Nusižiūrėjau Žygio batuose tokius batukus, va ir kaina buvo normali - 79,9 Bet neturėjau tą dieną pinigų. Vakar kai nuėjau tų batų kaina jau buvo 'truputį' didesnė. tai taip ir nesupratau, ar aš čia blogai tą kainą pažiūrėjau pirmą kartą (nors atrodo net kelis batus žiūrėjau tokius pat), ar kaip čia
QUOTE(No_Angel* @ 2006 02 11, 10:04)
Nusižiūrėjau Žygio batuose tokius batukus, va ir kaina buvo normali - 79,9 Bet neturėjau tą dieną pinigų. Vakar kai nuėjau tų batų kaina jau buvo 'truputį' didesnė. tai taip ir nesupratau, ar aš čia blogai tą kainą pažiūrėjau pirmą kartą (nors atrodo net kelis batus žiūrėjau tokius pat), ar kaip čia
paklausk pardavėjos, gal neperklijavo lipduko su mažesne kaina
aš nuspirkau batus, kurie buvo nukainoti iki 229 Lt, už 149 Lt
QUOTE(apelsincike @ 2005 12 04, 14:35)
Gal kas gyvai mate "mango" panasius batus?tik be kailiuko.Cosmopolitane rodos maciau,tai dabar naktim sapnuoju,kaip tokiu noriu,o laiko uzeiti i parde nera...
Nu lygiai tokiu pat niekur nemaciau
VS puslapyje tik
Noreciau nusipirkti ilgus, odinius, rudos ar ryzos spalvos batus, ant auksto kulniuko, bet ne "spylkos", ne smailianosius ir ne apvalianosius:) O graziai pailgintu priekiu (nemoku paaishkint) Gal kas matet kur ka panasaus? (Kaune)
As noreciau ilgu, apvalianosiu,tamsiu, graksciu, graziai atrodanciu ne ant labai auksto kulno batu pavasariui. Gal kas matet?
Vasarai norėčiau ką nors panašaus į
209,96EUR
arba
229,68EUR
panašias šliopkes turiu kaip pirmam pav. (tik ne tokias brangias ) - patogumas....tik pas mane ne akute, bet per pirštą dirželis
209,96EUR
arba
229,68EUR
panašias šliopkes turiu kaip pirmam pav. (tik ne tokias brangias ) - patogumas....tik pas mane ne akute, bet per pirštą dirželis
QUOTE(braskel @ 2006 02 17, 20:58)
Manau, kad turetu buti patogios, nes pakankamai plati juosta per kelti eina, kuri is laiko visa pada...
Renkuosi arba žemakulnius, arba batus su kokių 5 cm. kulniukais, reikalavimas - kad jie nebūtų itin smailūs.
As tai dievinu aukštakulnius. Kadangi esu žemo ūgio, tai taip pripratau.................
Ir kaip kiekviena moteris turiu maniją batams
Ir kaip kiekviena moteris turiu maniją batams
Ir aš labai mėgstu aukštakulnius, kažkaip su jais "gracingesnė" jaučiuos
Bet visgi svarbiausia man, kad būtų odiniai ir patogūs
QUOTE(mikkie @ 2006 02 27, 23:15)
Ir aš labai mėgstu aukštakulnius, kažkaip su jais "gracingesnė" jaučiuos
o kur merginois JUSU batu nuotraukytes?
http://img107.images...37resize9by.jpg
Kaip nekeista,sitie dabar mano patogiausi,nors siaip renkuosi bekulne avalyne.Labai patinka mokasinai.
Kaip nekeista,sitie dabar mano patogiausi,nors siaip renkuosi bekulne avalyne.Labai patinka mokasinai.