Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na, jei dar rasiu tuos batukus nusipirkt, tai nešiosiu prie trumpo džinsinio sijonuko ir tokia ,,kailine" (labai trumpo kailio) kaip šverkeliu - striukyte smile.gif Nu man tai tokie batai labai patinka blush2.gif Jie juk nėra šilti, greičiau rudeniui tinka ( bent jau kur aš nusižiūrėjau)
Atsakyti
Aj, dar maciau tuos batus "Trend Express" berods pirkti. Ir maciau panike viena ejo su tokiais batais. Niu ka as zinau.. paziureti idomu, bet jau reikia stiliuka prilaikyti.
Atsakyti
Suomijoj matau ne viena mergina apsiavusia guminiais botais. Parduoda visokiu spalvotu, maciau esprit botai apie 30eur kainuoja doh.gif Mano nuomone, botai tik i bulviu lauka g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 08 22, 12:42)
Suomijoj matau ne viena mergina apsiavusia guminiais botais. Parduoda visokiu spalvotu, maciau esprit botai apie 30eur kainuoja  doh.gif  Mano nuomone, botai tik i bulviu lauka  g.gif  blink.gif

arba per balas smagiai žingsniuoti wub.gif norėčiau ryškių, gėlėtų botų... ir tokio pat lietsargio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 08 22, 12:42)
Suomijoj matau ne viena mergina apsiavusia guminiais botais. Parduoda visokiu spalvotu, maciau esprit botai apie 30eur kainuoja  doh.gif  Mano nuomone, botai tik i bulviu lauka  g.gif  blink.gif

man tai jie primena kokia 2-3 klase, kai vienas klasiokas ( jis gyveno kaime ) i pamokas ateidavo su guminiakais tongue.gif tai klasiokai juokdavosi juodai, net gaila zmogaus budavo 4u.gif
Atsakyti
O ką, mergaitės, galvojate apie batus aukščiau kelių, na, tokius "sexovus", smailius, ant aukšto plono kulniuko? Pamačiau "Danijoje" ir negaliu apie juos negalvoti wub.gif , vis neduoda ramybės mintis-pirkti ar nepirkti. Kaina apie 700 Lt, kaip tik turiu paskyrusi šią sumą sau, tik va nežinau prie ko tokius batus avėti. Ar galėsiu kažin vaikščioti su jais kiekvieną dieną? Juk paskui negalėsiu sau leisti įsigyti dar vienų. Žiauriai man tie batai patiko, tokie labai labai elegantiški tongue.gif Tai ką Jūs patartumėte daryti? Pirkti ar ne? Beje batai zomšiniai, juodos spalvos, su metalinėmis kniedėmis.
Atsakyti
kur dingo normalūs batai? lens.gif lens.gif perbėgau batų parduotuves ir pastebėjau keistą tendenciją- galima rinktis batus arba už 60 lt popierinius/ kaliošus, arba super batukus pradedant 400 lt doh.gif kur tarpinis variantas 200-250 lt? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 08 22, 10:42)

Regis siemet tai bus madinga. Pavartykit intrnet. pard. katalogus-akys raibsta nuo ju grazumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 08 22, 13:42)

Mačiau ir aš šią vasarą Norvegijoj labai gražių gėlėtų botų. Kai kurie net su raiščiais. Juos nešiojant reiktų kitus batus rankinėj nešiotis, nes darbe su botais kaip tai nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2005 08 26, 10:35)
O ką, mergaitės, galvojate apie batus aukščiau kelių, na, tokius "sexovus", smailius, ant aukšto plono kulniuko? Pamačiau "Danijoje" ir negaliu apie juos negalvoti wub.gif , vis neduoda ramybės mintis-pirkti ar nepirkti. Kaina apie 700 Lt, kaip tik turiu paskyrusi šią sumą sau, tik va nežinau prie ko tokius batus avėti. Ar galėsiu kažin vaikščioti su jais kiekvieną dieną? Juk paskui negalėsiu sau leisti įsigyti dar vienų. Žiauriai man tie batai patiko, tokie labai labai elegantiški tongue.gif Tai ką Jūs patartumėte daryti? Pirkti ar ne? Beje batai zomšiniai, juodos spalvos, su metalinėmis kniedėmis.

Patarčiau nepirkt. Smailūs, ant labai aukšto plono kulno ir dar su kniedėm...Juk tikriausiai nedirbi naktiniam klube?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 30, 16:39)
kur dingo normalūs batai?  lens.gif  lens.gif perbėgau batų parduotuves ir pastebėjau keistą tendenciją- galima rinktis batus arba už 60 lt popierinius/ kaliošus, arba super batukus pradedant 400 lt  doh.gif  kur tarpinis variantas  200-250 lt?  cry.gif

Aha verysad.gif ir man taip pasirodė, kad nėra gerų normalių batų už padorią kainą. Kur tik gražesni, tai ir kaina virš 400 lt. doh.gif
Tikiuosi, už kokio mėnesiuku atsiras ir tas tarpinis 250lt. variantas, o jei ne, tai ką gi... reiks pirkt už 399. Jau vienus nusižiūrėjau Steptope. Nors ir kaip gaila būtų tokios sumos cry.gif
Atsakyti
man gaila daug pinigėlių mokėti už batus, nes nemoku jų nešioti doh.gif vis odą nutrinu blush2.gif
Atsakyti