Visi leliukai originalus:) Tik stai praktika rodo, kad seimos pietus - dalykas sventas, t.y. kad ir valgo visa seima, dazniausiai tetis - darbe, o mama - fotografuoja:)))))) Is tiesu, perverciau visus albumus kiek imanoma, dar filmuotos medziagos yra, kur kartu prie stalo, bet nuuotraukytes ne vienos kartu valgant neradau:))))) , gaila, baisiai gaila:((((( Rodos imk ir padaryk dabar ta nuotraukyte, bet kada? Tetis is darbo grizta velokai, mes jau buname pavalge:)) Taigi.... Sakyciau orriginaliausios tos, kur vaikai yra su savo broliukais ar sesutemis:)
P.s. grazi nuotraukyte kur super daug zmogeliuku dideliu ir mazu, bet klausimelis: ar cia seima?))))))))) Cia kazkoks susiejimas kaimyninis?))
QUOTE(_Ainute_ @ 2005 02 10, 08:19)
P.s. grazi nuotraukyte kur super daug zmogeliuku dideliu ir mazu, bet klausimelis: ar cia seima?))))))))) Cia kazkoks susiejimas kaimyninis?))
Man rodos tai pati tikriausia Super Šeima - Supermamos+ Supertėčiai+Supervaikiukai - Linksmieji Forumo Šeimos pietūs
Nu kažkaip pagal konkurso temą tai vos keletas nuotraukėlių... Šeimyninius pietus tai ir įsivaizduoju - ŠEIMYNINIUS...
QUOTE(LIUDAL @ 2005 02 09, 18:08)
QUOTE(Jurka_07 @ 2005 02 09, 20:25)
QUOTE(Kipšiukas @ 2005 02 09, 21:18)
As ir noreciau savo pakeisti
Siųskite jas adresu: forumas@supermama.lt , nurodydamos savo nick'ą, nuotraukos pavadinimą ir tai, kad norite pakeisti esamą nuotrauką į naują konkurse "Linksmieji šeimos pietūs".
Balsuociau uz ta nuotraukyte , kur vaikas arba visa seimyna sedi prie naturalaus, pacios mamos ar tai tecio padaryto maisto, kad butu marga ir grazu:) Kol kas tokiu nerasta:)
tai jeigu cia superforumo mamyciu ir tetuku nuotraukyte, tai turi laimeti VISI:))))))))))))))))))))))))) CIA DALYVAUJANTYS NE NAUJOKAI:)
ta nuotraukyte kur dalyvauja daug mamyciu ir tetuku ir vaikiuku yra superseimyniska
cia mes is bendraamziu kampelio susidraugavom seimomis ir pasidarem dideli ir grazu gimtadieni kai musu supervakiukams sukako metukai
visos mamos esancios toje foto yra supermamos forumo mamos, su savo vaikais ir vyrais
vat ir cia susirinke ne kaimynai, ir net ne is vieno miesto
cia mes is bendraamziu kampelio susidraugavom seimomis ir pasidarem dideli ir grazu gimtadieni kai musu supervakiukams sukako metukai
visos mamos esancios toje foto yra supermamos forumo mamos, su savo vaikais ir vyrais
vat ir cia susirinke ne kaimynai, ir net ne is vieno miesto
QUOTE(Aurėja @ 2005 02 10, 10:41)
Siųskite jas adresu: forumas@supermama.com , nurodydamos savo nick'ą, nuotraukos pavadinimą ir tai, kad norite pakeisti esamą nuotrauką į naują konkurse "Linksmieji šeimos pietūs".
mano nuotrauka kol kas yra prie nepatvyrtintu. Ka tai reiskia?
QUOTE(daniele @ 2005 02 10, 12:22)
mano nuotrauka kol kas yra prie nepatvyrtintu. Ka tai reiskia?
matau, daniele, tavo nuotrauką prie nepilnai užpildytų paraiškų kategorijos, nuotrauka neprikabinta, tik pavadinimas jos yra. Reikia nuotrauką sumažinti ir mėginti iš naujo pildyti paraišką. Turėtų pavykti. Sėkmės!
Bet vien del to, kad nuotraukoje yra vienas vaikiukas, o ne seima, neturetu iskart lemti nuotraukos pralaimejimo
konkurso taisyklese aiskiai parasyta, kad dalyvauti konkurse gali ne vien nuotraukos su visa seima. neskubeciau nurasineti tu nuotrauku kur vieni vaikai. mano irgi dukra viena, o kaip man nusifotogravuoti visa seima ??? vyras grysta kai mes bunam jau pavakarieniavusios
O čia jau kaip Jus pačios balsuosite. Kažkas balsuos už gražiausiai valgantį vaikiuką, kažkas už tam tikrą idėją, kažkas tik už šeimynines nuotraukas. Kiekvieno skonis ir požiūris yra skirtingas. Mes tikrai negalime priversti balsuoti už visas ar nebalsuoti už vien vaikus, o tik šeimas.
Be to, ten tikrai parašyta, kad nebūtinai turi būti visa šeima (tai tik pageidavimas, o ne reikalavimas).
p.s nors man asmeniškai labai patinka nuotraukos, kur užfiksuotas šeimos narių (vaikų ir vaikų ar vaikų ir tėvų) bendravimas.
Be to, ten tikrai parašyta, kad nebūtinai turi būti visa šeima (tai tik pageidavimas, o ne reikalavimas).
p.s nors man asmeniškai labai patinka nuotraukos, kur užfiksuotas šeimos narių (vaikų ir vaikų ar vaikų ir tėvų) bendravimas.