Aš siūlau pasigamint kugelį su vištienos sparneliais. Superinis patiekalas
Aš kai išgirdau, kad sparneliai vietoj šoninės, nelabai man patiko ta idėja - galvoju kažkaip nesiderina. Bet kai paragavau, tai -
. Apsivalgyt galima...
Siūlau išbandyt:
Pamarinuojam sparnelius su mėgiamais prieskoniais;
Padarom įprastą kugelio tešlą tik be mėsos(aš tik dedu pakaitinto pieno, kad minkštesnis būtų);
Tada pilam ploną sluoksnį tešlos į kepimo formą pateptą aliejuku (kepimo formą naudoju stiklinę - gražiausiai joje pavyko iškept)
tuomet dedam sparnelius ir užpilam likusia kugelio tešla;
Kepam kokias 45 min, kol gražiai apskrus.
P.s. Sparneliai gali but ir truputį "išlindę" iš tešlos - nieko tokio
Skanių pietų!!!
P.P.S. Sonatina - aš irgi nesusilaikau nepagyrus. Tu tikras pietų idėjų generatorius čia. Taip ir toliau