Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmieji šeimos pietūs

Citata is taisykliu:

(nuotraukoje nebūtinai turi būti visa šeima)

va sita vieta visus ir paskatino siusti mazuju padauzu nuotraukas smile.gif nors jie tik dalis seimos, bet gi esmine dalis
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 02 08, 16:45)
Nu leliukai visi faini, bet tai kur seimyneles??
Ko gero reiks pakeist konkurso pavadinima, nes seimyniniu nuotrauku praktiskai nera ax.gif

Taigi yra, iš 40 fotkių cielos septynios! clap.gif
Atsakyti
Viską išsiaškinau thumbup.gif , mano paraiška , o ją tikrai automatiškai sugeneravo, nors aš tik užėjau "pasižvalgyti" ,pasirodo, gulėjo skyrelyje "nepatvirtintos". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laselis @ 2005 02 08, 15:32)
Nu klasiskos nuotraukytes!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif
Mano favoritai:
kur mergina i saslyka ziuri  biggrin.gif  biggrin.gif ,
kleo usisnervinus prie picos  tongue.gif .Toks vaizdas , kad baisine nuostaba pas vaikaa biggrin.gif ,
Ir su kaulu jegine!!!  4u.gif

Laukiam laukiam dar nuotraukeliu!!!

aciu, kad ir mano ptiko su kaulu blush2.gif
Atsakyti
Su pica - topas!!!! as pagal albuma knisuosi.. nu visur vienas savo keduteje.. eh... gal dar spesim nufotkinti... O nuotraukos tikrai visos fainos, bet labai jau vienodos, isiskyria tik kelios.. bet tikrai nuotaikos kyla i visas beziuredama
Atsakyti

O galima bus nuotrauka pakeisti, kol balsavimas neprasidejo?? ar jau fsio??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 08 vasario 2005 - 18:51
jau kažkur rašiau,. kad galima smile.gif
Atsakyti
Mano favorite nr.1 kol kad Meduzos meduziuke. Tikrai geras kadras pagautas... thumbup.gif
Kiti favoritai: kur mergaite slyvas ragauja ,Kazin ar visos vienodai skanios?
Always Coca cola
Piena patys gerkit (su kaulu)
Supermamos Kleo nusivylusi per didele pica biggrin.gif
Atsispaudimai geriau uz pica ir alu - iamzintas judesys

Kaip reiks issirint is visu... doh.gif Bet konkursas tikrai linksmas..... 4u.gif

Atsakyti
Kleo ir meduzos Meda be konkurentu mano balsai bus skirti jums rolleyes.gif . tik dar nezinau kuriai skirsiu 2, kuriai 1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 02 09, 00:22)
Kleo ir meduzos Meda be konkurentu mano balsai bus skirti jums  rolleyes.gif . tik dar nezinau kuriai skirsiu 2, kuriai  1  ax.gif

O galima balsus pagal eile skirti? Kaip jie skaiciuojami? Maniau, kad balsas tereiskia viena taska, eiliskumas nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 02 08, 22:49)
O galima balsus pagal eile skirti? Kaip jie skaiciuojami? Maniau, kad balsas tereiskia viena taska, eiliskumas nesvarbu.

balsuoti galima 3 kartus. net nezinau ar vienam asmeniui galima skirti 2 balsus iskarto ax.gif o gal dar kuris murziukas kris i aki, tada kiekvienam po 1 bala bus smile.gif
eiliskumas jokios reiksmes neturi g.gif
Atsakyti
O man labai faina nuotrauka, kur Igniukas Gustyte tortu maitina thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti