Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(VILIMA @ 2006 07 02, 00:01)
Labai megstu MORGAN batukus  4u.gif

as radau toki geli det i auks.batukus tei dabar gyvenimas truputi palingvejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2006 07 02, 14:07)
as radau toki geli det i auks.batukus tei dabar gyvenimas truputi palingvejo mirksiukas.gif

party feet? thumbup.gif as irgi turiu
Atsakyti
grazus batai yra aukstakulniai, patogus- zemakulniai. nusipirkau pavasari labai madingus, ryskiai ryzus ant labai auksto kulno batus, sumokejau belekiek pinigu ir nenesioju doh.gif , nes per aukstas kulnas, vos parioglinu... jau nekalbu apie ejima su jais i klubus.
Atsakyti
A man geriausi batai vasara yra keduki. biggrin.gif Rudeni ir žiema nešioju tik kerzus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 02 liepos 2006 - 18:36
QUOTE(lil @ 2006 07 02, 15:10)
party feet? thumbup.gif  as irgi turiu

O jie tikrai padeda? Nes aš mėgstu dėvėt plonapadžiųs aukštakulnius, tik bijau, kad tos gelinės pagalvėlės eilinė nesąmonė schmoll.gif g.gif
Jei sakot, kad thumbup.gif , matyt reiks pamėgint g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 02, 19:15)
O jie tikrai padeda? Nes aš mėgstu dėvėt plonapadžiųs aukštakulnius, tik bijau, kad tos gelinės pagalvėlės eilinė nesąmonė  schmoll.gif  g.gif
Jei sakot, kad  thumbup.gif , matyt reiks pamėgint  g.gif  biggrin.gif

as manaiu kad tos pagalveles irgi ismislas, labai gailedma pinigu nusipirkau ir nesigailiu, tik prik aisku ne xxxxx firmos, o imk normalis, Schroll ar kazkaip pabnasiai rasosi. ju visos koju prieziuros priemones wub.gif
Atsakyti
Man tai turi būti tik žemas kulniukas arba išvis lygiu padu batukai, o jau su aukštais tai visai nepaeinu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 12, 22:24)
as manaiu kad tos pagalveles irgi ismislas, labai gailedma pinigu nusipirkau ir nesigailiu, tik prik aisku ne xxxxx firmos, o imk normalis, Schroll ar kazkaip pabnasiai rasosi. ju visos koju prieziuros priemones  wub.gif

ooo! isgirdau kazka naujo! smile.gif noreciau daugiau informacijos. dabar kaip tik knisuosi internete. o kaip jos atrodo? blush2.gif noreciau labai, nes dievinu aukstakulnius, bet labai kojos juose pavargsta... nu neturiu as ju daug, bet noreciau daugiau... 4u.gif
Atsakyti
atrodo taip:
nubegau savo nufotografavau:
user posted image
Atsakyti
aciu, lil, uz varga. biggrin.gif
o jos nesislankioja? perskaiciau viena review ir ten juos ispeike, nes jie slankiojosi ir tekdavo eiti ju vietos pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 07 12, 22:24)
aciu, lil, uz varga. biggrin.gif
o jos nesislankioja? perskaiciau viena review ir ten juos ispeike, nes jie slankiojosi ir tekdavo eiti ju vietos pataisyti.

ne, jos kaip lipni zele. esme tame kad perki viena pora pagalveliu vienimes batams ir ju neisimineji, jei kas karta plesi nuo batu ir bandysi kitur klijuot, tada taip bus negerai. taip pat jeri pirksi turguj , pastovejusisu ant dsaule- jie bus sukieteje ir nebesilaikys.
Atsakyti
o kiek uz juos mokejai jei ne paslaptis? cia toks lietuviskas klausimas... notworthy.gif
Atsakyti