Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

As is kauno savo paemiau paskutine, ji buvo padeta prie visu baltu indu. Kai pardaveja paeme is manes kaina sake eis paziuret ar dar yra g.gif tai nezinau ar rado smile.gif
Atsakyti
Aš kai pirkau draugei prieš porą savaičių, tai gal 5 buvo, matyt labai populiarios smile.gif
O sudėtos jos paprastai prie baltų keramikinių Alandeko indų smile.gif
Atsakyti
Ziuriu cia jau tema ne apie receptus, o apie irankius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 04, 10:37)
Ziuriu cia jau tema ne apie receptus, o apie irankius biggrin.gif

Be šito įrankio pagal Oliverio receptus gaminant neišsiversi juk biggrin.gif
Atsakyti
O UK, Argos parduotuvių tinkle galima nuo šio rugsėjo įsigyti J.Oliver špižinę grūstuvę - kainos nepamenu aš ją prieš porą metų už 15 svarų pirkau.
Atsakyti
Stai ka sumeistravojau smile.gif Drauge dave recepta. Jau si recepta buvau ikelusi i tema kur skanestai su nuotraukomis, idedu ir cia.

Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)

tesla:

istrinam 200 g sviesto su 200 g cukraus, tada imusam 3 kiausinius, ismaisom, tada 200 g. miltu, kakavos pagal skoni, kepam orkaitej 180 laipsniu kol iskepa. tada perpjaunam biskvita pusiau ir suslakstom su brendziuku, sheriu, ar kitokiu alkoholiu.

idaras:

plakta grietinele su cukrum (mazdaug 400 g, ziurint kokia forma, pas mane forma buvo staciakampe kazkur 18 x25 cm).uzbarstome vaisiu arba uogu.

glaistas:

200 g. sokolado (manau galima maziau, ziurint kokia forma) istirpinam su 100 g sviesto, cukraus ir pieno pora saukstu, uzpilam ant torciuko visaus.
Teslos gaunasi nedaug, bet sioj formoj kurioj dariau, tai gavosi viso biskvito storis kokiu2 cm. Perpjovus per pus po 1 cm.

Papuosimas mano tai tragiskas, dar neigudusi su konditeriniu svirkstu. Tik kaip drauge ir minejo, sunkiai su sauksteliu valgosi, nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 04 rugsėjo 2008 - 13:36
Gal kas matėt, kaip lyg ir šį savaitgalį Oliveris gamino raviolius su sūriu ir laimu?
Gal galit receptą? Ar bent iš ko tešlą ravioliams darė ir kaip tiksliau įdaras buvo daromas?
Internete neradau (gal blogai ieškojau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 08, 18:52)
Gal kas matėt, kaip lyg ir šį savaitgalį Oliveris gamino raviolius su sūriu ir laimu?
Gal galit receptą? Ar bent iš ko tešlą ravioliams darė ir kaip tiksliau įdaras buvo daromas?
Internete neradau (gal blogai ieškojau  doh.gif )


Galiu paaiulyt atsiust visa serija blush2.gif bet lyg toj, kur turiu nebuvo ravioliuose laimo, ten su citrina ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi į Oliverio fanų kolektyvą biggrin.gif Girdėjau apie knygą nemažai skeptiškų ir pašaipių komentarų, bet gavau iš savo sakramento dovanų ir susižavėjau ax.gif
Vakar gaminau mėsainius, vaikai buvo absoliučioj ekstazėj bigsmile.gif

Šiandien išbandysim makaronus su baklažanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 10, 17:44)
Galiu paaiulyt atsiust visa serija blush2.gif  bet lyg toj, kur turiu nebuvo ravioliuose laimo, ten su citrina ax.gif

O iš kur siųsti? Nelabai žinau kur ieškot, nes net neįsivaizduoju kelinta sezono serija buvo doh.gif
Tai laimas ir yra citrina, tik žalia. Jokio didelio skirtumo smile.gif
Atsakyti
Laimas yra laimas ir su citrina jo maisyti nereikia. Ju skonis panasus, taciau laimas yra maziau rugstesnis ir turi kokoso prieskonio.
Atsakyti
QUOTE(vygantas @ 2008 09 10, 18:15)
Laimas yra laimas ir su citrina jo maisyti nereikia. Ju skonis panasus, taciau laimas yra maziau rugstesnis ir turi kokoso prieskonio.

Taigi ir taip aišku, kad skiriasi, bet esmė, jog tai abu citrusiniai ir rūgštūs vaisiai biggrin.gif
Atsakyti