Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O pas mane visi batai aukstakulniai,nemoku eiti su zemais kulnais doh.gif ,va kaip ipratau ant kablu ,tai i kitus ir neziuriu biggrin.gif

Apelsincike -faini batukai ir parduotuvese tikrai yra tokiu ,bet kadangi tu laiko i jas nueit neturi ,tai ir neturesi tokiu batu biggrin.gif
Atsakyti
Kad yra tokiu,tai maciau.(perejau karta per visas),taciau kokybe manes netenkina...ARba dizainas.(kad ir panasus,bet ne tokie)..Tai tik "Mango" batai mane uzbure...(paveikslelyje lotuliukas.gif )Todel ir noriu suzinoti,gal kas juos gyvai ciupinejo... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas siunates batus pas Rimseliene?Kokia mazdaug kaina?
Atsakyti
Sunku buvo apsisprest uz ka balsuot, bet galiausiai balsa atidaviau aukstakulniams. Graziau, elegantiskiau. O jeigu kalba apie patoguma - zinoma, lygus padas arba kedukai.
Atsakyti
Na as irgi renkuosi aukstakulnius arba ant neauksto kulniuko, sutinku, kad lygiapadziai patogiau, bet as juos nesioju retai, nes paprasciausiai aukstakulniai graziau ax.gif
Atsakyti
Svarbu i soda ar turistiaka su aukstakulniais nepataikyt, o visa kita - majikipsas ax.gif
Atsakyti
balsuoju uz aukstakulnius. ir pries pora menesiu buciau kategoriska labai-labai ir gincyciausi iki pamelynavimo. taciau sia ziema pirma karta gyvenime atradau zemakulnius ir ... esu patenkinta. keista net man paciai.
user posted image

va tokie. labai patogus. priderinau kepure, rankinuka, pirstines, dryzuotas oranzines-juodas kojines iki keliu. ir puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzmite @ 2005 12 07, 15:22)
balsuoju uz aukstakulnius. ir pries pora menesiu buciau kategoriska labai-labai ir gincyciausi iki pamelynavimo. taciau sia ziema pirma karta gyvenime atradau zemakulnius ir ... esu patenkinta. keista net man paciai.
user posted image

va tokie. labai patogus. priderinau kepure, rankinuka, pirstines, dryzuotas oranzines-juodas kojines iki keliu. ir puiku  thumbup.gif

Labai faini thumbup.gif
Aš anksčiau nešiojau praktiškai tik aukštakulnius. Bet gimus vaikeliui tenka visur lėkte, tai persiorientavau į žemakulnius ax.gif
Atsakyti
Mėgstu firmos Vagabond batus.
Atsakyti
rytoj važiuosi pirkti žieminių batų

gal žinote kokios nuolaidos ecco parduotuvėje?

norėjau pirkti iš Chester, bet paskaičiiai daug skundų apie juos tinklapyje skundai.lt tai jau noras dingo doh.gif

Atsakyti
nusiprikau Chester batus Gedo prospekte už 149 Lt, anksčiau buvo 399 Lt

juodas darbas ieškoti ką nors per išpardavimus karsta.gif karsta.gif karsta.gif

Ačiū Dievui, turiu gerų draugių, padedančių išsirinkti group.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumžirgis27 @ 2006 02 02, 10:29)
o kurioje vietoje Chester yra Gedimino prospekte?

priešais katedrą pirmas namas, kampinis su Odminių, toj pusėj kur Danija 4u.gif
Atsakyti