zodziu skanumas ziaurus
cia viskas ko prireiks
cia prieskoniu misinys is druskos ,pipiru,rozmarino,ciobreliu ir melisos a..da cesnakas
2 val marinuojam,po to po oda pakisam sviesto
ir sukraunam jai i klyna tiek citrusu,svogunu,ir sv. zoleliu
tadu kepam 240 tempoj 1 val.10 min
ziauriai skanu,nepatikesit kol nepabandysit,citrusu kvapas ,nuo sviesto sultingumas ir odeles traskumas ,ir dar sv. zoleles ,zodziu dedu 10 su + sau
cia nukopinau is interneto recepta
Siandien vyrui gaminau Paprasta ir originalu, aciu uz idejas
Bonda, gaminausi šiandien rudnosiukus, tai labai skanu. Galėjau plonesnius daryti faršo krepšelius, tai būtų buvę dar skaniau. Labai gražiai atrodė, drąsiai galima patiekti šventiniam stalui
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti
Ačiū už receptuką
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti
Ačiū už receptuką
QUOTE(kregzde @ 2006 08 20, 14:39)
Bonda, gaminausi šiandien rudnosiukus, tai labai skanu. Galėjau plonesnius daryti faršo krepšelius, tai būtų buvę dar skaniau. Labai gražiai atrodė, drąsiai galima patiekti šventiniam stalui
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti
Aš dėjau neataušintą. Faršas nepatižo. Laaabai skanai pavyko.
QUOTE(Aurute @ 2006 08 20, 14:51)
Aš dėjau neataušintą. Faršas nepatižo. Laaabai skanai pavyko.
Ir suri dejau pacioj pradzioj todel jis laaabai skaniai apskrudo Man skaniausia rudnosiuku dalis jis buvo!
QUOTE(garbane @ 2006 08 18, 13:57)
Makaronai lasisos padaze
Jums reikes: (4 asmenims)
400g makaronu (kriauklyciu)
1 sauksto sviesto
6 svogunu laisku
2 riekeliu cesnako
1 sauksto miltu
1 stiklines pieno
1 stiklines grietines
1 sauksto citrinos sulciu
425g konservuotos lasisos
1/2 stiklines svieziai sukapotu petrazoliu
druskos
pipiru
Isvirti makaronus.
Makaronams verdant paruosti padaza:
puode istirpinti sviesta, sudeti supjaustytus svoguno laiskus ir sutraiskyta cesnaka. Pakaitinti ant nedidelies ugnies apie 3min kol svogunas suminkstes. Sudeti miltus, pakepinti dar 1min.
Atskirame inde ismaisyti piena, grietine ir citrinsos sultis. Supilti i puoda. Gerai ismaisyti. Misini pakaitinti ant vidutines ugnies apie 3min. Jis turi uzvirti ir sutirsteti.
Sudeti susmulkinta lasisa ir petrazoles. Pakaitinti apie 1min. Isjungti ugni, sudeti makaronus ir gerai ismaisyti.
Pagal skoni pasudyti ir papipirinti
p.s. vietoj lasisos galima naudoti tuna
skanaus
Labai lengvai paruosiama, laaabai skanu ir nepaprastai sotu.. desertui vietos dazniausiai nelieka..
O vat graziai pateikt as nemoku, tai toks jausmas kad toj nuotraukos kalejimo maistas Bet kvepia tai labai skaniai
Jums reikes: (4 asmenims)
400g makaronu (kriauklyciu)
1 sauksto sviesto
6 svogunu laisku
2 riekeliu cesnako
1 sauksto miltu
1 stiklines pieno
1 stiklines grietines
1 sauksto citrinos sulciu
425g konservuotos lasisos
1/2 stiklines svieziai sukapotu petrazoliu
druskos
pipiru
Isvirti makaronus.
Makaronams verdant paruosti padaza:
puode istirpinti sviesta, sudeti supjaustytus svoguno laiskus ir sutraiskyta cesnaka. Pakaitinti ant nedidelies ugnies apie 3min kol svogunas suminkstes. Sudeti miltus, pakepinti dar 1min.
