prasom jei domina tik kulinarija
uzeikit i www.kulinarija.eforum.lt
ten naujas puslapis taciau jei kas prisijungtu....
QUOTE(Pigalica @ 2007 04 14, 19:02)
Na, iškepiau aš tą sūrio pyragą Sakyčiau skanu, bet nieko įpatingo Žiūrėsiu, ką vyras pasakys Kai netingėsiu įmesiu ir foto
Man nesvarbu ka vyras pasakys,nes suri labai megstu Jei sakai,kad skanus,tai issikepsiu
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 21:53)
куриные котлетки по-министерски
Vakar gaminau Tik dar idejau vistienos prieskoniu
Man labai labai patiko
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 19:53)
Vakar gaminau vakarienei.Skanu ir greita Bet man labiau gavosi blynai,ne kotletai
Labai atrodo skaniai visi receptai : :
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 18:42)
siandien gaminau musu megstama patiekala vadinu ji Egzotika , bet nebuvo laiko kada graziai nufotkinti, taigi is karto atsiprasau, kad foto tokios nevikusios
mmmm, kaip skaniai atrodo, būtinai bandysiu
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 10, 22:07)
Vakarienei gaminau štai tokį patiekalą
KEPENYS KARALIŠKAI
1 kg kepenų
7 svogūno galvutės
5 morkos
5 kiaušiniai
3 v. š. manų kruopų
0,5 a. š. sodos
druskos
juodųjų pipirų
krapų
0,5 st. grietinės
0,5 st majonezo
Kepenis nuplauti, pašalinti plėvę. Sumalti kartu su 3 svogūno galvutėmis. Dėti kiaušinius, manų kruopas, sodą ir druską. Gerai išplakti. Įkaitintame aliejuje iš šios masės iškepti blynelius. Kepti po 3 - 4 minutes iš abiejų pusių, gol gražiai apskrus.
Morkas supjaustyti plonais šiaudeliais, likusius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Apkepinti aliejuje, kol suminkštės. pasūdyti, įberti pipirų.
Kepenų blynelius dėti į gilų kepimo indą sluoksniuojant su kepintomis daržovėmis. Užpilti majonezo - grietinės mišiniu.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 35 min.
Prieš patiekiant pabarstyti krapais.
P. S. dariau iš vištų kepenėlių. Kita kartą sluoksniuočiau taip - kepenėlių kotletai, daržovės, majonezo - grietinės plakinys, vėl kepenėlės ir t. t. Bet šiaip jei mėgstate kepenėles, tai labai skanu Per klaidą įdėjau tik 3 kiaušinius, bet manau, kad skonis nuo to nei kiek nenukentėjo... Vietoj majonezo - grietinės galima užpilti pomidorų padažu...
KEPENYS KARALIŠKAI
1 kg kepenų
7 svogūno galvutės
5 morkos
5 kiaušiniai
3 v. š. manų kruopų
0,5 a. š. sodos
druskos
juodųjų pipirų
krapų
0,5 st. grietinės
0,5 st majonezo
Kepenis nuplauti, pašalinti plėvę. Sumalti kartu su 3 svogūno galvutėmis. Dėti kiaušinius, manų kruopas, sodą ir druską. Gerai išplakti. Įkaitintame aliejuje iš šios masės iškepti blynelius. Kepti po 3 - 4 minutes iš abiejų pusių, gol gražiai apskrus.
Morkas supjaustyti plonais šiaudeliais, likusius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Apkepinti aliejuje, kol suminkštės. pasūdyti, įberti pipirų.
Kepenų blynelius dėti į gilų kepimo indą sluoksniuojant su kepintomis daržovėmis. Užpilti majonezo - grietinės mišiniu.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 35 min.
Prieš patiekiant pabarstyti krapais.
P. S. dariau iš vištų kepenėlių. Kita kartą sluoksniuočiau taip - kepenėlių kotletai, daržovės, majonezo - grietinės plakinys, vėl kepenėlės ir t. t. Bet šiaip jei mėgstate kepenėles, tai labai skanu Per klaidą įdėjau tik 3 kiaušinius, bet manau, kad skonis nuo to nei kiek nenukentėjo... Vietoj majonezo - grietinės galima užpilti pomidorų padažu...
reikės pabandyti nes labai skaniai atrodo
QUOTE(gelyte52 @ 2007 04 18, 15:29)
reikės pabandyti nes labai skaniai atrodo
pamegink,tikrai labai skanu,as jau bandziau
QUOTE(gelyte52 @ 2007 04 18, 17:29)
reikės pabandyti nes labai skaniai atrodo
Verta pabandyti,nes skonis fantastiškas Nors aš niekada nemėgau kepenėlių,bet kai pasigaminau pagal šį receptą,tai valgiau,net ausys raitojosi,kaip skanu buvo
greiti ir paprasti kepsniukai:
ismusam, paprieskoniuojam mesyte (siand kepiau jautiena, tinka kiaulienos kumpis, nugarine, sprandine...)
sumaisom majoneza ir tomata
i inda truputi pilam aliejaus, dedam kepnius
aptepam padazu (majionesas ir kecupas)
uzdedam surio
kepam apie valanda
skanaus
Papildyta:
oi kokios dideles foto sorryyyyyyyy
ismusam, paprieskoniuojam mesyte (siand kepiau jautiena, tinka kiaulienos kumpis, nugarine, sprandine...)
sumaisom majoneza ir tomata
i inda truputi pilam aliejaus, dedam kepnius
aptepam padazu (majionesas ir kecupas)
uzdedam surio
kepam apie valanda
skanaus
Papildyta:
oi kokios dideles foto sorryyyyyyyy
QUOTE(persy @ 2007 04 20, 17:01)
greiti ir paprasti kepsniukai:
ismusam, paprieskoniuojam mesyte (siand kepiau jautiena, tinka kiaulienos kumpis, nugarine, sprandine...)
sumaisom majoneza ir tomata
i inda truputi pilam aliejaus, dedam kepnius
aptepam padazu (majionesas ir kecupas)
uzdedam surio
kepam apie valanda
skanaus
Papildyta:
oi kokios dideles foto sorryyyyyyyy
ismusam, paprieskoniuojam mesyte (siand kepiau jautiena, tinka kiaulienos kumpis, nugarine, sprandine...)
sumaisom majoneza ir tomata
i inda truputi pilam aliejaus, dedam kepnius
aptepam padazu (majionesas ir kecupas)
uzdedam surio
kepam apie valanda
skanaus
Papildyta:
oi kokios dideles foto sorryyyyyyyy
reikės pabandyt
o as ta surio pyraga kepu taip:
forma iskloju bemiele sloksniuota tesla, bliude sutarkuoju dziugo surio gabaliuka, zementalio gabaliuka ir motzarelos pora gabaliuku (vietoj motzarelos galima naudoti brindzos suri, tik tada jau bus suriau), imusu pora kiausu, pipiriuku ir gauta mase supilu ant teslos ir uzkloji vel tesla. Pribadau skyluciu, patepu kiausinio plakiniu ir i orkaite Labai tinka prie vyno. Skanaus
forma iskloju bemiele sloksniuota tesla, bliude sutarkuoju dziugo surio gabaliuka, zementalio gabaliuka ir motzarelos pora gabaliuku (vietoj motzarelos galima naudoti brindzos suri, tik tada jau bus suriau), imusu pora kiausu, pipiriuku ir gauta mase supilu ant teslos ir uzkloji vel tesla. Pribadau skyluciu, patepu kiausinio plakiniu ir i orkaite Labai tinka prie vyno. Skanaus