Pats pagrindinis kriterijus renkantis batus- patogumas ir kokybė.Paskui jau mados tendencijos ir t.t.
As siai vasarai nupirau nertus batukus
man labai
man labai
Aš prabalsavau už lygų padą... nes po miestą trankytis su vaiku man svarbu patogumas O šiaip "nepykstu" ir ant žemo kulno Žiemai turiu dvejus batus - vienus ant aukšto, kitus ant žemo kulno... vasarai turiu trejus - dvejus ant aukšto, o treti ant žemo kulno... bet aukštakulnių beveik nedėviu Nebent kokia šventė, reikia sijono ar į kokias oficialias iškilmes nueiti reikia (pvz egzaminai )
As jau minejau skyrelyje "ko man nebus per daug" , kad batai mano didziausia aista
Kita savaite pazadu kokia nuotraukyte ideti (kai tik fotikas namo gris:)))
Ir dar as visada uz aukstakulnius...zinau, kad kartais nepatogu, nesveika ir pn., bet taip grazu taip moteriska
Kita savaite pazadu kokia nuotraukyte ideti (kai tik fotikas namo gris:)))
Ir dar as visada uz aukstakulnius...zinau, kad kartais nepatogu, nesveika ir pn., bet taip grazu taip moteriska
Zemas kulniukas ir taskas
Mėgstu visokius patinka aukštakulniai (turiu vienus MORGAN juodus,ilgais aulais ir nerealaus aukščio "špilkom" ,nors ir retokai dėviu), labai mėgstu platformas,taip pat - laiveliai, basutės, šlepetės... ždž visokie, svarbu, kad man tinka, patinka, yra patogūs ir gražūs MAN
Papildyta:
oi, pati perskaičiau ką parašiau ir gi ne vienus, ne vienus aš aukštakulnius turiu
Papildyta:
Memoira -> man iš tavo batelių labai patiko "labai patogūs" ir basutės su šniūreliais, ir dar tos melsvos klumpaitės aukštu kulniuku tik prie jų laaabai dailaus pedikiūro reik, ane?
Papildyta:
oi, pati perskaičiau ką parašiau ir gi ne vienus, ne vienus aš aukštakulnius turiu
Papildyta:
Memoira -> man iš tavo batelių labai patiko "labai patogūs" ir basutės su šniūreliais, ir dar tos melsvos klumpaitės aukštu kulniuku tik prie jų laaabai dailaus pedikiūro reik, ane?
QUOTE(IevaIevute @ 2006 06 28, 13:13)
nu seip manau prie visu batu reiketu dailaus pedikiuro, bet man paskutiniu metu nebuvo laiko pasidaryt..
Ai, zinok, kai labai jau tingisi, ypač žiemą tai aš pati pvz nelabai "štriosinuosi", man užtenka tik trumpų, padildintų, dailių nagučių... Na, nebent darau kad sau nuotaiką praskaidrint, bet vasarą... nieko nėr gražiau už išpuoselėtas pėdutes atviruose bateliuose... tada iš spintučių traukiamos grandinėlės, žiedai ant kojų ir pasitelkiama išmonė ir kruopštumas lakuojant čia jau mano aistra betgi čia - tema apie batus, todėl savo pastebėjimus pedikiūro tema gal geriau jau baigsiu
siandein netycia nusiprikau batelius ejau dektereciai batu, uzejom iaprde, kolji matavos, uzkliuvo mano akies us tokiu kalsikiniu sokio tipo modelio batleiu- smelio spalvos zomsa su auksop raistelaiis..... nu nusiprikau
Papildyta:
apziurejau arba nu visus fotografavai arba as nesupratinga. o su kokiais is tu tu kasdein vaiakstai? jei visi daug maz iseiginaia buvo- sniurelaiia, raistelaiai, ausktos plonso pakulnes......nu auliniai man patiko, isskyrus tuos juodus elastines medziagos....o kur vasariniai like?
Papildyta:
QUOTE(memoire @ 2006 06 28, 11:55)
niu va galite apziureti mano batukus, tik cia dar ne wisi, nes visokiu sportbaciu tai nefotkinau.. prasom baisiai nesmerkti kad nemadingi, bet man jie mieli ir patogus
http://public.fotki...._batai_buvo_du/
http://public.fotki...._batai_buvo_du/
apziurejau arba nu visus fotografavai arba as nesupratinga. o su kokiais is tu tu kasdein vaiakstai? jei visi daug maz iseiginaia buvo- sniurelaiia, raistelaiai, ausktos plonso pakulnes......nu auliniai man patiko, isskyrus tuos juodus elastines medziagos....o kur vasariniai like?
QUOTE(lil @ 2006 06 29, 04:17)
nesioju dabar oranzines basutes su sniureliais.. ir man visai neatrodo kad iseiginiai tie mano batai ir beje as megstu kasdien papuosti kojytes, o iki kokios parduotuves begu su tokiom ruzavom tapkem lygiu padu.. wat
QUOTE(memoire @ 2006 06 29, 12:01)
nesioju dabar oranzines basutes su sniureliais.. ir man visai neatrodo kad iseiginiai tie mano batai ir beje as megstu kasdien papuosti kojytes, o iki kokios parduotuves begu su tokiom ruzavom tapkem lygiu padu.. wat
ei tavo batukai tai cool, man labai patiko sitosios tapkytes ir elegantiskieji juodi, labai jau graziai ziurejosi..