Vistyte nereali isejo - aciu uz receptuka - dabar laukiu vyro gristancio is darbo su karstais puodais
(tik as bulviu nedejau (mes jau beveik 3 menesiai bulvyciu nevalgom - dieta) tai labai skanu su zirniukais, morkytem ir sparagais )
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 29, 18:11)
Atėjau padėkoti už šitą receptą Patiekalas kaip tik man, mažai darbo, greita ir skanu, plius nebrangu
QUOTE(Nendria @ 2006 06 02, 20:58)
vakar gaminau shi patiekala, viskas super, bet man per shvelnus skonis buvo. Kita karta gaminant vishtyte itrinsiu prieskoniais.
shtai kaip atrodo mano gamintas troshkinys
shtai kaip atrodo mano gamintas troshkinys
as panasiai kepu vista, tik be surio, o vietoj to jogurtinio padazo, naudoju toki uzpila is majonezo. majoneza isplaku su virintu vandeniu, kad gautusi toks apyskystis. pridedu ten prieskoniu, butinai dziovinto baziliko... ir uzpilu vistos gabaliukus su bulvemis. nu irgi labai skaniai gaunas
QUOTE(Nendria @ 2006 06 02, 20:58)
vakar gaminau shi patiekala, viskas super, bet man per shvelnus skonis buvo. Kita karta gaminant vishtyte itrinsiu prieskoniais.
shtai kaip atrodo mano gamintas troshkinys
shtai kaip atrodo mano gamintas troshkinys
Šiandien ir aš gaminau šį patiekalą Gavosi skaniai, tik bulvytės ir morkytės buvo kietokos, nors dvi valandas orkaitėje kepė Ir dar gi vakar nenusipirkau jogutrinio padažo, tai pyliau grietinę maišyta su virintu vandeniu bei įvairiausiais prieskoniais (baziliku, pertažolėmis, krapais ir t.t.). Vyrui patiko ir man kitą kartą sakau pabandysiu su jogurtiniu padažu
QUOTE(Natalėja @ 2006 06 08, 13:24)
Šiandien ir aš gaminau šį patiekalą Gavosi skaniai, tik bulvytės ir morkytės buvo kietokos, nors dvi valandas orkaitėje kepė
kitą kartą sakau pabandysiu su jogurtiniu padažu
kitą kartą sakau pabandysiu su jogurtiniu padažu
Man ir bulvės su morkytėm gavosi kietokos, bet pati mėsytė tai laaabai skani, kitą kartą darysiu su kitom daržovėm, bet su jogurtiniu padažu, nes net ir vyrui, kuris nelabai mėgsta mėsą, buvo tik aš dar prieskoniukų dėjau, nebuvo man per švelnu
QUOTE(JoanaS @ 2006 06 08, 13:31)
Man ir bulvės su morkytėm gavosi kietokos, bet pati mėsytė tai laaabai skani, kitą kartą darysiu su kitom daržovėm, bet su jogurtiniu padažu, nes net ir vyrui, kuris nelabai mėgsta mėsą, buvo tik aš dar prieskoniukų dėjau, nebuvo man per švelnu
O aš vištieną marinavau čili pipiruose apie 12 val. ir vis vien buvo šiek tiek per švelnu, sakiau, kad kitą kartą dar daugiau prieskonių dėsiu
QUOTE(Natalėja @ 2006 06 08, 13:56)
O aš vištieną marinavau čili pipiruose apie 12 val. ir vis vien buvo šiek tiek per švelnu, sakiau, kad kitą kartą dar daugiau prieskonių dėsiu
Tai jūs gal labai aštresnį maistą mėgstat? Kadangi valgė ir mano mažasis vaikinas, tai nedariau aštriai, ir prieskonių minimum, bet taip paprastai tai aš mėgstu aštriau, kai jau darau tik sau ir vyrui, tai neapseinam bent jau be čili prieskonių
QUOTE(JoanaS @ 2006 06 08, 14:07)
