Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(geneva @ 2006 07 12, 22:32)
o kiek uz juos mokejai jei ne paslaptis? cia toks lietuviskas klausimas...  notworthy.gif

ne paslaptis tik neprisimenu.... doh.gif tarp 5 ir 10 euru. as pernai turejau is prdziu pigias tokias, tai ismeciau, paski nusipirkau sitokias, visa vasara atmyniau paskui drauge ikalbejo jai atiduot lietuvoj, tai atidaviau,sitas naujso, dar niespokuotos....jei labai reikia, ateik i sitas temele ir paprasyk, nupriksiu:
paslugos
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 07 12, 23:26)
O ju tikrai nera lt pirkt? ash ir noriu noriu noriu smile.gif

nu as nezinau....as ten 7 metai kaip negyvenu blush2.gif
Atsakyti
Nu bet maciau kazkas rashe, kad nusipirko ar irgi nea ish Lietuvos? g.gif
Atsakyti
Nusipirkau užvakar Droge. Ar tai 20 ar 22 Lt Prie batų jie nelimpa ir neturėtų, kiek suprantu. Taigi, basutes keitinėju priklausomai nuo nuotaikos, o ten pat keliauja ir šitos pagalvėlės. Gal ir nieko, tik reikia laiko priprast rolleyes.gif
Atsakyti
Jei kalbat apie apie tokius želinius padus į aukštakulnius, tai esu mačius Maximoj pirkt, kaina lyg iki 20Lt.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 13, 17:39)
Jei kalbat apie apie tokius želinius padus į aukštakulnius, tai esu mačius Maximoj pirkt, kaina lyg iki 20Lt.

As maciau irgi tas zelines pagalveles i batus, ir droge yra apie 20lt kainuoja. bet man idomu jei kuri bandet ka jos tiksliai daro? Ta prasme del ko jas deda i batus? Kad kojos ne taip pavargtu? Nes jei taip tai ir as pirksiu.
Atsakyti
Aš žinau, kad jie neleidžia kojai slysti, na jei aukšti kulniukai labai, būna, kad koją į priekį varo, tai jie labai gerai. O ar jie padeda kojom nepavargt, tai nežinau, čia to reik išbanžiusių juos, klaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2006 07 13, 17:24)
As maciau irgi tas zelines pagalveles i batus, ir droge yra apie 20lt kainuoja. bet man idomu jei kuri bandet ka jos tiksliai daro? Ta prasme del ko jas deda i batus? Kad kojos ne taip pavargtu? Nes jei taip tai ir as pirksiu.

na kai ilgai pavaikstai su aukstakulnaiis labai atmusi pagalveles po pirstais. ten ilgainiu susiformuoja nuospaudos,o vakare labai skauda prikstus. tos zele pagalvels veikai kaip amortizatoriai-= neatmusi pedu ir ne taip greitai susidaro nuospaudos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 13, 17:01)
ar tos pacios firmos?

Taip, lygiai tokie patys.
Ir ką galiu pasakyt - trenkiau šiandien į rankinę vidury kelio nusiėmusi. Neprilimpa, slankioja, einant netgi "klapsi".
Išvada - š-ukas ant pagaliuko. Susinervinau mad.gif
Atsakyti
ot gerai, kad as neskubu begt ir pirkt vos ka ypatingo isgirstu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 13, 20:53)
Ir ką galiu pasakyt - trenkiau šiandien į rankinę vidury kelio nusiėmusi. Neprilimpa, slankioja, einant netgi "klapsi".
Išvada - š-ukas ant pagaliuko. Susinervinau  mad.gif

o maniskiai prilimpa g.gif idomu kodel toks skirtumas????

QUOTE(geneva @ 2006 07 13, 21:01)
ot gerai, kad as neskubu begt ir pirkt vos ka ypatingo isgirstu... biggrin.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 13, 22:53)
Išvada - š-ukas ant pagaliuko. Susinervinau  mad.gif

su dvipuse izoliacija bandyk klijuoti ax.gif ash turiu super duper batukutus, bet man labai koja slysta i prieki ir del to nepatogu pasidaro, tai man tokie labai gerai dalykeliai butu smile.gif
Atsakyti