o kas nepatogaus? nepatogu tik apsiaut ir nusiaut. o siaip vaiksciot ok, man is pradziu tryne, bet padariau isradima, toki. turejau tokias frotines bites apyrankes, tai jas panaudojau ant koju kad netrintu.
QUOTE(*Citra* @ 2005 10 30, 16:29)
Esu nusiziurejusi is Danijos tokius ryzus ilgus. Niu labai jau jie man
turbūt apie mano batukus kalbi aš pirkau ryžus ir ilgus batus šiam sezonui, labai faini
QUOTE(Salomeja @ 2005 11 01, 19:08)
o kas nepatogaus? nepatogu tik apsiaut ir nusiaut. o siaip vaiksciot ok, man is pradziu tryne, bet padariau isradima, toki. turejau tokias frotines bites apyrankes, tai jas panaudojau ant koju kad netrintu.
Kas per apyrankės ir ant kurios kojos vietos moveisi? Man nuolat būna bėda su naujais kerzais, kol prasinešioja. Tai gelbsti arba platus pleistras per visą kulną, arba dvejos kojinės.
QUOTE(Erszebeth @ 2005 11 01, 21:11)
Kas per apyrankės ir ant kurios kojos vietos moveisi? Man nuolat būna bėda su naujais kerzais, kol prasinešioja. Tai gelbsti arba platus pleistras per visą kulną, arba dvejos kojinės.
Ko gero cia kalba eina apie tas tokias "ranksluostines" apyrankes, kur sportui buna. Jie vadinami kazkaip rieso raistis, tai, manau, tokia ant kulno kokio tilptu.
Na mano kerziukai trint užkulnių jau gal ir nebetrina, bet einu aš su jais kaip su įtvarais NA bet gal dar priprasiu
gal kuri nesioja VIVA parduotuveje pirktus batus? man idomu kokia ju kokybe? nes ziurejau zieminius tai visi su kailiuku iki 130lt kainuoja, o dauguma ir 100lt nesiekia ar nebus kad po antro uzsidejimo suplis
Viva batai tai tie patys Gariunai,tik kainos didesnes
QUOTE(Erszebeth @ 2005 11 01, 20:11)
Nu cia kaip jau minejo tai tokios sportines, ranksluostines(maciau nike, addidas buna). Buvo cia kazkada, "BIte"reklamines univiere dalino. as kai nemegstu reklamuot tai ir gulejo jos stalciuje, kol kerzai nugremze kulnus. tada sugalvojau apsimaut. maunu ant , net nezinau kaip vadinas, koju riesai. tada man per tas apyrankes netrina:))))
QUOTE(a79 @ 2005 11 02, 13:23)
Na mano kerziukai trint užkulnių jau gal ir nebetrina, bet einu aš su jais kaip su įtvarais
Tiksliai apibūdinai. Mano dukra panašiai vaikšto, tik niekaip nesugalvojau, kaip tai pavadint - koja kaip įtvare
Man paskutiniu metu patinka su lygu padu - ir grazu, ir patogu. Siandien nusipirkau ilgus zomsinius batus be kulniuku O su spilkomis kiekviena diena neprisivaiksciosi, kojos pavargsta...
perku tik Italiskus batus nes as uz kokybe...jau kelis metus nesioju italiskus kaubojiskus batus o atrodo kaip nauji,,nors kainos italisku batu ir labai dideles bet apsimoka pirkti...is karto matosi moterys kurios avi "muginiais", tada ir eina su nukrypusiais kulnais..
as turiu silpnybe batams...viena vasara nusipirkau net 8 poras ivairaus stiliaus basutes ir pan.dabar pasilikau po 4 poras kiekvienam sezonui...nu vasarai gal daugiau,,,kitus teko atiduoti pusseserems ar tetoms...nes nebera kur sutalpinti...o dar tokios pat batu poros pas sese dvyne...hahah..
as turiu silpnybe batams...viena vasara nusipirkau net 8 poras ivairaus stiliaus basutes ir pan.dabar pasilikau po 4 poras kiekvienam sezonui...nu vasarai gal daugiau,,,kitus teko atiduoti pusseserems ar tetoms...nes nebera kur sutalpinti...o dar tokios pat batu poros pas sese dvyne...hahah..