Visos labai giria tuos RUDNOSIUKUS,tai ir as gaminau pietums ir is tikruju: buvo laaaabaaai skanu Dekui uz puiku receptuka !!!
vakar dariau rudnosiukus, dieviskai skanu. daugiau jokiu iprastiniu kotletu, tik rudnosiukai. labai aciu uz si receptuka. siandien ir vel darysiu
Ir aš išbanžiau rudnosiukų receptą, tik šiek tiek pagal save gaminau Puikus patiekalas
siandien kai dariau rudnosiukus dejau idarui svoguna, baklazana, morka, cukinija, pievagrybius tik pomidoru padazo uzmirsau.bet vistiek labai skanu buvo. vyras vel eina sildytis rudnosiuku. nuostabus receptas
aš tai norėčiau paklausti,jei norėčiau gmainti vištieną jogurto padaže su ryžiais,tai man ryžius virti atskirai?
QUOTE(logika @ 2007 01 24, 20:16)
aš tai norėčiau paklausti,jei norėčiau gmainti vištieną jogurto padaže su ryžiais,tai man ryžius virti atskirai?
Na, jei nori ryžius valgyt kaip garnyrą, tada taip - išvirk juos atskirai ir įdėk šalia pagrindinio patiekalo.
Tačiau ta vištiena juk kepama su bulvėmis, tai jau prie jos jokio kito garnyro nereikia, nebent salotų...
QUOTE(logika @ 2007 01 24, 19:16)
aš tai norėčiau paklausti,jei norėčiau gmainti vištieną jogurto padaže su ryžiais,tai man ryžius virti atskirai?
Kiek pamenu vištiena jogurto padaže gaminama su morkomis ir bulvėmis
Papildyta:
Štai receptas
QUOTE(valiute @ 2007 01 24, 21:07)
o aš norėčiau su morkomis ir ryžiais
Tada manau, kad reiktų pamirkyti ryžius, nes jei dėsi virtus, jie gali ištižti
QUOTE(SuperMama @ 2003 12 22, 00:26)
Vistienos suktinukai
Reikes vistienos krutineliu file. Puse krutineles - vienas suktinukas.
Paruosiam krutinele kaip karbonadui (su plaktuku - sorry nezinau kaip tas daiktas tiskliai vadinasi, pamusam su juo is vienos puses.). Pabarstom prieskoniais, patepam majonezu, ant virsaus uzdedame supjaustytu dziovintu slyvu, graikisku riesutu, pabarstome tarkuotu suriu. Ant pacio virsaus uzdedame maziuka gabaliuka sviesto.
Reikes vistienos krutineliu file. Puse krutineles - vienas suktinukas.
Paruosiam krutinele kaip karbonadui (su plaktuku - sorry nezinau kaip tas daiktas tiskliai vadinasi, pamusam su juo is vienos puses.). Pabarstom prieskoniais, patepam majonezu, ant virsaus uzdedame supjaustytu dziovintu slyvu, graikisku riesutu, pabarstome tarkuotu suriu. Ant pacio virsaus uzdedame maziuka gabaliuka sviesto.
o mums nepatiko sis receptukas
QUOTE(kulebam @ 2007 01 27, 16:56)
o mums nepatiko sis receptukas
o mums liuks patiekaliukas
Rudnosiai