Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(tavi @ 2007 09 24, 12:50)
restoranas vadinasi penkiolika


Aha, tiksliai, pasirodo ten visas tinklas bigsmile.gif
http://www.fifteen.n...es/default.aspx

Ir rezervuotis ten reikia Telefonu bigsmile.gif galima ir pries puse metu lotuliukas.gif
va cia tai populiarumas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RavenBlack: 24 rugsėjo 2007 - 12:51
QUOTE(Betse @ 2007 09 18, 11:56)
Jogurto pavadinimo nepamenu, bet toks žalias, gal BIO parašyta  g.gif
Pienas buvo kambario temperaturos ir po to laikiau šaldytuve. Tikiuosi tau geriau pavyks. Labai mėgstu jogurtą, todėl labai nuliūdau, kad nesigavo  verysad.gif


Sveikos,

Pabandykite pagal sita recepta. Keleta kartu dariau - puikiai gavosi

http://www.skaniai.lt/?p=70#more-70
Atsakyti
Oliverio tiramisu
Biskvitui:
4 kiaušiniai
120g cukraus
50g lyd.sviesto
30g kakavos
85g miltų
Cukrų maišyt su kiaušiniais, pilt lydytą sviestą, bert su miltais sumaištyą kakavą. Kept ant popieriaus 10 min.
Įdarui:
300g maskarpone (arba blenderiu trintos varškės su nat.jogurtu-šitas variantas man asmeniškai skanesnis)
50g cukraus
Trynys????? Pati niekada nenaudoju žalio trynio, tai ir čia nedėjau
100ml desertinio vyno (vyno niekad nepyliau)
Viską sumaišyti.
Atvėsusį biskvitą apipilti puodeliu stiprios kavos ir puse puodelio likerio. Biskvitas neturi būti sausas!!!Ištepti sluoksniu balto tirpinto šokolado.Dėti pusę kremo, apiberti išlyginus cinamonu, tepti likusią dalį kremo.Apibarstyti kakava.Padaryti šokolado drožlių ir apiberti viršų.Apibarstyti kokoso drožlėmis.



Gal kas gali pakomentuoti, ka reiskia "kepti ant popieriaus", cia i forma ideti popieriaus, o tada supilti mase? niekada namu salygomis biskvito kepti neteko, bet noreciau pabandyti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2007 09 27, 17:46)
Oliverio tiramisu
Biskvitui:
4 kiaušiniai
120g cukraus
50g lyd.sviesto
30g kakavos
85g miltų
Cukrų maišyt su kiaušiniais, pilt lydytą sviestą, bert su miltais sumaištyą kakavą. Kept ant popieriaus 10 min.
Įdarui:
300g maskarpone (arba blenderiu trintos varškės su nat.jogurtu-šitas variantas man asmeniškai skanesnis)
50g cukraus
Trynys????? Pati niekada nenaudoju žalio trynio, tai ir čia nedėjau
100ml desertinio vyno (vyno niekad nepyliau)
Viską sumaišyti.
Atvėsusį biskvitą apipilti puodeliu stiprios kavos ir puse puodelio likerio. Biskvitas neturi būti sausas!!!Ištepti sluoksniu balto tirpinto šokolado.Dėti pusę kremo, apiberti išlyginus cinamonu, tepti likusią dalį kremo.Apibarstyti kakava.Padaryti šokolado drožlių ir apiberti viršų.Apibarstyti kokoso drožlėmis.
Gal kas gali pakomentuoti, ka reiskia "kepti ant popieriaus", cia i forma ideti popieriaus, o tada supilti mase? niekada namu salygomis biskvito kepti neteko, bet noreciau pabandyti mirksiukas.gif

Naudojamas kepimo popierius, tuomet neprilimpa kepiniai. Man geriausias lenkiškas papier do pieczenia silikonowany.
Atsakyti
Kaip gerai kad radau sita tema thumbup.gif man jo laidos wub.gif megstu gaminti, tai dabar rinksiu visokiu idomybiu ir kepsiu kepsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o siandien, gal kas ziurejo bigsmile.gif , man istrigo upetakio kepimas ant zariju, gal kas prisimenat padaza, kuriuo tepe upetaki blush2.gif , kazkaip praklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 07, 17:04)
o siandien, gal kas ziurejo  bigsmile.gif , man istrigo upetakio kepimas ant zariju, gal kas prisimenat padaza, kuriuo tepe upetaki  blush2.gif , kazkaip praklausiau  biggrin.gif

Medus, actas(nežinau koks, nes irgi praklausiau), alyvuogių aliejus, pipirai, druska ir tarkuota krieno šaknis (jei nėra šaknies, galima krienų), O į pačią žuvį įkišo rozmarino šaką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 10 07, 18:34)
Medus, actas(nežinau koks, nes irgi praklausiau), alyvuogių aliejus, pipirai, druska ir tarkuota krieno šaknis (jei nėra šaknies, galima krienų), O į pačią žuvį įkišo rozmarino šaką 4u.gif

Dar balto vyno lyg buvo g.gif Bandžiau kepti lašišinį upėtakį su rozmarinu - skanu.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 07, 17:04)
o siandien, gal kas ziurejo  bigsmile.gif , man istrigo upetakio kepimas ant zariju, gal kas prisimenat padaza, kuriuo tepe upetaki  blush2.gif , kazkaip praklausiau  biggrin.gif



aga ir man patiko thumbup.gif , taip skaniai atrodė, gaila, kad kvapų per teliką nesijaučia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 10 07, 17:34)
Medus, actas(nežinau koks, nes irgi praklausiau), alyvuogių aliejus, pipirai, druska ir tarkuota krieno šaknis (jei nėra šaknies, galima krienų), O į pačią žuvį įkišo rozmarino šaką 4u.gif

dar rodė bazilika ir mėtas g.gif
Atsakyti
Baziliką, mėtas, mairūną, čiobrelį ir kitus žalumynus dėjo į bulvių salotas.

Bulves nuskustas išvirė, dar karštas supjaustė gabalais, uždėjo šaukštą riebios grietinės, alyvuogių aliejaus, citrinos žievės(atrodo) citrinos sulčių ir pjaustytų žalumynų, druskos juod. pipirų ir viską sumaišė.

Prisiminiau, žuviai naudojo balto vyno actą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 08 spalio 2007 - 13:23
QUOTE(tavi @ 2007 10 08, 14:22)
.

Prisiminiau, žuviai naudojo balto vyno actą.

To momento ir neišgirdau, tik girdėjau kai kartojo, ką dėjo, tai jis tik pasakė, kad actą, bet tikrai nemanau, kad Oliveris piltų paprastą actą g.gif
Ačiū, Tavi, už patikslinimą. 4u.gif
Atsakyti