Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mėginsiu dar kurią dieną pasivaikščiot, gal prilips. Gal oras per karštas jiems lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
galiniu dukliuku maciau pirkti Iki parduotuveje
berods apie 20 Lt
Atsakyti
Nors patinka ir aukštakulniai, bet patogiausi visgi lygiu padu ir sportbačiai...
Atsakyti
mylimiausi tai aukstakulniai,bet del patogumo tai... zemakulniai
Atsakyti
nuo sportbačių iki aukštakulnių patinka. daugiau į modelį žiūriu ir dar prie ko derinu. na tik kerzai nelabai..
Atsakyti
man tai patogiausi aukstakulniai, bet ne liaudiskai vadinamos "špilkos", o tokie pilni kulnai kai ir platforma is sono atrodo smile.gif
neaiskiai ko gero rasau smile.gif
kazka panasaus bandau prisegti tik zinoma ir bateliai buna tokie (bet man smailianosiai labiau patinka ir su tokiu kulniuku smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 19 vasario 2007 - 11:29
As su sportbatukais lakstau blush2.gif neseniai grazuolius adidas'iukus parsisiunciau wub.gif
Atsakyti
man su aukštakulniais labai patogu, na bet neatsisakau ir lygiais padais batukų, na tik kedų nemėgstu, nelimpa man jie nors tu ką.... schmoll.gif nors kai kitos prabėga su kedukais man gražu.....
Atsakyti
Man tai su sportbaciais patogiausia ax.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šiuo metu vaikštau su gana "galingomis" platformomis. Vasarą... na, kas pasitaiko po ranka. Šiaip mėgstu platformas, tačiau nemėgstu tų aukštakulnių smailais kulniukais lyg ylom.
Atsakyti
Žiemą noriu stabilumo, tai su žemais arba platforminiais vaikštau. O šiaip mėgėja tiek aukštakulnių, tiek kedukų. Svarbiausia, kad būtų minkštučiai.
Tiesa, yra ko negaliu pakęsti- šlepečių per pirštą. Nežinau, ką jos man ten dirgina, bet ilgiau 5 minučių ištvert negaliu, pradedu erzintis...
Atsakyti