Va musu su vyru vakariene
Rudnosiukai
O aš gaminausi pgl Scarlett receptą "куриные котлетки по-министерски", nu tai labai skanu ir labai greitai, šios temos 3 psl. Ačiū už receptuką Nenufotkinau, nes neturėjau kada jų papuošti, kepiau, o vyras juos valgė
Atkreipkit dėmesį į Briedžiukės taurę, kuri paskatyta prie rudnosiukų Ten ji taip ją gražiai išpuošė
Atkreipkit dėmesį į Briedžiukės taurę, kuri paskatyta prie rudnosiukų Ten ji taip ją gražiai išpuošė
Sakykit mielosios, kaip darot farsa rudnosiukams.... Parasyta, kad kaip kotletams, o as kotletams nededu jokio batono, be to pilu vandens... itarkuoju bulve.... Kazi, ar tokie "rudnosiukai " neisirs....
QUOTE(sanija @ 2006 08 25, 15:41)
Sakykit mielosios, kaip darot farsa rudnosiukams.... Parasyta, kad kaip kotletams, o as kotletams nededu jokio batono, be to pilu vandens... itarkuoju bulve.... Kazi, ar tokie "rudnosiukai " neisirs....
as dejau batona, itarkavau svoguna ir imusiau kiausini. siaip gavosi kiek skystokas, bet rudnosiukai tikrai neisiro ir gavosi skaniai purus
QUOTE(sanija @ 2006 08 25, 15:41)
Sakykit mielosios, kaip darot farsa rudnosiukams.... Parasyta, kad kaip kotletams, o as kotletams nededu jokio batono, be to pilu vandens... itarkuoju bulve.... Kazi, ar tokie "rudnosiukai " neisirs....
Jei nesuyra kotletai, tai ir RUDNOSIUKAI nesuirs.
Cukinija/ agurotis įdarytas faršu
reikės:
500g faršo
2 riekelių česnako
1kiaušinio
1 gan didelės cukinijos arba aguročio
petražolių
morkytės
grietinės
aliejaus
pipirų
druskos
sultinio kūbelio
Paruošiu faršą kaip ir kotletams, bet kietesnį, tai aš dedu kiaušinį, pipirų, druskytės, smulkiai pjaustyto česnako. Leidžiu šiek tiek pasimarinuoti, bet nebūtinai.
Nulupu cukiniją arba agurotį, supjaustau gana stambiom riekėm ir išskobiu vidų. Sudedu į tų riekelių vidų paruoštą faršą.
Gautus kepsniukus apkepu aliejuje, kad šiek tiek paskrustų.
Sudedu į puodą su smulkiai pjaustyta morkyte, užpilu vandeniu, kad vos semtų ir patroškinu su sultinio kūbeliu, pora šaukštu grietinės ir smulkintomis petražolėmis.
Valgau su grietine. Galima ir su pomidrų padažu ar bulvių koše, arba šviežiais pomidorais.
Skanaus
P.S. Man su cukinija skaniau nei su aguročiu
P.P.S. Nuotraukos susisegė atbuline tvarka
reikės:
500g faršo
2 riekelių česnako
1kiaušinio
1 gan didelės cukinijos arba aguročio
petražolių
morkytės
grietinės
aliejaus
pipirų
druskos
sultinio kūbelio
Paruošiu faršą kaip ir kotletams, bet kietesnį, tai aš dedu kiaušinį, pipirų, druskytės, smulkiai pjaustyto česnako. Leidžiu šiek tiek pasimarinuoti, bet nebūtinai.
Nulupu cukiniją arba agurotį, supjaustau gana stambiom riekėm ir išskobiu vidų. Sudedu į tų riekelių vidų paruoštą faršą.
Gautus kepsniukus apkepu aliejuje, kad šiek tiek paskrustų.
Sudedu į puodą su smulkiai pjaustyta morkyte, užpilu vandeniu, kad vos semtų ir patroškinu su sultinio kūbeliu, pora šaukštu grietinės ir smulkintomis petražolėmis.
Valgau su grietine. Galima ir su pomidrų padažu ar bulvių koše, arba šviežiais pomidorais.
