O pas mane visi batai aukstakulniai,nemoku eiti su zemais kulnais ,va kaip ipratau ant kablu ,tai i kitus ir neziuriu
Apelsincike -faini batukai ir parduotuvese tikrai yra tokiu ,bet kadangi tu laiko i jas nueit neturi ,tai ir neturesi tokiu batu
Kad yra tokiu,tai maciau.(perejau karta per visas),taciau kokybe manes netenkina...ARba dizainas.(kad ir panasus,bet ne tokie)..Tai tik "Mango" batai mane uzbure...(paveikslelyje )Todel ir noriu suzinoti,gal kas juos gyvai ciupinejo...
Sunku buvo apsisprest uz ka balsuot, bet galiausiai balsa atidaviau aukstakulniams. Graziau, elegantiskiau. O jeigu kalba apie patoguma - zinoma, lygus padas arba kedukai.
Na as irgi renkuosi aukstakulnius arba ant neauksto kulniuko, sutinku, kad lygiapadziai patogiau, bet as juos nesioju retai, nes paprasciausiai aukstakulniai graziau
Svarbu i soda ar turistiaka su aukstakulniais nepataikyt, o visa kita - majikipsas
balsuoju uz aukstakulnius. ir pries pora menesiu buciau kategoriska labai-labai ir gincyciausi iki pamelynavimo. taciau sia ziema pirma karta gyvenime atradau zemakulnius ir ... esu patenkinta. keista net man paciai.
va tokie. labai patogus. priderinau kepure, rankinuka, pirstines, dryzuotas oranzines-juodas kojines iki keliu. ir puiku
va tokie. labai patogus. priderinau kepure, rankinuka, pirstines, dryzuotas oranzines-juodas kojines iki keliu. ir puiku
QUOTE(Kuzmite @ 2005 12 07, 15:22)
balsuoju uz aukstakulnius. ir pries pora menesiu buciau kategoriska labai-labai ir gincyciausi iki pamelynavimo. taciau sia ziema pirma karta gyvenime atradau zemakulnius ir ... esu patenkinta. keista net man paciai.
Labai faini
Aš anksčiau nešiojau praktiškai tik aukštakulnius. Bet gimus vaikeliui tenka visur lėkte, tai persiorientavau į žemakulnius
Mėgstu firmos Vagabond batus.
QUOTE(Laumžirgis27 @ 2006 02 02, 10:29)
o kurioje vietoje Chester yra Gedimino prospekte?
priešais katedrą pirmas namas, kampinis su Odminių, toj pusėj kur Danija