QUOTE(Dalbara @ 2006 12 11, 12:31)
Tai prašom pabandyti o svarbiausia kad labai greit padaromas
Acha.. tikrai skaniai ir greitai, prie progos ismeginsim
QUOTE(Sola @ 2006 12 11, 13:06)
Micha,kaip saunu,kad tu idejai ta apkepa su grudeta varske
Vat vat... reikia gi kazkaip suktis, Lietuvoje naudodavau daugiau grietines, o cia ir taip jau skysta. Gali pabadyti nukosti, dar gerai truputeli patrinti tuos grudelius
QUOTE(upsikaz @ 2006 12 11, 16:21)
Niu jei pagailetum sviesto, razinu.. nera toks jau labai kaloringas...
Kas ten ta varske? Ryziai ir nera labai didelis griechas
Kai sau darau, tai pagailiu sviesto
Dariau šiandien štai tokį patiekalą
Reikia:
4 didelių su lupenom virtų bulvių
2 baklažanų
2 šaukštų pomidorų pastos
3 šaukštų kečupo
100 g tarkuoto sūrio
2 kiašinių
1/4 arbat. šaukštelio aitriosios paprikos
1/2 stiklinės vandens
pipirų, druskos
Paruošimas:
Baklažanus nulupti ir supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, pabarstyti druska ir palikti valandai nuvarvėti. Kiekvieną baklažano gabaliuką apvolioti miltuose ir pakepinti iš abiejų pusiu kol paskrus, sudėti ant servetėlių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Nulupti virtas bulves, supjaustyti griežinėliais 1 cm storio ir sudėti sluoksniu ant pateptos aliejumi skardos 20x17 cm, pabarstyti prieskoniais, ant viršaus sluoksniu sudėti baklažnanus.
Kaišinius išplakti su pomidorų padažu, kečiupu, vandeniu ir aitriąja paprika, suberti prieskoniusir 2/3 sūrio, išmaišyti ir užpilti ant baklažanų, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti įkaitintoj iki 200l aipsnių orkaitėj 35 min.
:
Reikia:
4 didelių su lupenom virtų bulvių
2 baklažanų
2 šaukštų pomidorų pastos
3 šaukštų kečupo
100 g tarkuoto sūrio
2 kiašinių
1/4 arbat. šaukštelio aitriosios paprikos
1/2 stiklinės vandens
pipirų, druskos
Paruošimas:
Baklažanus nulupti ir supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, pabarstyti druska ir palikti valandai nuvarvėti. Kiekvieną baklažano gabaliuką apvolioti miltuose ir pakepinti iš abiejų pusiu kol paskrus, sudėti ant servetėlių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Nulupti virtas bulves, supjaustyti griežinėliais 1 cm storio ir sudėti sluoksniu ant pateptos aliejumi skardos 20x17 cm, pabarstyti prieskoniais, ant viršaus sluoksniu sudėti baklažnanus.
Kaišinius išplakti su pomidorų padažu, kečiupu, vandeniu ir aitriąja paprika, suberti prieskoniusir 2/3 sūrio, išmaišyti ir užpilti ant baklažanų, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti įkaitintoj iki 200l aipsnių orkaitėj 35 min.
:
Gaminau rudnosiukus nu skanumelis
Šiandien kepiau pyragą su raugintais kopūstais
Tešlą dariau paprastą mielinę. Kopūstus troškinau kol suminkštės... Kadangi gavosi per rugštu, siulau dėti ir žalių troškintų kopūstų, gaunasi ne taip rūgščiai
Tešlą dariau paprastą mielinę. Kopūstus troškinau kol suminkštės... Kadangi gavosi per rugštu, siulau dėti ir žalių troškintų kopūstų, gaunasi ne taip rūgščiai
Mes valgėm ir karštą ir šaltą... labai skanu
QUOTE(SuperMama @ 2003 12 21, 23:32)
Skanaus!
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 19:53)
O as gaminau tuos du patiekaliukus na labai labai labai skanu
aš irgi šiom dienom kepiau rudnosiukus patingėjau nusipirkt batono, tai į faršą dėjau manus. įdaras buvo iš morkų, svogūnų ir pievagrybių. tik žiūriu daržovių salotos "už kadro" likę