Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Aurute @ 2006 07 24, 18:32)
Kregžde, mano šeimyna irgi nelabai vertina baklažanus blush2.gif . Tai aš panašiai darau su jaunom cukinijom thumbup.gif . Laaabai skanu  drinks_cheers.gif


O, reiks pabandyti cool.gif , o cukinijų odą nulupi, ar palieki? blush2.gif Įtariu, kad nulupi, bet noriu pasitikslinti. O panašiai - tai ką kitaip darai?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 22, 19:58)
As darau toki patiekala, gal kur jau ir rasiau  ax.gif

Nonna šaunus receptuks, ir kaip atrodo apetitiškai 4u.gif
kregzde-reiks man ir pabandyt baklažanus, aš juos dievinu 4u.gif o jaunoms cukinijoms tai tikrai nereikia žievės lupt, ane Aurute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 25, 09:21)
Nonna šaunus receptuks, ir kaip atrodo apetitiškai 4u.gif
kregzde-reiks man ir pabandyt baklažanus, aš juos dievinu 4u.gif o jaunoms cukinijoms tai tikrai nereikia žievės lupt, ane Aurute ax.gif


Aha, aš tai Nonnos bandysiu receptuką savaitgalį bigsmile.gif

Nu gal ir jaunoms nereikia lupt, suabejojau g.gif

QUOTE(aida1 @ 2006 07 25, 09:35)
labai skaniai atrodo baklažanai, reikės savaitgalį daryti  biggrin.gif


Pabandyk, labai greitai viskas gaminasi, tik pjaustai pjaustai ir viskas bigsmile.gif Nemėgstu labai sudėtingų receptų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 07 24, 20:16)
O, reiks pabandyti cool.gif , o cukinijų odą nulupi, ar palieki? blush2.gif  Įtariu, kad nulupi, bet noriu pasitikslinti. O panašiai - tai ką kitaip darai?

Nelupu schmoll.gif . Geriau formą išlaiko thumbup.gif . O tai nulupta ištyžta verysad.gif . O panašiai, nes dar truputį ryžių į įdarą įdedu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nu va, bandžiau Nonnos receptuką, tai paprasta ir skanu thumbup.gif Ačiū tau, Nonna 4u.gif

Pastebėjimai tokie - sūrį dėjau prieš baigiant kepti, nes čia nepažymėta, o iškepė per 30min, o ne valandą mirksiukas.gif (200C temperatūroje).

Rytoj vėl savo baklažanus gaminsiu, nes cukinijų negavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2006 06 02, 19:58)


QUOTE(lanaa @ 2006 06 06, 09:41)
as panasiai kepu vista, tik be surio, o vietoj to jogurtinio padazo, naudoju toki uzpila is majonezo. majoneza isplaku su virintu vandeniu, kad gautusi toks apyskystis. pridedu ten prieskoniu, butinai dziovinto baziliko... ir uzpilu vistos gabaliukus su bulvemis. nu irgi labai skaniai gaunas  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif KĄ TIK essen.gif GAMINAU ŠĮ PADAŽIUKĄ. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Vakar pietmums kepiau tokia baklazanu apkepele ax.gif

Paemiau 2 gan didelius baklazanus, supjausciau juos isilgai labai plonai, pabarsciau druska ir palikau 1 val. nuvarveti sultims. Isplakiau 2 didelius kaiusinius, pamirkiau plakinyje baklazanus, apvoliojau dziuveseliuose ir kepiau aliejuje. Isemusi is keptuves ant serveteliu nuvarvinau aliejaus pertekliu. I kepimo skarda sluoksniais dejau baklazanus, uztepiau plonai pomidoro padazo, pabarsciau smulkiai tarkuotu parmezanu ir t.t., paskutinis sluoksnis turi buti surio, kepti ikaitintoj orkaitej iki 180 laipsniu 20-30 min.

PS. druskos nereikia

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 07 28, 19:04)
Nu va, bandžiau Nonnos receptuką, tai paprasta ir skanu thumbup.gif  Ačiū tau, Nonna 4u.gif

Pastebėjimai tokie - sūrį dėjau prieš baigiant kepti, nes čia nepažymėta, o iškepė per 30min, o ne valandą mirksiukas.gif  (200C temperatūroje).

Rytoj vėl savo baklažanus gaminsiu, nes cukinijų negavau tongue.gif


Prasom ax.gif
Matai mes darom daug, todel ilgai ir kepa ax.gif
Jo, visai uzmirsau parasyt, kad suri reikia det, kai viskas iskepa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 07 31, 10:37)
Vakar pietmums kepiau tokia baklazanu apkepele ax.gif

Paemiau 2 gan didelius baklazanus, supjausciau juos isilgai labai plonai, pabarsciau druska ir palikau 1 val. nuvarveti sultims. Isplakiau 2 didelius kaiusinius, pamirkiau plakinyje baklazanus, apvoliojau dziuveseliuose ir kepiau aliejuje. Isemusi is keptuves ant serveteliu nuvarvinau aliejaus pertekliu. I kepimo skarda sluoksniais dejau baklazanus, uztepiau plonai pomidoro padazo, pabarsciau smulkiai tarkuotu parmezanu ir t.t., paskutinis sluoksnis turi buti surio, kepti ikaitintoj orkaitej iki 180 laipsniu 20-30 min.

PS. druskos nereikia

Skanaus 4u.gif

Dariau vakar tik dar barsčiau kapotu česnaku thumbup.gif ir pabarsčiau baziliku.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 08 01, 15:34)
Dariau vakar tik dar barsčiau kapotu česnaku thumbup.gif  ir pabarsčiau baziliku.

Labai malonu, kad patiko smile.gif
As dar galvojau cia ideti smulkintu alyvuogiu
Si patiekala pirma karta valgiau Italijoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 08 01, 22:08)
Labai malonu, kad patiko smile.gif
As dar galvojau cia ideti smulkintu alyvuogiu
Si patiekala pirma karta valgiau Italijoj thumbup.gif

Manau alyvuoges tiktu. Dar galima sluoksniuoti pomidoru riekutem.
Atsakyti
as tokiu patiekalu niekda nebandziau, bet valgyt teko nemazai senais gerais rusu laikais.gyvenom prie garadoko, tai tevai labai daug rusu draugu turejo. pamaciau ta apkepele, tai net nostalgija uzejo.
Atsakyti