Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Aš šiandien gaminau lašišą rolleyes.gif šiaip nieko ypatingo, receptas paprastas smile.gif lašiša pasūdžiau ir išvoliojau miltuose ir kepiau, kai iškepė pašlaksčiau citrinos sultym ir patiekiau su bulvėm bet galima ir su ryžiais smile.gif prie žuvies labai tinka morkų su majonezu ir trupučiu česnako salotos essen.gif
user posted image
Atsakyti
Aš šiandien pietums dariau karbonadą, apvoliotą sūrio drožlėse thumbup.gif skanu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 10 lapkričio 2006 - 20:55
QUOTE(xmarx @ 2006 11 08, 23:40)
Siandien su vyru gaminome "Makaronus lasisos padaze" pagal Garbanes recepta  thumbup.gif  Tik vietoj konservu dejom sviezios gabaleliais pjaustytos lasisos, be to, kai suberem visas recepte nurodytas petrazoles ir svogunlaiskius, patiekalas isejo zymiai "zalesnis" negu nuotraukoj. Na labai mums patiko.
Aciu autorei uz toki saunu receptuka  4u.gif

Malonu kad patiko ax.gif Kiek pamenu tai neturejau as petrazoliu pakankamai tada biggrin.gif
Atsakyti
Rituxx, lašiša atrodo tiesiog nepakartojamai!
Tik man, kepant žuvį, nuolat kyla nesklandumų: miltai nubyra į kepimo aliejų ir virsta karčia tešla, o žuvis subyra doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 11, 01:51)

Tik man, kepant žuvį, nuolat kyla nesklandumų: miltai nubyra į kepimo aliejų ir virsta karčia tešla, o žuvis subyra doh.gif:

1. kad miltai nenubyrėtų, juos reik nukratyt, kad būtų tik šiek tiek pavilgyta juose
2. būtina sąlyga, žuvį kept jau įkaitusioje keptuvėje ant įkaitusio aliejaus ir žuvies nevers tol, kol jau matysis, kad iškepus apačia
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2006 11 12, 16:10)
kepamos žuvies kvapas, tai doh.gif

aš lašišos niekad nekepu schmoll.gif nes ir kvapas nekoks, ir mum su vyru labiau patinka virta ax.gif man yra žymiai skaniau virta garuose arba šiaip virta, prie jos darau padažą: aliejus, citrinos sultys, garstyčios, kaparėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 12, 18:51)
aš lašišos niekad nekepu schmoll.gif  nes ir kvapas nekoks, ir mum su vyru labiau patinka virta  ax.gif man yra žymiai skaniau virta garuose arba šiaip virta, prie jos darau padažą: aliejus, citrinos sultys, garstyčios, kaparėliai thumbup.gif

Dar lašiša puiki kepta folijoje thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 13, 17:26)
o kaip gaminai?  g.gif



QUOTE(mutantė @ 2006 11 14, 09:24)
Man irgi idomu kaip gaminama g.gif

4u.gif
Daroma labai paprastai: karbonadas atmušamas ir ištrinamas prieskoniais, pagal skonį: su česnakais(aš dariau be jų), pipirais, druska arba vegeta, aš naudojau tradicinius lietuviškus prieskonius mėsai SantaMaria. thumbup.gif
Išplakamas vienas kiaušinis, pamirkomas jame karbonadas ir apvoliojamas tarkuotame sūryje (vietoj džiūvesėlių). Kepti aliejuje, kaip paprastą karbonadą...


P.S. Geriausiai kepti tefloninėje keptuvėje, nes sūris gali prilipti ax.gif

Skanaus essen.gif:
Atsakyti
Nežinau tiksliai ar šitam skyrelyje skaičiau, pora receptukų, bet noriu padėkoti už rudnosiukų receptą - puikiai ir greitai gavosi, o ir labai skanu. thumbup.gif Ypač vyrui labai patiko. thumbup.gif rolleyes.gif
O kitas patiekalas lietiniai su dešrelėmis thumbup.gif Tik aš dar dėjau svogūnus, pievagrybius ir sūrį thumbup.gif Dabar labai dažnai juos valgom, labai pamėgom thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau faršo laivelius įdarytus grybais ir pateptus majonezu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 11 21, 08:15)
o grybus dedam i vidu ir uzdengiam farsu ar ant virsaus tik majonezas dedamas?

g.gif gal padaromi tokie tipo „laiveliai“, į vidų dedami pakepinti grybai su svogūnais, o ant viršaus sūris (gal su majonezu). Ar atspėjau mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 21, 09:39)
Valiut, ataik greičiau ir paporink kaip ti daryt  mirksiukas.gif

doh.gif Nu nepagalvojau, kad kils tiek klausimų blush2.gif

Tai gi receptas:
500 g. faršo sumaišyti su 1 kiaušiniu, 1 smulkintu svogūnu, 3 skiltelėmis smulkinto česnako, 2 valg. šaukštais majonezo, 1 valg. šaukštu miltų ir prieskoniais.

Įdarui: 300 g. pievagrybių(galima kitus grybus) pakepinti su 3 vidutiniais svogūnais, į pabaigą padruskinti.
Ant skardos sudelioti faršą, viduje padaryti "duobutę", į ją dėti grybus, ant viršaus šaukštelį majonezo, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 20-25 min
Atsakyti
gaminau vakar karbonadus apkeptus su suriu.bei dariau garnyra zirneliai morkos keptos ir salotas poras obuolys ir agurkas.viskas pasakiskai.vyras patenkintas isisiepes valge. smile.gif aciu uz saunias idejas drinks_cheers.gif
Papildyta:
beje labai skania misrainyte valgiau.kukuruzai is indelio,tunas,svogunas ir sumaisom su majonezi.lebai skanu smile.gif
Atsakyti