As is kauno savo paemiau paskutine, ji buvo padeta prie visu baltu indu. Kai pardaveja paeme is manes kaina sake eis paziuret ar dar yra tai nezinau ar rado
Aš kai pirkau draugei prieš porą savaičių, tai gal 5 buvo, matyt labai populiarios
O sudėtos jos paprastai prie baltų keramikinių Alandeko indų
O sudėtos jos paprastai prie baltų keramikinių Alandeko indų
Ziuriu cia jau tema ne apie receptus, o apie irankius
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 04, 10:37)
Ziuriu cia jau tema ne apie receptus, o apie irankius
Be šito įrankio pagal Oliverio receptus gaminant neišsiversi juk
O UK, Argos parduotuvių tinkle galima nuo šio rugsėjo įsigyti J.Oliver špižinę grūstuvę - kainos nepamenu aš ją prieš porą metų už 15 svarų pirkau.
Stai ka sumeistravojau Drauge dave recepta. Jau si recepta buvau ikelusi i tema kur skanestai su nuotraukomis, idedu ir cia.
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
tesla:
istrinam 200 g sviesto su 200 g cukraus, tada imusam 3 kiausinius, ismaisom, tada 200 g. miltu, kakavos pagal skoni, kepam orkaitej 180 laipsniu kol iskepa. tada perpjaunam biskvita pusiau ir suslakstom su brendziuku, sheriu, ar kitokiu alkoholiu.
idaras:
plakta grietinele su cukrum (mazdaug 400 g, ziurint kokia forma, pas mane forma buvo staciakampe kazkur 18 x25 cm).uzbarstome vaisiu arba uogu.
glaistas:
200 g. sokolado (manau galima maziau, ziurint kokia forma) istirpinam su 100 g sviesto, cukraus ir pieno pora saukstu, uzpilam ant torciuko visaus.
Teslos gaunasi nedaug, bet sioj formoj kurioj dariau, tai gavosi viso biskvito storis kokiu2 cm. Perpjovus per pus po 1 cm.
Papuosimas mano tai tragiskas, dar neigudusi su konditeriniu svirkstu. Tik kaip drauge ir minejo, sunkiai su sauksteliu valgosi, nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
tesla:
istrinam 200 g sviesto su 200 g cukraus, tada imusam 3 kiausinius, ismaisom, tada 200 g. miltu, kakavos pagal skoni, kepam orkaitej 180 laipsniu kol iskepa. tada perpjaunam biskvita pusiau ir suslakstom su brendziuku, sheriu, ar kitokiu alkoholiu.
idaras:
plakta grietinele su cukrum (mazdaug 400 g, ziurint kokia forma, pas mane forma buvo staciakampe kazkur 18 x25 cm).uzbarstome vaisiu arba uogu.
glaistas:
200 g. sokolado (manau galima maziau, ziurint kokia forma) istirpinam su 100 g sviesto, cukraus ir pieno pora saukstu, uzpilam ant torciuko visaus.
Teslos gaunasi nedaug, bet sioj formoj kurioj dariau, tai gavosi viso biskvito storis kokiu2 cm. Perpjovus per pus po 1 cm.
Papuosimas mano tai tragiskas, dar neigudusi su konditeriniu svirkstu. Tik kaip drauge ir minejo, sunkiai su sauksteliu valgosi, nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi
Gal kas matėt, kaip lyg ir šį savaitgalį Oliveris gamino raviolius su sūriu ir laimu?
Gal galit receptą? Ar bent iš ko tešlą ravioliams darė ir kaip tiksliau įdaras buvo daromas?
Internete neradau (gal blogai ieškojau )
Gal galit receptą? Ar bent iš ko tešlą ravioliams darė ir kaip tiksliau įdaras buvo daromas?
Internete neradau (gal blogai ieškojau )
QUOTE(Cinside @ 2008 09 08, 18:52)
Gal kas matėt, kaip lyg ir šį savaitgalį Oliveris gamino raviolius su sūriu ir laimu?
Gal galit receptą? Ar bent iš ko tešlą ravioliams darė ir kaip tiksliau įdaras buvo daromas?
Internete neradau (gal blogai ieškojau )
Gal galit receptą? Ar bent iš ko tešlą ravioliams darė ir kaip tiksliau įdaras buvo daromas?
Internete neradau (gal blogai ieškojau )
Galiu paaiulyt atsiust visa serija bet lyg toj, kur turiu nebuvo ravioliuose laimo, ten su citrina
Jungiuosi į Oliverio fanų kolektyvą Girdėjau apie knygą nemažai skeptiškų ir pašaipių komentarų, bet gavau iš savo sakramento dovanų ir susižavėjau
Vakar gaminau mėsainius, vaikai buvo absoliučioj ekstazėj
Šiandien išbandysim makaronus su baklažanu
Vakar gaminau mėsainius, vaikai buvo absoliučioj ekstazėj
Šiandien išbandysim makaronus su baklažanu
QUOTE(Baronka @ 2008 09 10, 17:44)
Galiu paaiulyt atsiust visa serija bet lyg toj, kur turiu nebuvo ravioliuose laimo, ten su citrina
O iš kur siųsti? Nelabai žinau kur ieškot, nes net neįsivaizduoju kelinta sezono serija buvo
Tai laimas ir yra citrina, tik žalia. Jokio didelio skirtumo
QUOTE(vygantas @ 2008 09 10, 18:15)
Laimas yra laimas ir su citrina jo maisyti nereikia. Ju skonis panasus, taciau laimas yra maziau rugstesnis ir turi kokoso prieskonio.
Taigi ir taip aišku, kad skiriasi, bet esmė, jog tai abu citrusiniai ir rūgštūs vaisiai