Vištienos filę 30 min. marinuojame vyne. Skardą paslakstome aliejumi. Į kepimo skardą sudedame vištienos filę, pabarstom prieskoniais, ant viršaus uždedame išvirtus su prieskoniais ir sumaišytus su majonezu ryžius, pabarstome tarkuotu suriu.
Kepame orkaitėje apie 30 min. (Aš kepu 2 lygyje iš apačios). Temperatūrą nustatau 180.
Valgyti su daržovėm. Skanaus!
QUOTE(Joalin @ 2005 09 12, 17:02)
mmm skaniai atrodo. O ar raudonas vynas tinka? O file atmusti tuo... kaip jis ten... na plaktukas toks nereikia?
1. Pati pirkau baltąjį, dar man atrodo, kad galima būtų marinuoti ir su majonėzu
2. Galima truputi, pati to nedariau
Pridursiu , kad labai sotu. Atrodo galima pateikti ir sveciams
QUOTE(Joalin @ 2005 09 12, 16:02)
mmm skaniai atrodo. O ar raudonas vynas tinka? O file atmusti tuo... kaip jis ten... na plaktukas toks nereikia?
Manau, kad visgi čia geriau naudoti baltą vyną. O raudonas labiau jau derinasi prie tamsesnės mėsos...
QUOTE(Asta @ 2005 09 14, 19:10)
Manau, kad visgi čia geriau naudoti baltą vyną. O raudonas labiau jau derinasi prie tamsesnės mėsos...
Tingejau ait i parduotuve, tai padariau su raudonu Nu man tai ir taip skanu
toms, kas rusiškai skaito receptai su nuotraukomis
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 19:53)
куриные котлетки по-министерски
Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.
Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.
vakar padariau, tai buvau labai gerai įvertinta dėkui, kad įdėjot šį receptą
Ir aš šiandien susigundžiau.
Tai vyras net paklausė, kas išmokė taip skaniai gaminti
Ačiū už receptus
Tai vyras net paklausė, kas išmokė taip skaniai gaminti
Ačiū už receptus
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 20:53)
куриные котлетки по-министерски
Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.
Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.
Ne super man su rusu kalba, bet jei gerai supratau, tai panasiai darau ir as - tik gaunasi daugiau blynai nei kotletai:
imu kokias 2 vistos ketvircius (nes pigiausia), galima imti ir file, nuimu mesa nuo kaulu, supjaustau nedideliais gabaliukais, tada imu 1 svoguno galva, supjaustau mazaiskubeliais, sumaisau su vistos gabaliukais, idedu prieskoniu universaliu, majonezo - tiek, kad butu galima gerai ismaisyt ie darkoki sauksta
Palieku kokioms 3 val marinuoti, nors jei nera laiko, tai galima ir is karto daryt toliau.
Taigi, kai vistiena pasimarinuoja imu kokius 4 kiausinius, juos isplaku, idedu kokius 3-4 saukstus krakmolo - kad tesla butu nelabai tirsta - na, kaip blynu.
Tada viska sumaisau su vistiena ir svogunais.
Ir viskas - kepu aliejuj.
Labai seniai kepiau, kazin nebusiu ko uzmirsus
Siaip as tai viska is akies dedu, tik kiausiniu visada dedu 4, tai labai sunku parasyt ko kiek det.