Tai jūs gal labai aštresnį maistą mėgstat? Kadangi valgė ir mano mažasis vaikinas, tai nedariau aštriai, ir prieskonių minimum, bet taip paprastai tai aš mėgstu aštriau, kai jau darau tik sau ir vyrui, tai neapseinam bent jau be čili prieskonių
Na, mėgstam mes tikrai aštriai, bet su malonumu valgom ir kai nebūna aštru. O šią vištieną marinavau su santa marijos prieskoniais kepsniams su čili pipirais. Kai marinavau kiaulieną, tai gavosi aštru, o šitame patiekale aštrumo visiškai nesijautė. Abu su vyru nusprendėm, kad kitą kartą prieskonių reiks daugiau įdėt. Na, man gaminant kokį patiekalą santa marijos, to mažo pakelio, vienam kartui reikia
QUOTE(Natalėja @ 2006 06 08, 14:15)
Na, man gaminant kokį patiekalą santa marijos, to mažo pakelio, vienam kartui reikia
Man irgi, bet stengiuosi rečiau daryt aštriai na bet nesigauna
QUOTE(JoanaS @ 2006 06 08, 14:18)
Man irgi, bet stengiuosi rečiau daryt aštriai na bet nesigauna
džiaugiuosi, kad ne aš viena tokia nes iš manęs mano mama ir sesė juokiasi ir sako, kad manęs į virtuvę įleist negalima, nes visus prieskonius, kuriuos jos naudoja mėnesiais išnaudoju per kartą. O man kuo daugiau prieskonių tuo skaniau
QUOTE(SuperMama @ 2003 12 22, 00:26)
Vistienos suktinukai
Reikes vistienos krutineliu file. Puse krutineles - vienas suktinukas.
Paruosiam krutinele kaip karbonadui (su plaktuku - sorry nezinau kaip tas daiktas tiskliai vadinasi, pamusam su juo is vienos puses.). Pabarstom prieskoniais, patepam majonezu, ant virsaus uzdedame supjaustytu dziovintu slyvu, graikisku riesutu, pabarstome tarkuotu suriu. Ant pacio virsaus uzdedame maziuka gabaliuka sviesto.
Po to suvyniuojame file i suktinuka ir sutvirtiname siulais arba spec. pagaliukais, dar galima dantu krapstukais.
Skarda paslakstome aliejumi.
Ir kepame apie 30-40 minuciu orkaiteje. (As kepu 3 lygyje is apacios). Temperatura nustatau 160-180.
Skanaus!
Reikes vistienos krutineliu file. Puse krutineles - vienas suktinukas.
Paruosiam krutinele kaip karbonadui (su plaktuku - sorry nezinau kaip tas daiktas tiskliai vadinasi, pamusam su juo is vienos puses.). Pabarstom prieskoniais, patepam majonezu, ant virsaus uzdedame supjaustytu dziovintu slyvu, graikisku riesutu, pabarstome tarkuotu suriu. Ant pacio virsaus uzdedame maziuka gabaliuka sviesto.
Po to suvyniuojame file i suktinuka ir sutvirtiname siulais arba spec. pagaliukais, dar galima dantu krapstukais.
Skarda paslakstome aliejumi.
Ir kepame apie 30-40 minuciu orkaiteje. (As kepu 3 lygyje is apacios). Temperatura nustatau 160-180.
Skanaus!
Vakar, per savo gimkę buvau pagaminusi šituos suktinukus. Kaip skanu
VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE
šis sonatinos recepčiukas tai mmmmm , labai skanus
tik aš irgi dar dadėjau šparaginių pupelių , o kitą kartą gaminsiu be bulvių, nes irgi kūdinimosi periodas , tai manau irgi su žirneliais, morkytėmis ir šparaginėm turėtų būti
šis sonatinos recepčiukas tai mmmmm , labai skanus
tik aš irgi dar dadėjau šparaginių pupelių , o kitą kartą gaminsiu be bulvių, nes irgi kūdinimosi periodas , tai manau irgi su žirneliais, morkytėmis ir šparaginėm turėtų būti