Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Leticija @ 2006 09 01, 13:24)
Lalaa, tu cia pagal ta recepta darei, kur cia SM yra?


Galima ir taip daryti, as vietoj krakmalo, jei jo kartais nera dedu 1 val. s. manu koses irgi gerai gaunasi, o visa kita tas pats ax.gif

Vistienos file, majonezas, prieskoniai (druska, pipirai, cesnakas arba tiesiog vistinos prieskoniai) palieku paismarinuoti dazniausiai para, paskui suplaku kiausini saukstas krakmalo ar manu koses ir kepu ant dideles ugnies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 01, 10:57)
O cia mano kotletai is vistienos file  mirksiukas.gif  jau kokius 4 metus jos kepu, visada pavyksta, o ir skanus  thumbup.gif

user posted image


Labai skaniai atrodo tavo kotletai bigsmile.gif

QUOTE(Lalaa @ 2006 09 01, 11:38)
Galima ir taip daryti, as vietoj krakmalo, jei jo kartais nera dedu 1 val. s. manu koses irgi gerai gaunasi, o visa kita tas pats  ax.gif

Vistienos file, majonezas, prieskoniai (druska, pipirai, cesnakas arba tiesiog vistinos prieskoniai) palieku paismarinuoti dazniausiai para, paskui suplaku kiausini saukstas krakmalo ar manu koses ir kepu ant dideles ugnies  ax.gif


Su manais jie turėtų būtų tokie traškūs thumbup.gif Dar gerai, kad pamarinuoji, nes iškart česnakas nepritraukia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 01 rugsėjo 2006 - 13:29
O tai is manu pirma kose isvirti, ar paptasciausiai manu kruopu sauksta ten ideti?
Atsakyti
Štai tokie pas mus vakar buvo pietūs:
Vištienos file su ananasu ir raudonąja paprika thumbup.gif
user posted image

Receptas labai paprastas ir manau, kad jau panašus tikrai buvo (visko neskaičiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 09 02, 13:25)
O mano skrandis netoleruoja paprikos doh.gif

Gaila verysad.gif
Galima eksperimentuoti ir dėti pvz cukiniją ar balkažaną.

Mes papriką labai mėgstam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 09 02, 12:29)
Gaila  verysad.gif
Galima eksperimentuoti ir dėti pvz cukiniją ar balkažaną.

Mes papriką labai mėgstam  thumbup.gif


O tu apkepi vištienos file, tada dedi papriką (mano atveju cukiniją/baklažaną) ir tada ananasą? O jis konservuotas ar žalias?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 09 02, 21:13)
O tu apkepi vištienos file, tada dedi papriką (mano atveju cukiniją/baklažaną) ir tada ananasą? O jis konservuotas ar žalias?

Aš pirmiausiai apkepinu vištieną supjaustytą lazdelėmis, dedu prieskonius (pipirus, druskytę, sojos padažą, prieskonius vištienai ir aštrių paprikų, nes mėgstu aštriau). Tada papriką įdedu. Tavo atveju būtų baklažanas ar cukinija.
Ananasus dedu konservuotus gabaliukais ir pačius paskutinius, būna juos pakeičiu konservuotų egzotinių vaisių mišiniu (ananasas, bananas, mangas...).
Pačioje pabaigoje įdedu šaukštą pomidorų padažo.
Taip pagamintą vištieną labai smagu valgyti su pagaliukais thumbup.gif
Tada pats valgymo procesas trunka žymiai ilgiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 02 rugsėjo 2006 - 20:32
QUOTE(Betse @ 2006 09 02, 20:30)
Aš pirmiausiai apkepinu vištieną supjaustytą lazdelėmis, dedu prieskonius (pipirus, druskytę, sojos padažą, prieskonius vištienai ir aštrių paprikų, nes mėgstu aštriau). Tada papriką įdedu. Tavo atveju būtų baklažanas ar cukinija.
Ananasus dedu konservuotus gabaliukais ir pačius paskutinius, būna juos pakeičiu konservuotų egzotinių vaisių mišiniu (ananasas, bananas, mangas...).
Pačioje pabaigoje įdedu šaukštą pomidorų padažo.
Taip pagamintą vištieną labai smagu valgyti su pagaliukais  thumbup.gif
Tada pats valgymo procesas trunka žymiai ilgiau  tongue.gif


Dėkui, reiks pabandyti mirksiukas.gif O dėl pagaliukų, tai jooooo bigsmile.gif Per vienos pažįstamos gimtadienį, kuris buvo švenčiamas darbe buvo užsakyta kinietiško maisto ir įrankiai buvo tik pagaliukai, čia buvo seniai, kai tik pati pradžia kienitiškų maistų, tai nelabai kas mokėjo su jais valgyti, tai buvo visiems gera atrakcija bigsmile.gif Dabar jau neišdegtų, nes daug kas jau išsiprofinęs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amril @ 2006 09 01, 17:25)
O tai is manu pirma kose isvirti, ar paptasciausiai manu kruopu sauksta ten ideti?



