[COLOR=blue]man graziausia allvais coca cola nes ten ne eiliniai apsiterlioje vaikai
xmmmm, koks keistas poziuris....eiliniai apsiterlioje vaikai . Bet, gal jie tuo ir grazus? Juk cia vaiku konkursas . Ta foto su coca cola tikrai labai idomi ir grazi
Be t ir tie apsiterlioje vaikai labai simpatix.....butent del apsiterliojimo!
Tiesą sakant, aš tą postą rašiau visai ne tam, kad pasiskųsčiau ar kaip nors paagituočiau publiką. Puikiai žinau, ką daryti. Mano pasisakymas buvo adresuotas konkrečiai mamytei, kuri skundėsi, kad neverta dalyvauti konkursuose, jeigu jos nuotrauka nepelno norimo dėmesio. Tai ir parašiau, kad suvoktų, jog tai ne pasaulio pabaiga - būna ir blogiau, pavyzdžiui, jeigu rezultatų laukia 8 metų vaikas... O čia - suaugusios moterys, velniai griebtų. O parinasi, lyg būtų pradinių klasių mokinukės. Bijai pralaimėti - tai ir nežaisk, tada garantuotai nepralaimėsi. Juk jūsų leliukams dzin visi tie konkursai, kabina košę ir dėl nieko nesijaudina, jiems net mintis nekyla, kad ne jie yra patys šauniausi, mylimiausi ir murziniausi
Man pati fainiausia nuotrauka, kur vaikiai isvaryti laukan . Ir seimos pietus ir linksma . Dar labai fainiai broliukai viens kita koldunais maitina
Balsavau uz sia ir kitas kur daugiau nei vienas leliukas, vis tik jei jau seimos pietus, tai seimos. Musu nuotraukele irgi dalyvauja konkurse, tiesiog delto kad smagu dalyvaut , nesipykim
Balsavau uz sia ir kitas kur daugiau nei vienas leliukas, vis tik jei jau seimos pietus, tai seimos. Musu nuotraukele irgi dalyvauja konkurse, tiesiog delto kad smagu dalyvaut , nesipykim
O aš rinkausi iš visų nuotraukų, neatmetinėjau ar ten vienas vaikas ar ne
Balsavau už:
-Pagranduk, pagranduk, as tave suėsiu!
-Ačiū, šaukštelio nebereikės...
-Tik pabandykit iš manęs atimti šią kulšį!!!!!
Man jos tiesiog fainos
Balsavau už:
-Pagranduk, pagranduk, as tave suėsiu!
-Ačiū, šaukštelio nebereikės...
-Tik pabandykit iš manęs atimti šią kulšį!!!!!
Man jos tiesiog fainos
Juk cia vaiku konkursas .
ne tik vaiku, jug parasyta aiskiai Seimos pietus, o seima sudaro ne tik vaikai, bet ir seneliai, teveliai...
ne tik vaiku, jug parasyta aiskiai Seimos pietus, o seima sudaro ne tik vaikai, bet ir seneliai, teveliai...
O man labaisuiai patiko
Prašiau vaikišką, o atvežė šeimyninę .
Tad dar turiu du balsus.
Prašiau vaikišką, o atvežė šeimyninę .
Tad dar turiu du balsus.
mano balsai atiteko :
1. ką čia kemši..a??
2. Prašiau vaikišką, o atvežė šeimyninę
3. Turbūt užteks pusryčiams, niekam neduosiu.
1. ką čia kemši..a??
2. Prašiau vaikišką, o atvežė šeimyninę
3. Turbūt užteks pusryčiams, niekam neduosiu.
Visos nuotraukytes yra grazios, kiekvienas turim savita skoni, kas kaip nori taip ir balsuoja:)Is tiesu, nesipykim, juk puikiai zinom, kad vaikai visi grazus , bet pagal tema as irgi pritariu, turetu buti kuo daugiau seimos nariu Mes taip pat idejom viena issiterliojusi, nes labai norejosi sudalyvauti paprasciausiai, tai naturalu, nes kiekvienam teveliui ar mamytei ju vaikas pats nuostabiausias ir pats graziausias, ar ne taip? O tie, kurie laimes, reikia tik pasidziaugti kartu, o laimime jau visi cia dalyvaujantys:) ar ne taiP
Prabalsavau uz:
1) Dvi sesutes su viena desrele
2) Uz "Savarankiskos"
Ir dar labai idomi pasirode "Mama i namus neileidzia", tik jei is tikruju neileidzia, tai vaiku gaila Kazin ar galima uz tokia balsuot
2) Uz "Savarankiskos"
Ir dar labai idomi pasirode "Mama i namus neileidzia", tik jei is tikruju neileidzia, tai vaiku gaila Kazin ar galima uz tokia balsuot
QUOTE(Neglaite @ 2005 02 14, 21:35)
Man pati fainiausia nuotrauka, kur vaikiai isvaryti laukan . Ir seimos pietus ir linksma . Dar labai fainiai broliukai viens kita koldunais maitina
Nesuprantu, kur cia kas mato pykimasi
Tiesiog konstatavau fakta, kad gaila, kad ne visos nuotraukytes balsu gauna ir tiek...
Dar nebalsavau, bet siandien pabalsuosiu. Galiu pasakyti, kad nebalsuosiu uz picas ir coca
QUOTE(svetima @ 2005 02 15, 10:19)
Prabalsavau uz:
2) Uz "Savarankiskos"
2) Uz "Savarankiskos"
Jau pries tai rasiau, kad nera tie mano vaikai isvaryti , jie savo noru lauke kaifuoja