Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

Truputi tasumo ir pas mane gaunasi, bet ne visada g.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 08 01, 15:25)
Sveikos Mielosios, na va rasau jums pirma karta.Esu naujoke,todel dar ne viska gerai zinau. Esu irgi OLIVERIO fane. thumbup.gif .
Noreciau paklausti ,gal kuriai teko namuose gaminti baziliku PESTOS padaza?


Pagal Lt iOliver'io sleista knyga:
0,5 cesnako skilteles
3geru sauju svieziu baziliku(lapelius nuskinti)
saujos vos apskrudintu kedru riesutu
saujos smulkiai tarkuoto parmezano surio
alyvuogiu aliejaus
druskos,pipiru
citrinos sulciu(nebutinai)
Grustuve,virtuviniu kombainu susmulkinti cesnaka ir bazilikus.I misini sudeti kedru seklas ir vel sugrusti.Isdeti i dubeni,suberti parmezana.Sumaisyti ir ipilti alyvuogiu aliejaus(jo reikia tiek,kad suristu i vientisa,tirsta mase (kaip darant namini majoneza)).Sudeti prieskonius.

Atsakyti
sveikos smile.gif gal kas turim lietuviskos knygos kompiuterine versija? ax.gif
arba gal kas galetumet nuskanuoti ir pasidalinti smile.gif ne as viena buciau labai dekinga ir aisku atsilyginti galima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 11 rugpjūčio 2008 - 11:55
ir man būtų gerai el.variantas.
gema.ze@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2008 08 11, 12:53)
sveikos smile.gif  gal kas turim lietuviskos knygos kompiuterine versija? ax.gif
arba gal kas galetumet nuskanuoti ir pasidalinti  smile.gif  ne as viena buciau labai dekinga ir aisku atsilyginti galima 4u.gif


Papildyta:
QUOTE(Dange* @ 2008 08 11, 12:53)
sveikos smile.gif  gal kas turim lietuviskos knygos kompiuterine versija? ax.gif
arba gal kas galetumet nuskanuoti ir pasidalinti  smile.gif  ne as viena buciau labai dekinga ir aisku atsilyginti galima 4u.gif


Papildyta:
QUOTE(regna @ 2008 08 12, 00:54)
Papildyta:

nuosirdziai dekoju Dange ,uz receptuka. aciu .
Atsakyti
as tai neturiu receptuku verysad.gif uztat ir klausiu gal kas turi lietuviskos knygos internetine versija 4u.gif arba gal kas galetu ta knyga nuskanuoti ir pasidalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2008 08 11, 12:53)
sveikos smile.gif  gal kas turim lietuviskos knygos kompiuterine versija? ax.gif
arba gal kas galetumet nuskanuoti ir pasidalinti  smile.gif  ne as viena buciau labai dekinga ir aisku atsilyginti galima 4u.gif


Papildyta:
QUOTE(Dange* @ 2008 08 11, 12:53)
sveikos smile.gif  gal kas turim lietuviskos knygos kompiuterine versija? ax.gif
arba gal kas galetumet nuskanuoti ir pasidalinti  smile.gif  ne as viena buciau labai dekinga ir aisku atsilyginti galima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vygantas @ 2007 08 06, 22:46)
Sveikos,

Jei ziurite laida per lieuviska TV. Visi receptai pagal epizodus
http://www.foodnetwo...975_213,00.html

skaniai.lt - blogas apie maista ir gaminima
Papildyta:
Megstu si vireja. Gaminau daug ka. Siam kartui jo saldus patiekalas
Foto rasite cia
http://www.skaniai.lt/?p=12
Dviejų riešutų šokoladinis pyragas[SIZE=7]

    250 gr sviesto
    150 gr migdolų
    150 gr graikinių riešutų
    300 gr juodo šokolado
    100 gr cukraus
    6 atskirti kiaušinio baltymai
    Kepimo forma ir kepimo popierius

    Įkaitinkite orkaitę iki 190C 20-26 cm skardą arba 20 cm skersmens torto formą išklokite kepimo popieriumi ir lengvai ištepkite sviestu.
    Riešutus sudėkite į smulkintuvą ir smulkiai sumalkite (iki smulkaus grūdėtumo). Sulaužykite 200 gr šokolado (dar pakuotėje esantį šokoladą keletą kartų padaužykite per stalą), įdėkite į smulkintuvą ir taip pat sumalkite. Išpilkite. Išpilkite mišinį į dubenį. Toliau plakite cukrų, pašildytą sviestą ir kiaušinių trynius kol visi komponentai suformuos vientisą masę. Supilkite trynių, cukraus, sviesto masę į riešutų-šokolado mišinį ir išmaišykite.
    Kiaušinio baltymus išplakite su trupučiu druskos iki baltų putų. Jei gerai išplakėte putos turi nekristi apvertus indą. Baltymus švelniai įmaišykite į masę. Stenkitės, kad baltymai nesukristų bemaišant ne nuo jose liekančio oro tiesiogiai priklauso pyrago purumas.
    Tešlą sudėkite į kepimo skardą, sulaužykite ir įterpkite likusio šokolado gabalėlius. Kepkite apie 1 val. Patikrinti ar iškepė galite medinį smeigtuką (dantų krapštuką, iešmelį ar pan.) įsmeigę į pyrago vidurį. Jei jis iškepęs – smeigtukas bus beveik švarus. Iškepusiam pyragui leiskite 5-10 minučių pastovėti. Valgykite karštą vieną arba su vaniliniais ledais.
    Iš: Jamie Oliver The Naked Chef 2 DVD
skaniai.lt - blogas apie maista ir gaminima


O cia tie riesutai ir sokoladas susismulkina su tuo vadinamu blenderiu? na smulkintuvas, kur dukrai tyreles darydavau biggrin.gif kazi nesuluz jis tuos riesutus smulkindamas g.gif ar kaip cia man padarius g.gif
Atsakyti
Jei riešutus smulkinsis be kevalų - turėtų likti sveikas smile.gif. Šiaip išbandytas metodas - viską į storą maišiuką ir su plaktuku ar kokiu kietu daiktu.
Atsakyti
QUOTE(vygantas @ 2008 08 25, 16:58)
Jei riešutus smulkinsis be kevalų - turėtų likti sveikas smile.gif. Šiaip išbandytas metodas - viską į storą maišiuką ir su plaktuku ar kokiu kietu daiktu.



Nu tiksliai gi biggrin.gif o sokolada gal sutarkuot tiesiog?
Atsakyti
Galima tarkuoti, tik atšaldyk, kad kietas būtų
Atsakyti
QUOTE(vygantas @ 2008 08 25, 17:32)
Galima tarkuoti, tik atšaldyk, kad kietas būtų



Aciu uz patarimus, bandysiu kuria diena kepti smile.gif
Atsakyti