep toe" stiliaus bateliai (t.y. nukirptas batelio priekis). Suprantu kad dar ne pavasario sezonas, bet gal matet kur nors tokius pirkti? Ieškau, bet veltui unsure.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Yra naujoje Danijos kolekcijoje bet nzn is kur esi tai nzn ar tavo mieste yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 02 26, 04:31)
Suprantu kad dar ne pavasario sezonas, bet gal matet kur nors tokius pirkti? Ieškau, bet veltui unsure.gif

Tai kad JAU sezonas smile.gif Jau turbūt visose parduotuvėse yra naujos kolekcijos, o jose tikrai tokių batų yra. Batas, Danijos kolekcijose tikrai mačiau. Pereik per parduotuves, tikrai rasi ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 02 26, 04:31)

user posted image
user posted image
user posted image

Tokių basučių gali parsisiūsti iš JAV internetinių parduotuvių, pati neseniai užsisakiau panašias kaip antroj nuotraukoj.
Atsakyti
noriu paklaust, ar smailianosius žadat nešioti? g.gif
na turiu mielus ir mylimus batukus, bet dabar galvoju ar nebusiu ta, kuri ne į temą doh.gif
Atsakyti