Jau 2 kartus gaminau vištieną jogurto padaže
Specialiai tokio paties jogurtinio padažo į maxe lėkiau pirkti.
Labai skanu.... Ačiū!
Mėsos kukuliai užkepti su mocarelos sūriu pomidorų padaže
300g faršo(geriausiai jautienos neriebus)
1 kiaušinio
mirkyto batono arba mirkytų manų kruopų
1 rutulio mocarelos
80g fermentinio sūrio
1 indelio pomidorų pastos arba pomidorų savo sultyse(500ml)
1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų
Druskos, pipirų, itališkų žalumynų prieskonių(juos galima pakeisti maltais čiobreliais ir rozmarinu)
Faršą sumaišyti su batonu/manais, kiaušiniu, pipirais, druska ir itališkais žalumynais, suformuoti kukulius ir kepti keptuvėje, kol gražiai paskrus.
Pomidorų pastą supilti į puodą, įberti druskos ir pakaitinti, kol sutirštės, suberti bazilikus ir gerai išmaišyti
Į karščiui atsparų indą supilti padažą, sudėti kukulius, ant viršaus sudėti gręžinėliais pjaustytą mocarelą ir pabarstyti smulkiai tarkuotu sūriu. Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoj orkaitėj 20 minučių
Patiekti su spagėčiais
300g faršo(geriausiai jautienos neriebus)
1 kiaušinio
mirkyto batono arba mirkytų manų kruopų
1 rutulio mocarelos
80g fermentinio sūrio
1 indelio pomidorų pastos arba pomidorų savo sultyse(500ml)
1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų
Druskos, pipirų, itališkų žalumynų prieskonių(juos galima pakeisti maltais čiobreliais ir rozmarinu)
Faršą sumaišyti su batonu/manais, kiaušiniu, pipirais, druska ir itališkais žalumynais, suformuoti kukulius ir kepti keptuvėje, kol gražiai paskrus.
Pomidorų pastą supilti į puodą, įberti druskos ir pakaitinti, kol sutirštės, suberti bazilikus ir gerai išmaišyti
Į karščiui atsparų indą supilti padažą, sudėti kukulius, ant viršaus sudėti gręžinėliais pjaustytą mocarelą ir pabarstyti smulkiai tarkuotu sūriu. Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoj orkaitėj 20 minučių
Patiekti su spagėčiais
QUOTE(kulebam @ 2007 01 27, 16:56)
o mums nepatiko sis receptukas
mus seimai laaaabai patiko Net mano nevalgiuke valge
Perskaičiau apie "Rudnosiukus" ir užsimaniau. Po valandos jau vertinom jų skonį.
QUOTE(Asta @ 2007 01 31, 19:54)
koks geras puslapiukas, kur tu ji suzinojai?
QUOTE(rusaite @ 2007 02 24, 23:03)
koks geras puslapiukas, kur tu ji suzinojai?
as is cia labai daug ka gaminau ir viskas
O vistiena su jogurto padazu pasaka , o ne skonis
sitas puslapis ir man labai patinka.
QUOTE(ramux @ 2007 02 23, 22:20)
Perskaičiau apie "Rudnosiukus" ir užsimaniau. Po valandos jau vertinom jų skonį.
ir mes gaminom pagal si receptuka, labai skanu
rudnosiukai vienas is geriausiu mano atradimu.klasiskas receptas
Labai paprastas patiekaliukas
Vištienos (filė) gabaliukus marinuojam su prieskoniais.Paimam sluoksniuotą tešlą ( aš pirkau bemielė) supjaustom juostelėmis i r subintuojam vištą
Kepam orkaitėje
Papildyta:
Vištienos (filė) gabaliukus marinuojam su prieskoniais.Paimam sluoksniuotą tešlą ( aš pirkau bemielė) supjaustom juostelėmis i r subintuojam vištą
Kepam orkaitėje
Papildyta: