Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Velnias, prabalsavau uz lygu pada, betgi kerzokus irgi megstu... Bo megstu greitai vaiksciot, o pagal mano koju ilgi man aukstakulniai nebutini... smile.gif Laaaabai gerai biggrin.gif
Atsakyti
as tai neseniai atradau aukstakulnius su platforma, vietoj "spilkos kulniuko" platformyte, nezinau kaip tiksliai paaiskinti 4u.gif bet ir atrodo labai dailiai, ir patogu labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi esu mazute, dazniausiai nesioju batus su kulniuku - bet ne spilka. Neturiu supratimo, kaip moterys sugeba su spilkomis vaikscioti doh.gif
O sia vasara labai sekmingai atvaiksciojau lygaus pado batais. Tiesiog labai daug vaiksciojau ir svarbiausia buvo patogumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kveli: 07 vasario 2005 - 22:18
Svarbu visos panaudojimo galimybes pvz., kad batai pasitarnautu vietoj ginklo - geriausi smailais priekiais. Arba buna kaustyti metalu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 08 vasario 2005 - 09:09
Aš tai už aukštakulnius. Taip moteriška - tik vikst, vikst... thumbup.gif
Atsakyti
Zemi man patys patogiausi. Smailianosiu ir aukstu nelabai galiu devet, nes pedu kauliukai eina sonan ir labai skauda. O aukstakulniai tikrai graziai atrodo. O va smailianosiai ir dar uzsirietusiais galais man i raganos batus panasus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lija: 08 vasario 2005 - 09:17
ir man smailianosiai ir uzsiriete atrodo kaip to juokdario(tirlim pompom tralia lialia) biggrin.gif
Atsakyti
Aš nešioju tik aukštakulnius, nes su žemais negaliu normaliai paeit (truputį imu šlubuot kai pavargstu). Žemus batus, lakstyt pievomis basa ir namuose avėt šlepetes galėjau tik iki kojos operacijos, o dabar cry.gif Net namuose man geriausia šiek tiek aukštesnes basutes avėt rolleyes.gif
Smailianosių batų nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
As irgi tik aukstakulnius! Del to, kad esu maza... Ir siaip man jie grazus. Net neturiu kitokiu. Tik sportbaciai ir tapkes, o visa kita - ant kabluko.

O dabar man graziausi ti apvalia nosyte - uuuuuuuuuuuuu thumbup.gif . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 02 07, 20:15)
As tai kerepla esu, nemoku vaiksciot zemakulniais arba kedais, iskart issidrebiu smile.gif

biggrin.gif man irgi panasiai, meta atgal kazkaip batai be kulnu smile.gif
man geriausiai aukstakulniai thumbup.gif
na aisku i miska vaziuoju su kedais, bet LABAI nepatogu wink.gif
Atsakyti
megstamiausi aukstakulniai, nes esu neauksta, o patpgiausi tai ispiriami kedukai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš už žemakulnius. Esu aukšta, dėl to man nebūtina ūgio "prisidėti" smile.gif
o nešioju elegantiškus žemakulnius. norse seniau smagiai ir greitai droždavau su aukštakulniai, o dabar kaip "perėjau" prie žemakulnių tai jau sunku paeiti su aukštais, nors savo garderobe ir tokių turiu rolleyes.gif
Atsakyti