Atskirame inde ismaisyti piena, grietine ir citrinsos sultis. Supilti i puoda. Gerai ismaisyti. Misini pakaitinti ant vidutines ugnies apie 3min. Jis turi uzvirti ir sutirsteti.
Sudeti susmulkinta lasisa ir petrazoles. Pakaitinti apie 1min. Isjungti ugni, sudeti makaronus ir gerai ismaisyti.
Pagal skoni pasudyti ir papipirinti
p.s. vietoj lasisos galima naudoti tuna
skanaus
Labai lengvai paruosiama, laaabai skanu ir nepaprastai sotu.. desertui vietos dazniausiai nelieka..
O vat graziai pateikt as nemoku, tai toks jausmas kad toj nuotraukos kalejimo maistas Bet kvepia tai labai skaniai
ačiū garbane už tikrai laaaabai skanų ir paprastą patiekaliuką
dekui uz pagyras rudnosiukam dabar grybu sezonas- tad idarau grybai -is vis niam niam niam
skanu itariu, as panasiai su juros gerybem darau
WANDos,vista kad vilioja
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti
as suri kartais dedu pradzioj, kartais gale -cia kaip jau noriu, eji paskrudusio -pradzioj, jei besitasancio -gale
o idaro as niekad neatvesinu
QUOTE(garbane @ 2006 08 18, 14:57)
skanu itariu, as panasiai su juros gerybem darau
WANDos,vista kad vilioja
QUOTE(kregzde @ 2006 08 20, 14:39)
P.S. Sūrį aš dėjau pačioje pabaigoje.
P.P.S. Įdarą atvėsinau prieš pildama į faršo krepšelius (gal kam pravers ši pastabėlė) , nes įtariu, kad karštą įdarą pilant turėtų faršas patižti
as suri kartais dedu pradzioj, kartais gale -cia kaip jau noriu, eji paskrudusio -pradzioj, jei besitasancio -gale
o idaro as niekad neatvesinu
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 14, 17:40)
Siūlau paragauti mūsų mėgiamo patiekalo
VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE
5 6 vidutinio dydžio bulvės
3 morkos
8 10 vištos kumpelių
1 butelis jogurto padažo (500 ml)
200 g fermentinio sūrio
VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE
5 6 vidutinio dydžio bulvės
3 morkos
8 10 vištos kumpelių
1 butelis jogurto padažo (500 ml)
200 g fermentinio sūrio
Kažin jeigu aš cukinijos dar įdėčiau ar nesukiužtų ji labai
QUOTE(starbee @ 2006 08 21, 11:27)
Mergos, o kur konservuotos lašišos rasti? Kokiam skyriuje ieškoti? Gėda, bet aš tokio daikto niekur nemačiau
QUOTE(bonda @ 2006 08 21, 14:02)
as suri kartais dedu pradzioj, kartais gale -cia kaip jau noriu, eji paskrudusio -pradzioj, jei besitasancio -gale
o idaro as niekad neatvesinu
o idaro as niekad neatvesinu
Dabar jau viskas aišku
QUOTE(bonda @ 2006 08 22, 13:14)
juk galima nebutinai ir is koncervuotos
Manau kad galima, tik aisku ja pries tai iskepti dar reikes Kita vertus abejoju ar skonis bus lygiai toks pat, nes ta konservuota lasisa labai jau svelnaus skonio.. Bet gali pabandyt ir parasyt kaip sekesi!
QUOTE(bonda @ 2006 08 22, 12:14)
juk galima nebutinai ir is koncervuotos
šiaip aš dariau taip: dėjau pusę lašišos, pusę tuno konservuoto, bet manau, kad galima daryt ir iš šviežios
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2006 08 22, 12:59)
Manau kad galima, tik aisku ja pries tai iskepti dar reikes Kita vertus abejoju ar skonis bus lygiai toks pat, nes ta konservuota lasisa labai jau svelnaus skonio.. Bet gali pabandyt ir parasyt kaip sekesi!
mano nuomone kepti jos tikrai nereiktų paprastai supjaustyti smulkiai ir įdėti, ji labai greit pasigamina, o skonis tikrai turėtų nenukentėti