Balsavau:
1) Mama į namus neįleidžia...
2) Mama, pirmiausia pamaitinsiu savo šeimyną, o aš paskui pavalgysiu!
3) Savarankiškos..
Dar man labai patiko" kokia šlykštynė...ar patys ragavo?", bet tiek neleidžia prabalsuot
Man visi lelios grazus:)))
QUOTE(Rasma @ 2005 02 14, 13:34)
Man šita- pati pačiausia O dėl kitų sunku apsispręst
QUOTE(vobla @ 2005 02 14, 13:54)
Man šita- pati pačiausia O dėl kitų sunku apsispręst
as irgi uz ja balsavau
Prabalsavau ir as, ir mano nuotraukos konkursuose pelno prizus.
issirinkau ir as sau graziausias nuotraukytes , labai sunku buvo apsispresti
1 AČIŪ, MAMYTE, VA TAI BENT PIETŪS!
2 Pagranduk, pagranduk, as tave suėsiu!
3 Mano jubiliejus ir mano tortas!!
1 AČIŪ, MAMYTE, VA TAI BENT PIETŪS!
2 Pagranduk, pagranduk, as tave suėsiu!
3 Mano jubiliejus ir mano tortas!!
Labai liudna, kad vistik kai kurios nuotraukos lieka visiskai nepastebetos kaip pvz konkurse Abi sirdeles puses Nors yra ir labai graziu ...
Tai itariu jei liksim visai be balsu - nebus verta dalyvauti kt konkursuose...
QUOTE(Zanetux @ 2005 02 14, 13:01)
Labai liudna, kad vistik kai kurios nuotraukos lieka visiskai nepastebetos kaip pvz konkurse Abi sirdeles puses Nors yra ir labai graziu ...
Siūlau nepergyventi ir nebijoti pasirodyti toliau Na ir kas, kad galbūt neatsirado kas atkreiptų dėmesį ar kam patiktų nuotrauka, bet juk tai ne baisiausia ir juolab tai nereiškia, kad konkursui pateikta nuotrauka yra negraži
Aš vestuvių konkurse irgi negavau jokio balso, na ir kas? Nepatiko kitiems, užtat labai patinka man..Įdėjau ir dukrytės su trupučiu mamos foto..kriterijus vienas vienintelis..toje foto mano dukrytė pasitinka savo 1-ąjį gimtadienį ir ji tooookia nustebusi..man ta foto labai miela širdžiai, ilgą laiką stovėjo darbe ant stalo Man tiesiog patinka dalyvauti supermamos konkursuose
o as asmeniskai idejau foto tik del to, jog pasirode, kad visos labai vienodos, t.y. vien tik leliukai kazka ragauja (beje, jos tikrai grazios ), norejosi tikru seimyniniu pietu... beje balsavau uz tas, kur nuotraukoj daugiau nei vienas zmogutis...
o siaip tai pasirinkt tikrai sunku butu, jei butu tema "mano maziukas pietauja..."
o siaip tai pasirinkt tikrai sunku butu, jei butu tema "mano maziukas pietauja..."