Aš tai visada mėsytę kepdavau tik orkaitėje, bet paskutiniu laiku dar po kepimo orkaitėje patušinu kelias minutes puode ant ugnies. Daug skaniau
per dukreles gimtadieni kepiau medaus torta,recepta racdau kazkuriam skyrelyje.buvo skanu tik gaila,kad buvo ir liko tik nuotraukos...
O aš kepiau mėsos pyraga
Riekia pusia kg faršo,aš dėjau kalakutienos
stiklinė manų ,užpiltą su pienu
keturi kiaušiniai
visokių prieskonių kas kam patinka
Viska išplakti mikseriu,į kepimo skardą ,keturiasdešimt minučių.du šimtai laipsnių.
Kaip skanu,neriebu,galima ir šaltą ir karštą,ir su bet kokiu padažu,aš tai šampinjonų dariau
mėsos pyragas
Riekia pusia kg faršo,aš dėjau kalakutienos
stiklinė manų ,užpiltą su pienu
keturi kiaušiniai
visokių prieskonių kas kam patinka
Viska išplakti mikseriu,į kepimo skardą ,keturiasdešimt minučių.du šimtai laipsnių.
Kaip skanu,neriebu,galima ir šaltą ir karštą,ir su bet kokiu padažu,aš tai šampinjonų dariau
mėsos pyragas
QUOTE(yyla @ 2007 05 04, 17:21)
O aš kepiau mėsos pyraga
Riekia pusia kg faršo,aš dėjau kalakutienos
stiklinė manų ,užpiltą su pienu
keturi kiaušiniai
visokių prieskonių kas kam patinka
Viska išplakti mikseriu,į kepimo skardą ,keturiasdešimt minučių.du šimtai laipsnių.
Kaip skanu,neriebu,galima ir šaltą ir karštą,ir su bet kokiu padažu,aš tai šampinjonų dariau
mėsos pyragas
Riekia pusia kg faršo,aš dėjau kalakutienos
stiklinė manų ,užpiltą su pienu
keturi kiaušiniai
visokių prieskonių kas kam patinka
Viska išplakti mikseriu,į kepimo skardą ,keturiasdešimt minučių.du šimtai laipsnių.
Kaip skanu,neriebu,galima ir šaltą ir karštą,ir su bet kokiu padažu,aš tai šampinjonų dariau
mėsos pyragas
niam niam turetu buti bet orkaite keisti reikia kaupiu kolekcija, gavus aparata parodysiu savo kulinarinius sugebejimus zinoma, jusu pagalba, bet niekam to zinoti nereikia
Gaminau šiandien
Lašišos lizdeliai su špinatais
Patiekalui reikės:
600 g lašišos
100 g špinatų
Citrinos
80 g sviesto
2 česnako skiltelių
2 šaukštų smulkiai supjaustytų krapų
Pusės arbatinio šaukštelio druskos
Česnakus susmulkinti, nutarkuoti geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį ir išspausti citrinos sulčių. Sviestą išmaišyti su česnakais, krapais ir citrinos žievele.
Špinatus apiplikyti verdančiu vandeniu, nuvarvinti ir sumaišyti su citrinos sultimis.
Žuvį supjaustyti plonomis juostelėmis. Jas pasūdyti ir sutepti paruoštu sviestu. Skardą iškloti kepimo popieriumi, žuvies juosteles susukti formuojant žiedus ir į vidų įdėti po šaukštą špinatų. Kepti apie 1520 minučių 200 С temperatūroje
Lašišos lizdeliai su špinatais
Patiekalui reikės:
600 g lašišos
100 g špinatų
Citrinos
80 g sviesto
2 česnako skiltelių
2 šaukštų smulkiai supjaustytų krapų
Pusės arbatinio šaukštelio druskos
Česnakus susmulkinti, nutarkuoti geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį ir išspausti citrinos sulčių. Sviestą išmaišyti su česnakais, krapais ir citrinos žievele.
Špinatus apiplikyti verdančiu vandeniu, nuvarvinti ir sumaišyti su citrinos sultimis.
Žuvį supjaustyti plonomis juostelėmis. Jas pasūdyti ir sutepti paruoštu sviestu. Skardą iškloti kepimo popieriumi, žuvies juosteles susukti formuojant žiedus ir į vidų įdėti po šaukštą špinatų. Kepti apie 1520 minučių 200 С temperatūroje
Nuostabiai atrodo Elena, bet ir vel orkaite viskas, reikia vaziuoti ir pirkti, nebegaliu! o lasisa taip iskepta neturi savo to specifinio skonio? man jos zuvies taukais per daug "kvepia". noriu zuvies, bet vis nesugebu skaniai pagaminti...
gal kas keptuvej paruosiamos lasisos receptuka turi?
gal kas keptuvej paruosiamos lasisos receptuka turi?
Man lašiša skaniausia ant grotelių kepta O keptuvėje biški per riebų kepti.Dar galima ant garų, irgi skanu
šiandien tokie sveikuoliški pietūs: kalakutienos faršo kukuliai virti garuose, apačioje virė ryžiai su morkomis.
QUOTE(westfield @ 2007 05 08, 22:49)
Dekui,Elena,uz receptuka.Kaip tik siandien galvojau kepti lasisa.Bet butinai pabandysiu Tavo receptuka O koks ten padazas?Cesnakinis ar ne
Aha, česnakinis
gera ideja, gavosi nereliai...