Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

4u.gif

user posted image

zodziu skanumas ziaurus
cia viskas ko prireiks


user posted image


cia prieskoniu misinys is druskos ,pipiru,rozmarino,ciobreliu ir melisos a..da cesnakas

user posted image

2 val marinuojam,po to po oda pakisam sviesto

user posted image

ir sukraunam jai i klyna tiek citrusu,svogunu,ir sv. zoleliu

user posted image

tadu kepam 240 tempoj 1 val.10 min

ziauriai skanu,nepatikesit kol nepabandysit,citrusu kvapas ,nuo sviesto sultingumas ir odeles traskumas ,ir dar sv. zoleles ,zodziu dedu 10 su + sau


cia nukopinau is interneto recepta 4u.gif
Atsakyti
Siandien vyrui gaminau smile.gif Paprasta ir originalu, aciu uz idejas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bonda, gaminausi šiandien rudnosiukus, tai labai skanu. Galėjau plonesnius daryti faršo krepšelius, tai būtų buvę dar skaniau. Labai gražiai atrodė, drąsiai galima patiekti šventiniam stalui ax.gif
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) bigsmile.gif , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti g.gif

Ačiū už receptuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 20 rugpjūčio 2006 - 13:42
QUOTE(kregzde @ 2006 08 20, 14:39)
Bonda, gaminausi šiandien rudnosiukus, tai labai skanu. Galėjau plonesnius daryti faršo krepšelius, tai būtų buvę dar skaniau. Labai gražiai atrodė, drąsiai galima patiekti šventiniam stalui ax.gif
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) bigsmile.gif , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti g.gif

Aš dėjau neataušintą. Faršas nepatižo. Laaabai skanai pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2006 08 20, 14:51)
Aš dėjau neataušintą. Faršas nepatižo. Laaabai skanai pavyko.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir suri dejau pacioj pradzioj todel jis laaabai skaniai apskrudo thumbup.gif Man skaniausia rudnosiuku dalis jis buvo! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 08 18, 13:57)
Makaronai lasisos padaze

Jums reikes: (4 asmenims)

400g makaronu (kriauklyciu)
1 sauksto sviesto
6 svogunu laisku
2 riekeliu cesnako
1 sauksto miltu
1 stiklines pieno
1 stiklines grietines
1 sauksto citrinos sulciu
425g konservuotos lasisos
1/2 stiklines svieziai sukapotu petrazoliu
druskos
pipiru

Isvirti makaronus.

Makaronams verdant paruosti padaza:
puode istirpinti sviesta, sudeti supjaustytus svoguno laiskus ir sutraiskyta cesnaka. Pakaitinti ant nedidelies ugnies apie 3min kol svogunas suminkstes. Sudeti miltus, pakepinti dar 1min.
Atskirame inde ismaisyti piena, grietine ir citrinsos sultis. Supilti i puoda. Gerai ismaisyti. Misini pakaitinti ant vidutines ugnies apie 3min. Jis turi uzvirti ir sutirsteti.
Sudeti susmulkinta lasisa ir petrazoles. Pakaitinti apie 1min. Isjungti ugni, sudeti makaronus ir gerai ismaisyti.
Pagal skoni pasudyti ir papipirinti

p.s. vietoj lasisos galima naudoti tuna

skanaus cool.gif

Labai lengvai paruosiama, laaabai skanu ir nepaprastai sotu.. desertui vietos dazniausiai nelieka..  blush2.gif  biggrin.gif

user posted image

O vat graziai pateikt as nemoku, tai toks jausmas kad toj nuotraukos kalejimo maistas  doh.gif  biggrin.gif Bet kvepia tai labai skaniai mirksiukas.gif

ačiū garbane už tikrai laaaabai skanų ir paprastą patiekaliuką 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
dekui uz pagyras rudnosiukam blush2.gif blush2.gif dabar grybu sezonas- tad idarau grybai -is vis niam niam niam thumbup.gif
QUOTE(garbane @ 2006 08 18, 14:57)
Makaronai lasisos padaze


skanu itariu, as panasiai su juros gerybem darau thumbup.gif

WANDos,vista kad vilioja wub.gif
QUOTE(kregzde @ 2006 08 20, 14:39)

P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) bigsmile.gif , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti g.gif


as suri kartais dedu pradzioj, kartais gale -cia kaip jau noriu, eji paskrudusio -pradzioj, jei besitasancio -gale 4u.gif
o idaro as niekad neatvesinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 14, 17:40)
Siūlau paragauti mūsų mėgiamo patiekalo smile.gif

user posted image

VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE

5 – 6 vidutinio dydžio bulvės
3 morkos
8 – 10 vištos kumpelių
1 butelis jogurto padažo (500 ml)
200 g fermentinio sūrio



Kažin jeigu aš cukinijos dar įdėčiau ar nesukiužtų ji labai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 08 21, 11:27)
ačiū garbane už tikrai laaaabai skanų ir paprastą patiekaliuką  4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif


Mergos, o kur konservuotos lašišos rasti? Kokiam skyriuje ieškoti? Gėda, bet aš tokio daikto niekur nemačiau blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2006 08 21, 14:02)
as suri kartais dedu pradzioj, kartais gale -cia kaip jau noriu, eji paskrudusio -pradzioj, jei besitasancio -gale 4u.gif
o idaro as niekad neatvesinu ax.gif


Dabar jau viskas aišku bigsmile.gif
Atsakyti
kregzde, šiandien kaip tik apžiūrinėjau lašišos konservus Maximoje prie žuvies konservų smile.gif Skardinės kaina 6 - 10 Lt...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 08 22, 13:14)
juk galima nebutinai ir is koncervuotos ax.gif

Manau kad galima, tik aisku ja pries tai iskepti dar reikes smile.gif Kita vertus abejoju ar skonis bus lygiai toks pat, nes ta konservuota lasisa labai jau svelnaus skonio.. Bet gali pabandyt ir parasyt kaip sekesi! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 22 rugpjūčio 2006 - 13:00
QUOTE(bonda @ 2006 08 22, 12:14)
juk galima nebutinai ir is koncervuotos ax.gif

šiaip aš dariau taip: dėjau pusę lašišos, pusę tuno konservuoto, bet manau, kad galima daryt ir iš šviežios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2006 08 22, 12:59)
Manau kad galima, tik aisku ja pries tai iskepti dar reikes smile.gif  Kita vertus abejoju ar skonis bus lygiai toks pat, nes ta konservuota lasisa labai jau svelnaus skonio.. Bet gali pabandyt ir parasyt kaip sekesi!    mirksiukas.gif

mano nuomone kepti jos tikrai nereiktų schmoll.gif paprastai supjaustyti smulkiai ir įdėti, ji labai greit pasigamina, o skonis tikrai turėtų nenukentėti ax.gif
Atsakyti