Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na ir pridirbau doh.gif biggrin.gif

Sveikute, manau neverta tokiu pirkti, nes jie juk nelabai kasdienai tiktu. Vat mano drauge praeita ziema tokius isigijo, tai pasipuose gal 2 kartus ir stovi dabar kaip koks muziejinis eksponatas. Na taip sutinku atrodo jie tikrai super prie kokio mini, bet ne po dzinsais ir tuo labiau kasdien, nes oi kaip traukia aki mirksiukas.gif
Atsakyti
As pastoviu nesioju aukstakulnius,nes elegantiskiau atrodau.Pripratau prie aukstakulniu ir jie man labai patogus.Galiu lakstyt,strikinet biggrin.gif lygiapadzius batus megstu aveti neoficialioj aplinkoj.Bet kazkodel labai sau nepatinku su lygiapadziais,kaip pacanke atrodau biggrin.gif
Atsakyti
O aš atvirkščiai, labai nemėgstu aukštakulnių schmoll.gif Nors ir neaukšta esu, bet labiau patinka žemakulniai batai, kedai, tapkutės, bet tik ne aukštakulniai. Tai ir rudeniui norėčiau kažko tokio...
Atsakyti
Mamos, padekit pavardinkit vietas kur galima kerzu nusipirkti ir kiek kainuoja. na as kaune ju niekur nematau. sako gariunuose buna pigiau , o kiek tas pigiau, ir gal gali kas nupasakot kur mazdaug gariunuose nes jei as vien del ju atvaziuosiu, tai kol viska apvaiksciosiu tai ir uzsidaryt prekyba gali:(
Atsakyti
Vat norėčiau kažko tokio, gal tik tamsesnių ax.gif Nors ir balti labai gražu, tik ne mūsų rudeniui tokie rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 09 02, 11:37)
Mamos, padekit pavardinkit vietas kur galima kerzu nusipirkti ir kiek kainuoja. na as kaune ju niekur nematau. sako gariunuose buna pigiau , o kiek tas pigiau, ir gal gali kas nupasakot kur mazdaug gariunuose nes jei as vien del ju atvaziuosiu, tai kol viska apvaiksciosiu tai ir uzsidaryt prekyba gali:(

`aš mačiau kažkurioje parduotuvėje laisvėje. nes dabar atėjus rudens sezonui už-vežė vien juodus batukus, tarp jų mačiau ir kerzus. tui vat tiksliai neatsimenu kurioje parduotuvėje doh.gif
Atsakyti
sianadien maciau keliu rusiu kerziukus Dolitoje, Klaipedoje. Labai grazuciai, italiski yra ir labai ilgu, beveik iki keliu, ir trumpesniu. Kaina nuo 400 lt. Lengvi, svarbiausia. Vienus ryzus pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hex @ 2005 09 06, 21:29)
`aš mačiau kažkurioje parduotuvėje laisvėje. nes dabar atėjus rudens sezonui už-vežė vien juodus batukus, tarp jų mačiau ir kerzus. tui vat tiksliai neatsimenu kurioje parduotuvėje doh.gif

Aciu jau radau bazese(tik vienoj vietoj , bobule sake katik pradejo prekiaut jais). ir nusipirkau . raudoni, sunkus. kainavo 215lt, lauksiu kol oras siek tiek atves:)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 06, 21:43)
sianadien maciau keliu rusiu kerziukus Dolitoje, Klaipedoje. Labai grazuciai, italiski yra ir labai ilgu, beveik iki keliu, ir trumpesniu. Kaina nuo 400 lt. Lengvi, svarbiausia.  Vienus ryzus pirksiu smile.gif

Dar maciau "Zygio batuose" kerziukus, ir nupiginti buvo apie 200Lt kainavo.
Atsakyti
visą vasarą pralaksčiau su kedukais. grįžau į sostinę, išsitraukiau savo gražuolius aukštakulnius ir... vakare prakeikiau visus kablų gamintojus, nugrūdau atgal į spintą ir toliau draugauju su kedukais biggrin.gif
Atsakyti
O as siam rudeniui noriu raudonu ilgaauliu batu, truputi su kulniuku ax.gif bet kad niekur tokiu nerandu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2005 09 12, 07:16)
O as siam rudeniui noriu raudonu ilgaauliu batu, truputi su kulniuku ax.gif bet kad niekur tokiu nerandu cry.gif

Bent jau pas mus Klaipedoje, tai tokiu tikrai maciau ir ne vienoje vietoje... mirksiukas.gif
Atsakyti