Tiesiog manu koses sauksta ideti ir ismaisyti, virti nereikia smile.gif Taip pat kartais dar i farsa idedu sauksta manu koses, irgi gerai gaaunasi, tik tada nededu batono ax.gif
Papildyta:
QUOTE(etynsur @ 2006 09 03, 11:22)
gal butu galima receptuka kaip tokius skanumynus pasidaryti?  thumbup.gif  bigsmile.gif  aciu labai is anksto...


As darau taip vistienos file supjaustau smulkiais gabaliukais, tada siek tiek prieskoniu, jei kepsiu ne dabar tai dar cesnaka dedu ir siek tiek majonezo, palieku marinuotis, bet galima kepti ir dabar, bet kai pasimarinuoja tai skaniau gaunasi smile.gif kai jau reikia kepti suplaku kiausini ir dedu krakmalo ar manu koses sauksta, tada kepu ant dideles ugnies ax.gif as visada viska darau is akies bigsmile.gif , tikslesnis receptukas yra temos pradzioje smile.gif
O salotos tai paprastos, agurkas ir pomidoras, jei yra dedu dar obuoli, siek tiek druskytes ir palieku keletai minuciu, nenaudoju jokio aliejaus, nes pomidorai dabar labai sultingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2005 10 10, 20:50)
FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS


4 didelės žalios paprikos
400g jautienos ir kiaulienos faršo(per pusę)
1 kiaušinis
200g šutintų ilgagrūdžių ryžių
1 didelis svogūnas
1 šaukštelis druskos
2 česnako skiltelės
1/2 šaukštelio džiovintų rozmarinų
100g pievagrybių
2 šaukštai kapotų petražo
 
Nupjaunamas paprikų drūtgalis, išimamos sėklos ir pertvaros. Paprikos išplaunamos, vidus pasūdomas. Svogūnas ir česnakas nulupami ir susmulkinami. Pievagrybiai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi rėžiukais. Aliejus įkaitinamas. Svogūnai ir česnakai kepinami, kol pasidaro skaidrūs. Tada į keptuvę sudedamas faršas, pievagrybiai ir viskas kiek pakepinama. Ryžiai, kiaušinis, druska, rozmarinai ir petražolės sudedamos į mėsą su pievagrybiais ir viskas gerai išmaišoma. Paprikos prikemšamos paruošto įdaro. Įdarytos paprikos sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu ir 40 minučių troškinamos uždengtos.

Kaip tik vakar dariau šitą patiekalą, tai galiu pasakyti, kad buvo labai skanu thumbup.gif.

Tik nelabai supratau kiek reikėjo pilti sultinio. Nes aš pyliau tiek, kad apsemtų ir vidury troškinimo mano paprikos apsivertė. Ačiū dievui, kad neišbyrėjo įdaras rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 03, 12:56)
Kaip tik vakar dariau šitą patiekalą, tai galiu pasakyti, kad buvo labai skanu  thumbup.gif.

Tik nelabai supratau kiek reikėjo pilti sultinio. Nes aš pyliau tiek, kad apsemtų ir vidury troškinimo mano paprikos apsivertė. Ačiū dievui, kad neišbyrėjo įdaras  rolleyes.gif .



Mano mama ir sesuo labai megstra sita patiekala thumbup.gif o as kazkaip nelabai blush2.gif kai joms darau tai pilu sultinio siek tiek daugiau nei iki puses paprikos ir pastatau jas taip, kad neapsiverstu, buna, kad dar koki svoguniuka ispaudziu, kad graziai stovetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 03, 12:57)
Mano mama ir sesuo labai megstra sita patiekala  thumbup.gif  o as kazkaip nelabai  blush2.gif  kai joms darau tai pilu sultinio siek tiek daugiau nei iki puses paprikos ir pastatau jas taip, kad neapsiverstu, buna, kad dar koki svoguniuka ispaudziu, kad graziai stovetu  ax.gif

Ačiū Lalaa už atsakymą 4u.gif .

Beje, šiandien vakarienei dariau išgirtuosius Rudnosiukus thumbup.gif . Buvo labai skanu ir ypač patiko įdaras . Galiu pasakyti, kad labai sotu, aš ir vieno kotleto neįveikiau iki galo blush2.gif (kotletai normalaus dydžio). wub.gif
Atsakyti