Įsidėjo nuotrauka,bet ne į bendrą??????Ji atsiras paskui,kur reikia?
Atsirado...
ir man nuo tos nuotraukos nežmoniškas apetitas atsirado.
Kur man dabar tokią picą gauti?
ir man nuo tos nuotraukos nežmoniškas apetitas atsirado.
Kur man dabar tokią picą gauti?
Vakar ryte nusiunciau nuotraukyte...o ji vis dar prie nepatvirtintu...kodel?
saulytuke, nuotrauka temos neatitnka, bandyk kitą atsiųsti.
paziurejau is arti fotke"kas sake , kad citrina rugsti", tai visa gimine sutrauke dar dabar rugstu
tiesa, pastebejau, kad daugeja vienodu nuotrauku, su kaulais ,su picom mazeja sancai pirmosioms , o va su tokia didele bulka tik viena
Nusiunčiau ir aš nuotraukytę, bet ji prie nepatvirtintų, kas negerai padaryta? . Paaiškinkit ,prašau
O mane labai smagiai nuteike nuotraukyte, kur mergicka slyvas ragauja O siaip visos tokios nuotaikingos, kad pirmiausia atsidariusi foruma, perziuriu visas sio konkurso nuotraukas. Is karto nuotaika gera
SuperMama, as jums i pasta nusiunciau nuotraukyte, nes nepavyko ikelti netgi sumazinus, rase,kad tai ne jpg failas o is tikruju jpg. Gal jums pavyks ikelti
QUOTE(Neglaite @ 2005 02 10, 23:48)
Nusiunčiau ir aš nuotraukytę, bet ji prie nepatvirtintų, kas negerai padaryta? . Paaiškinkit ,prašau
Aciu,jau matau musu nuotraukele
Acha...tai butinai turi buti issiterliojes mazylis...daug maisto...indu ant stalo...
O kiausiniai nevalgomi, ar?.....bet tada tikrai buvo pietus...ir mum buvo linksma....
Tiek to...
Tada, sakykit, kaip man nauja nuotraukyte issiust?
O kiausiniai nevalgomi, ar?.....bet tada tikrai buvo pietus...ir mum buvo linksma....
Tiek to...
Tada, sakykit, kaip man nauja nuotraukyte issiust?