Ačiū visoms balsavusioms už mūsų nuotrauką.
Dabar ir aš turėsiu medalį .
O istorija su pica buvo beveik tokia kaip ir pavadinimas. Tik, kad mes užsakėme "mažą" picą, o užsakymą sumaišė ir mums atvežė "šeimyninę", bet už "mažos" kainą. Žinoma mes su vyru apsidžiaugėme, o Kleo tai buvo įdomu kas čia per "milžinas blynas" guli
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 18, 09:51)
Ačiū visoms balsavusioms už mūsų nuotrauką.
O istorija su pica buvo beveik tokia kaip ir pavadinimas. Tik, kad mes užsakėme "mažą" picą, o užsakymą sumaišė ir mums atvežė "šeimyninę", bet už "mažos" kainą. Žinoma mes su vyru apsidžiaugėme, o Kleo tai buvo įdomu kas čia per "milžinas blynas" guli
Nu jo...blynas tai ispudingas ....linkime tokiu kuo daugiau...linksmu seimynisku pietu, ir sveikiname Supermama
aciu
tik aureja as savo medalio nematau
tik aureja as savo medalio nematau
meduza, kol neveikia medalių automatinė sistema, tiesiog prikabink ją į parašą kaip paprastą paveiksliuką.
i | Prizų laimėtojus prašome susisiekti su manimi |
Dabar ziuriu ziuriu tas nuotraukas ir nesuprantu, kodel as, pvz. uz Rasma arba uz GoldMan nebalsavau?
Balsavau uz dvi ir dar karta irgi uz jas balsuociau, bet vat situ dvieju nuotrauku kazkaip nemaciau is viso. O grazios
Todel persiprasau Rasmos ir Gold Man, kad nebalsavau Kitakart tikrai tikrai
Balsavau uz dvi ir dar karta irgi uz jas balsuociau, bet vat situ dvieju nuotrauku kazkaip nemaciau is viso. O grazios
Todel persiprasau Rasmos ir Gold Man, kad nebalsavau Kitakart tikrai tikrai
Sveikinu nugalėtojus
Noa, tu pasakai
Patys objektyviausi konkursai, kai neskelbiami jokie nick'ai ir pan. Kartais simpatijos/antipatijos mus apakina
Mes švenčiam kartu su jumis, kurios laimėjot garbingas vietas Nu kuriai jos pelėdžiukas nėra gražiausias
Noa, tu pasakai
Patys objektyviausi konkursai, kai neskelbiami jokie nick'ai ir pan. Kartais simpatijos/antipatijos mus apakina
Mes švenčiam kartu su jumis, kurios laimėjot garbingas vietas Nu kuriai jos pelėdžiukas nėra gražiausias
Sveikinu nugaletojas Tikrai labai grazios nuotraukytes
Ir dekoju visoms kas uz mano "kolduniukus" balsavo Visgi ir mes auksta vieta gavome
Ir dekoju visoms kas uz mano "kolduniukus" balsavo Visgi ir mes auksta vieta gavome