As viska darau is akies
bet pabandysiu : isvyriau bulves, padariau kose, atvesinau, tada morka, svoguna ir kalakutienos farsa apkepiau.Suplakiau 2 kiausinius ir siek tiek prieskoniu, viska ipiliau i kose ir 1 didelis saukstas krakmalo, ismaisiau, tada suslapinau rankas ir pradejau lipdyti zemaicius, paskui siek tiek apvoliojau dziuvesiose ir kepiau
Reikia : ~8 bulviu, 1 morka, svogunas, gal 100gr farso, 2 kaiusiniai, 1 s. krakmolo, prieskoniai.
Norėjau paklausti ar ir mėsytės įdarą įmaišai į bulvių masę ar darai atskirai ta prasme įdaras į vidų ir lipdai žemaičius. nes iš aprašymo kažkodėl pamaniau, jog viską "sumakaluoji" į vieną masę, bet nuotraukose nesmato "sumakaluotos" mėsytės