Skanaus
P.S. Man su cukinija skaniau nei su aguročiu
P.P.S. Nuotraukos susisegė atbuline tvarka
Šiandien gaminau makaronus pagal garbanės receptą. Dėjau sūdytą lašišą, grietinės mažiau nei nurodyta ir dar įpyliau grybų padažo. Labai skanu
QUOTE(kregzde @ 2006 08 24, 21:03)
O aš gaminausi pgl Scarlett receptą "куриные котлетки по-министерски", nu tai labai skanu ir labai greitai, šios temos 3 psl. Ačiū už receptuką Nenufotkinau, nes neturėjau kada jų papuošti, kepiau, o vyras juos valgė
Atkreipkit dėmesį į Briedžiukės taurę, kuri paskatyta prie rudnosiukų Ten ji taip ją gražiai išpuošė
Atkreipkit dėmesį į Briedžiukės taurę, kuri paskatyta prie rudnosiukų Ten ji taip ją gražiai išpuošė
nu dabar jau susigėdinau
tiesiog dariau kelis darbus iš karto, tai žiūriu, kad ta taurė kaip tik tinka prie rudnosiukų "komplekto" nors patys vyną gėrėm iš paprastų, skaidrių taurių
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 19:53)
куриные котлетки по-министерски
Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.
Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока
Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.
Labai paprastas ir visada pavykstantis receptelis...
QUOTE(sanija @ 2006 08 25, 15:41)
Sakykit mielosios, kaip darot farsa rudnosiukams.... Parasyta, kad kaip kotletams, o as kotletams nededu jokio batono, be to pilu vandens... itarkuoju bulve.... Kazi, ar tokie "rudnosiukai " neisirs....
o kam jiem irt, jei jie padeti vienoj vietoj ir nejudinami
QUOTE(kregzde @ 2006 08 25, 17:49)
sita darau -tik niekad netroskinu, o viska iskepu keptuveje -buna super o dar jei koks padaziukas su cesnakais -niam niam
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 08 31, 11:51)
kaip cia viskas skaniai atrodo...
vakar vakare skaiciau, rinkau patiekala dukters krikstynoms
tik neatsisprendziu tarp pirmo patiekalo ir rudnosiuku
gal lengviau bus vistiena..
kazin galeciau is vakaro susisukt? nes mums 11 krikstynos visai arti namu. tai parlekus visai nenoreciau kuistis virtuvej dar 2 valandas
vakar vakare skaiciau, rinkau patiekala dukters krikstynoms
tik neatsisprendziu tarp pirmo patiekalo ir rudnosiuku
gal lengviau bus vistiena..
kazin galeciau is vakaro susisukt? nes mums 11 krikstynos visai arti namu. tai parlekus visai nenoreciau kuistis virtuvej dar 2 valandas
Manau, kad nieko nenutiks, jei ir iš vakaro susuksi, tik šaltai padėk (gal net ir į šaldymo kamerą, o ryte išimsi ), bet gal daryk tai prieš miegą, kad mažiau jie ten gulėtų. Bet patarčiau juos pasibandyti, nes man neišėjo gražiai susukti, savaitgaliui buvo gerai, bet baliui tai būtų nelabai gražiai atrodę Bet skanu tai labai, nors diedai dažniausiai nesupranta tokio dalyko kaip slyvos prie vištos
O rudnosiukus, jei darysi, tai dėk ryškesnių spalvų daržovių (pomidorai, paprikos, mažos cukinijos su odele, (bus žalia), morkyčių), taip patiekalas atrodys spalvingiau ir gražiau
QUOTE(bonda @ 2006 08 31, 17:17)
sita darau -tik niekad netroskinu, o viska iskepu keptuveje -buna super o dar jei koks padaziukas su cesnakais -niam niam
Išduok padažiuko receptą
Papildyta:
Ai, dar pamiršau parašyti, kad prie tų suktinukų man norėjosi kažkokio padažiuko, nes sausoka buvo
Gal visgi nedėk tų jų į šaldymo kamerą, o šaldytuvą tik atsuk šaltesniam rėžimui, nu bijau blogai patarti, o jau įkišau savo trigrašį
O cia mano kotletai is vistienos file jau kokius 4 metus jos kepu, visada pavyksta, o ir skanus