Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
man tik aukstakulniai ir jokie kitokie thumbup.gif be ju negaleciau gyventi cry.gif o dabar po avarijos, ju negaliu nesioti cry.gif bet tikiuosi,kad laikinai rolleyes.gif taip as ju pasiilgau wub.gif
Atsakyti
"Bata" kiek zinau atsidare akropolyje tai reiks savaitgali nueiti apziureti ir ivertinti parduotuves asortimenta:)
As siaip labai megstu zemakulnius ir lygiapadzius batus.Kitokiu ir neperku ziema ,nes su kulnais slidineti po leda nesinori schmoll.gif Vasara irgi lygiapadziai batai, kad patogu butu thumbup.gif Mano ugis nera didelis, bet man kazkaip tai netrukdo nesioti tokius batus tongue.gif
Taciau iseigai turiu ir aukstakulniu batu su kuriais atrodau thumbup.gif Dabar nusipirkau batus su zemu kulniuku, todel mokysiuos kasdiena vaikscioti ne taip sportiskai ax.gif
Atsakyti
Vaikstau kad ir kur beiciau aukstakulniais bateliais ir ziema ir vasara, nevisada patys patogiausi, bet elegantiskiausiai atrodantys ir mano manymu moteriai labiausiai tinkantys (grozio atzvilgiu), aiku turiu viena pora kedu, cia prie ezero nuvaziuoti, i kaima, i soda ir dar viena pora batu be kulnu, tai yra kambarines slepetes smile.gif
Atsakyti
o ash kadangi megstu sijonukus, tai man patys tinkamiausi ir graziausiai atrodantys batai yra aukstakulniai. tik zinai toki dalyka, jei kada vaziuoji kur i gamta tai zinoma dediesi arba kedukus arba kokius kitus zemus batukus, bet tada uoj kaip buna pradzioj nepatogu... kazkaip tempia slaunu raumenis labai. o kai shia vasara nusipirkau tokias zemutes "shliutytes" ir kaip vos ne visa laika su jom vaiksciojau, tai vel uzsidejus aukstakulnius kazkaip keista pasidarydavo, bet shiaip pirmenybe teikiu elegantishkiem batam ant kulniuku smile.gif
Atsakyti

Norėčiau atnaujinti šioje temoje paminėtus botų nuo lietaus klausimą. ax.gif

Rudeniški lietūs varo mane iš proto, šlapi batai nervina ir nepriduoda sveikatos, tad sugalvojau, kad reiktų įsigyti kokius smagius guminius batus (botus) sau. Norėčiau spalvotų, žaismingų kokių, tik niekur LT nesu mačiusi.

Gal kuri matėt kur, kiek kainuoja? 4u.gif

Atsakyti

gaila, kad brangoki, ir kad Vilniuj. ax.gif
[/quote]

mačiau fainų bočiukų kaune, hyper maximoj sąvanoriuose biggrin.gif dar su drauge pažvengėm, kad būtume kaip anglijoj, tiksliau škotijoj, kur be proto madinga tokius turėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 10 29, 12:47)
Gal kas zinote kada prasides batu ispardavimai ? biggrin.gif

Kai pasibaigia sezonas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
A vat ir ne tongue.gif Pernai žieminius batus daug kur išpardavinėjo jau gruodžio pabaigoj wink.gif O jau sausį tai išvis rolleyes.gif
Atsakyti
rugsėjį nusipirkau "Lorenzo" aukštakulnius Danijoje, tai negaliu atsidžiaugti.Sumokėjau 300Lt, bet kokybė ne tik atitinka kainą, bet dar ir džiugina.Teko tik kulniukus metalinius pasikalti tongue.gif o ir mieste dar tokiu nemačiau thumbup.gif
Atsakyti
Esu nusiziurejusi is Danijos tokius ryzus ilgus. Niu labai jau jie man wub.gif Vienus spilkinius klasikinius turiu, dabar reiktu labiau kreizovu.
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2005 10 26, 17:40)
Norėčiau atnaujinti šioje temoje paminėtus botų nuo lietaus klausimą.  ax.gif

Rudeniški lietūs varo mane iš proto, šlapi batai nervina ir nepriduoda sveikatos, tad sugalvojau, kad reiktų įsigyti kokius smagius guminius batus (botus) sau. Norėčiau spalvotų, žaismingų kokių, tik niekur LT nesu mačiusi.

Gal kuri matėt kur, kiek kainuoja? 4u.gif

Mačiau Akropolyje, parduotuvėje Trend Express (priešais Kosmadą), spalvoti gėlėti, kainavo vieni 79, kiti 99 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaliuoke: 31 spalio 2005 - 08:43
Iki praėjusios savaitės būčiau balsavus už kerziukus, bet dabar cry.gif Nusipirkau kerzus, ir jau savaitė laiko (gal šiek tiek daugiau) niekaip su jais nesusidraugauju cry.gif O ir suplojau....dabar nori nenori prieš vyrą šiepiuos, kad man jie laaabai patinka... tik vat patogumo, tai lygiai nulis.
Atsakyti