Velnias, prabalsavau uz lygu pada, betgi kerzokus irgi megstu... Bo megstu greitai vaiksciot, o pagal mano koju ilgi man aukstakulniai nebutini... Laaaabai gerai
as tai neseniai atradau aukstakulnius su platforma, vietoj "spilkos kulniuko" platformyte, nezinau kaip tiksliai paaiskinti bet ir atrodo labai dailiai, ir patogu labai
Aš tai už aukštakulnius. Taip moteriška - tik vikst, vikst...
Zemi man patys patogiausi. Smailianosiu ir aukstu nelabai galiu devet, nes pedu kauliukai eina sonan ir labai skauda. O aukstakulniai tikrai graziai atrodo. O va smailianosiai ir dar uzsirietusiais galais man i raganos batus panasus
ir man smailianosiai ir uzsiriete atrodo kaip to juokdario(tirlim pompom tralia lialia)
Aš nešioju tik aukštakulnius, nes su žemais negaliu normaliai paeit (truputį imu šlubuot kai pavargstu). Žemus batus, lakstyt pievomis basa ir namuose avėt šlepetes galėjau tik iki kojos operacijos, o dabar Net namuose man geriausia šiek tiek aukštesnes basutes avėt
Smailianosių batų nemėgstu
Smailianosių batų nemėgstu
As irgi tik aukstakulnius! Del to, kad esu maza... Ir siaip man jie grazus. Net neturiu kitokiu. Tik sportbaciai ir tapkes, o visa kita - ant kabluko.
O dabar man graziausi ti apvalia nosyte - uuuuuuuuuuuuu .
O dabar man graziausi ti apvalia nosyte - uuuuuuuuuuuuu .
QUOTE(Aga @ 2005 02 07, 20:15)
As tai kerepla esu, nemoku vaiksciot zemakulniais arba kedais, iskart issidrebiu
man irgi panasiai, meta atgal kazkaip batai be kulnu
man geriausiai aukstakulniai
na aisku i miska vaziuoju su kedais, bet LABAI nepatogu
Aš už žemakulnius. Esu aukšta, dėl to man nebūtina ūgio "prisidėti"
o nešioju elegantiškus žemakulnius. norse seniau smagiai ir greitai droždavau su aukštakulniai, o dabar kaip "perėjau" prie žemakulnių tai jau sunku paeiti su aukštais, nors savo garderobe ir tokių turiu
o nešioju elegantiškus žemakulnius. norse seniau smagiai ir greitai droždavau su aukštakulniai, o dabar kaip "perėjau" prie žemakulnių tai jau sunku paeiti su aukštais, nors savo garderobe ir tokių turiu