QUOTE(zosyte @ 2005 02 17, 18:04)
zosyte, 17 Vas 2005 - 18:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
zosyte, 17 Vas 2005 - 18:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Radau šį receptuką, susižavėjau ir gaminau. Nu bliamba, kokia aš nevykusi kulinarė, bet man niekaip nesisekė susukti suktinukų
Visas įdaras virto pro šonus, ir taip bandžiau, ir kitaip. terliojausi, kol vieną krūtinėlę gal dešimčia pagaliukų susmaigsčiau. Kepiau, bet tas pratryškęs pro šonus įdaras prisvilo, sukepė. Niekam nedaviau, pati suvalgiau. Ką ne taip dariau? 
Radau šį receptuką, susižavėjau ir gaminau. Nu bliamba, kokia aš nevykusi kulinarė, bet man niekaip nesisekė susukti suktinukų

Visas įdaras virto pro šonus, ir taip bandžiau, ir kitaip. terliojausi, kol vieną krūtinėlę gal dešimčia pagaliukų susmaigsčiau. Kepiau, bet tas pratryškęs pro šonus įdaras prisvilo, sukepė. Niekam nedaviau, pati suvalgiau. Ką ne taip dariau?
Gal tu idaro ir nepadauginai, tik neaisku nuo kurios puses vyniot pradejai. reiktu vyniot nuo platesnes puses, kad siauras galiukas uzsivyniotu paskiausiai ir ji prismeigt pagaliuku, taip kaip pvz. : adata dygsniuoji...... turetu pavykt..... sekmes....
Suktinukus siuos galima dar gamint ir su darzoviu idaru,kepintos morkos, svogunai, dziov. slyvos, zaluma, sviestukas aisku ir suris gali buti, sultingiau buna, bet kai kepintos darzoves tai sviesto galima ir nedet. Taip pat skanu ir su juros gerybem jei kas megsta
Liuks receptukas Supermamos

, aciu....
168 cm
ech...., kiek to gyvenimo......