Ir aš nemažai batų esu pirkus Dolitoj. Vyras vienus nešioja jau trečius metus, aš irgi saviškių kokybe nesiskundžiu. Tiesa, dukrai pirkom per nukainavimą, tai batai atlaikė tik sezoną. Nežinau, ar nešiotoja prasta, ar batai pasitaikė šiaip sau. Vienintelis dalykas, kuris mane erzina parduotuvėj Pašilaičiuose, tai toks diedas, kuris perša savo nuomonę, vos pakiloji batus. Kažkoks nevykęs agitatorius.
QUOTE(Ašara @ 2005 09 15, 10:21)
Mačiau tokius vakar Kaune, prekybos centre SAVAS esančioje batų parduotuvėje. Kainavo apie 430 lt. Visai visai neblogi-nors raudonų tikrai man nereikia, kažkodėl būtent juos pakilnojau, pažiūrinėjau.
tai kad kaina kanda vistiek reiks ir juodu, tai raudonu ieskau pigesniu
Dažniausiai perku batus Dolitoje ir dar neteko nusivilti nei vienais batais- nei suplyšo, nei kas atsiklijavo.Ir pasirinkimas didelis-tik šioje parduotuvėje randu savo skoniui. Jeigu batai odiniais padais, iškart keliauju pas batsiuvį, kad paklijuotų padukus. Odiniai padai skirti mažai vaikščiojančiam žmogui-iš mašinos į ofisą ir atgal.
Niekados neperku dirbtinės odos batų , ( nekalbu apie medžiaginius ir pan.) , negaliu pakęst, kai žmogus nemato jokio skirtumo tarp dermantino ir tikros odos, puola ginčytis, kad jokio skirtumo, skiriasi atseit tik kainos.
Jeigu kada nusigyvensiu ir neišgalėsiu normalių batų pirkti parduotuvėje, pirksiu dėvėtus skuduryne, bet jie visuomet bus iš natūralios odos.
Niekados neperku dirbtinės odos batų , ( nekalbu apie medžiaginius ir pan.) , negaliu pakęst, kai žmogus nemato jokio skirtumo tarp dermantino ir tikros odos, puola ginčytis, kad jokio skirtumo, skiriasi atseit tik kainos.
Jeigu kada nusigyvensiu ir neišgalėsiu normalių batų pirkti parduotuvėje, pirksiu dėvėtus skuduryne, bet jie visuomet bus iš natūralios odos.
Va as tai vaikciojau po parduotuves ir pastebejau kad dabar ziemos sezonui pilna prideta tokiu baciuku kur kailiukas ant virsaus yra. Batukai ant lygaus pado ir tokie gan jaunatviski, su yvairiausiu spalvu kailiukais ant virsaus. Kiek pamenu ce praita sezona tokie buvo madingi. Gal kas zino ar sia ziema irgi tokie pat baciukai madoj ? ar ce tik senu kolekciju ispardavimas? Man tokie baciukai labai fajni, kaip zniego zhmogus atrodai su tais baciukais
QUOTE(Kozete @ 2005 09 15, 17:12)
O man labai patinka "Danijoj" yra jau kokios 2-3sav. nauji batai, tokie ilgi iki kelių, juodi, su kokiu 2cm kulniuku. Nu nerealūs, bet... Kaina toli gražu ne mano kišeinei 600Lt.
aš irgi aš irgi
nusižiūrėjau už tokią kainą batus (gal net tokius pačius kaip tu ), nu bet kainytė.. vos ne svajonė tie batai patampa..
dabar vis minu ir minu pasižiūrėti, gal išdrįsiu nusipirkti?
tiesa, dėl danijos batų kokybės tai biškį nustebau.. kiek turėjau, tai lyg ir nelabai nusivyliau
as visgi megstu aukstakulnius, o rudeni ir ziema dievinu ilgus batus
Atsiverskit Bata puslapy Lenkijoje, ir pvz, Sveicarijose - skirtumas milziniskas . Pas mus tikriausiai bus panasiai kaip Pl, nei grozio nei kokybes, baisus batai
Aukstakulniai labai grazu... o patogiausia su sportine avalyne
QUOTE(inra @ 2005 09 15, 19:44)
Noriu paguosti visas, kurios graužiasi dėl Dolitos batų. Esu pirkusi ne vieną kartą ir kokybė nei karto nepateisino kainos. Daugiau į tą parduotuvę neinu iš principo, nes susivilioji įdomiu modeliu, spalva, o panešiojus mėneseį du pradeda taip žiauriai atrodyti...Pvz. pernai vėlyvą rudenį pirkau žieminius batus už 700 Lt. po gero mėnesio dešinio bato kulne pradėjo atsirasti skylė (ta vieta kur liečiasi su kilimėliu mindant mašinos pedalus ). Kaip tik tada buvo prieššveninis laikas, dar sirgo vaikas, tai taip su tais batais ir nenuėjau atgal į parduotuvę. Bet kai pavasarį vyro batų, už kuruos mokėjo ~ 500 Lt pradėjo nueidinėti kulnų spalva, o oda puslėtis, nulėkiau į parduotuvę kaip žiežula, nors 14 dienų buvo praėję. Pasakiau - arba grąžinat pinigus, arba aš į kokybės inspekciją. Parduotuvėje man bandė aiškinti, kad mes batų neprižiūrim ir nešioti nemokam, bet aš net į kalbas nesileidau - pas mus kaip liga kasrytinis batų valymas žiemą - vasarą, o ir dėvėjo mano vyras juos tik ofise.Reziume - pinigus grąžino, bet..net neatsiprašė! O kad įtikinamiau būtų -draugė pernai pirko zomšiniu batus avietinės spalvos ant žemo pado,ilgi, tokie nerealiai gražūs, tai dabar kada susitikus paklausiau kaip nešiojosi. Ji patylėjo ir sako: gal aš nešioti nemoku, ar jie iš principo nepritaikyti lietuviškiems orams...
Kaip manot?
Kaip manot?
itakos labai turi kokia firma pagamino batukus, nes pvz italiski batai nelabai pritaikyti musu klimatui, ten tokiu salciu kaip pas mus nebuna
QUOTE(Elena4 @ 2005 09 28, 10:05)
Atsiverskit Bata puslapy Lenkijoje, ir pvz, Sveicarijose - skirtumas milziniskas . Pas mus tikriausiai bus panasiai kaip Pl, nei grozio nei kokybes, baisus batai
"Bata" tikrai nieko gero,nereik nei PL,Prancuzijoj(Belforte) esu pora kart apsilankius "Bata"...Panasiu batu pilni turgus ir tikrai nei jie ten kokybe spindi,nei groziu....