Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

As irgi pirma karta dariau namini jogurta, super isejo ir labai patiko thumbup.gif dabar visada darysiu, tiek pritaikymo budu yra, ir desertams ir padazams ir grozio kaukems ax.gif
Esu kepusi ir vistiena su daug petrazoliu su citrina ir cesnaku po oda prikistu, labai skaniai gavosi thumbup.gif
ir dar kiaulienos nugarine marinuota su rozmarinu ir ciobreliais alyvuogiu aliejuje, superinis skonis gavosi, mesyte minksta, sultinga essen.gif
cia is tos dienos receptu kai jis kepe daug mesos su ivairiais marinatais ir priedais, ten pakankamai idomus buvo idaras anciai ir kiaulienai su rabarbarais, sakiau reikes pabandyti, tik rabarbaru turguje nebematau g.gif
ir dar zinau viena Oliverio sumustinuku recepta, gal jau kas ir rase: ant italiskos ciabatos uztepti zalio baziliku pesto padazo, deti surio gabaliuka (man skaniausia mozarela) ir pomidoro riekele, pabarstyti zalumynais tuo metu turimais, aisku baziliko sviezias lapelis labiausiai tinka smile.gif labai greita ir superinio skonio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 07 25, 14:54)
As irgi pirma karta dariau namini jogurta, super isejo ir labai patiko  thumbup.gif dabar visada darysiu, tiek pritaikymo budu yra, ir desertams ir padazams ir grozio kaukems  ax.gif
Esu kepusi ir vistiena su daug petrazoliu su citrina ir cesnaku po oda prikistu, labai skaniai gavosi  thumbup.gif
ir dar kiaulienos nugarine marinuota su rozmarinu ir ciobreliais alyvuogiu aliejuje, superinis skonis gavosi, mesyte minksta, sultinga  essen.gif
cia is tos dienos receptu kai jis kepe daug mesos su ivairiais marinatais ir priedais, ten pakankamai idomus buvo idaras anciai ir kiaulienai su rabarbarais, sakiau reikes pabandyti, tik rabarbaru turguje nebematau  g.gif
ir dar zinau viena Oliverio sumustinuku recepta, gal jau kas ir rase: ant italiskos ciabatos uztepti zalio baziliku pesto padazo, deti surio gabaliuka (man skaniausia mozarela) ir pomidoro riekele, pabarstyti zalumynais tuo metu turimais, aisku baziliko sviezias lapelis labiausiai tinka smile.gif labai greita ir superinio skonio  thumbup.gif

O koks to naminio jogurto receptas, paruosimo budas?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 07 30, 19:17)
O koks to naminio jogurto receptas, paruosimo budas?

Litra pieno uzvirini (kad tik burbuliukai is sonu butu), nuemi nuo ugnies, palaikai koki pusvalandi, kad pravestu, supili indeli naturalaus jogurto, viska ismaisai, puoda uzdenti maistine plevele ir dangciu ir i saldytuva geriausiai per nakti. Ir skanaus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Mielosios, na va rasau jums pirma karta.Esu naujoke,todel dar ne viska gerai zinau. Esu irgi OLIVERIO fane. thumbup.gif .
Noreciau paklausti ,gal kuriai teko namuose gaminti baziliku PESTOS padaza?
Atsakyti
Naminiam jogurtui pagaminti koki jogurta naudojot ir kokios riebumo piena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2008 08 01, 14:52)
Naminiam jogurtui pagaminti koki jogurta naudojot ir kokios riebumo piena? bigsmile.gif

Nuo pieno riebumo priklauso, kokio tirštumo jogurtas gausis - kuo riebesnis, tuo tirščiau biggrin.gif Jogurtas kuo naturalesnis, tuo geriau thumbup.gif Aš darau iš 3,5 % riebumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 01, 19:36)
Nuo pieno riebumo priklauso, kokio tirštumo jogurtas gausis - kuo riebesnis, tuo tirščiau biggrin.gif Jogurtas kuo naturalesnis, tuo geriau thumbup.gif Aš darau iš 3,5 % riebumo bigsmile.gif

o tai mes kaip tik toki ir naudojam bigsmile.gif aciu 4u.gif
o kokios firmos jogurta pirkot? blush2.gif
Atsakyti
Naudojau "Dobila" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 02, 14:00)
Naudojau "Dobila" 4u.gif

aisku, aciu 4u.gif
bandysiu ir as gamint namini jogurta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 12, 16:36)
o man atvirkščiai su spagetti košė gaunasi  :oh  :oh  :oh Fettucini dabar mūsų šeimoj skaniausi makaronai  :) .. jie visiškai nesuverda ir nesukrenta.. neįsivaizduoju kaip su jais košė gali gautis  :hm

teko pabandyt kelių rūšių Fettuccine.. man skainiausi maximoje parduodami Divella firmos
user posted image

Papildyta:
QUOTE(zigze @ 2008 06 13, 10:46)
Gal kas zinote NE sokoladiniu Oliverio pyragu receptu..? [Bananini jau badziau] g.gif

ax.gif
Papildyta:
[quote=zigze,2008 06 13, 10:46]
Gal kas zinote NE sokoladiniu Oliverio pyragu receptu..? [Bananini jau badziau] g.gif
[/quote
Atsakyti
mirksiukas.gif smile.gif As noreciau pasiulytiBEIKVELIO PYRAGA pagal OLIVERIO Lietuviska knyga.REIK TRAPIOS TESLOS
jos sudetis ;
125gsv5esto

į
100gcu2raus pudros
ziupsnelio druskos
255gmiltu1\2citrinos zieveles
2kiausiniu triniu
2valgomuju saukstu salto pieno ar vandens
1vaniles ankstis nebutinai
TESLOS paruosimas
.Sumaisykitesviesta,cukraus pudra ir druska,tada įmaisykite miltus,citrinos zievelęir kiausiniu trynius ,rankiniu budu arba virtuviniu kombainu.Kai misinys taps sausas,įpilkite salto pieno arba vandens.Minkykite,kol isminkysite teslos kamuoli,tada apibarstykite miltais ir susukite į desros formaą neminkykite teslospe per ilgai,nes jigali tapti per daug elastinga ir sunkiau kramtoma.Apvyniokite teslą virtuvine plevele ir padekite į saldytuvą valandai,

Paruoskite teslą įdekite ja į 28 cm skersmens kepimo forma su nuimamu dugnu ir į
statykite į salsaldytuva valndai Įkaitinkite orkaitę iki 180 C temperaturos,tada isimkite teslą is saldytuvo ir įdekite į orkaite mazdaug 15minuciu aarba kol siek tiek pagels.I simkite is orkaites,padekite į sali ir sumazinkite temperaturą iki170C
Noredami paruosti teslą su migdolais,sumalkite sveikus migdolus,virtuviniu kombainuir suberkite į dubenį.Suplakite sviestą cukrų iki lengvos kremines masės.Sumaisykite su miltais migdolais ir lengvai plaktais kiausiniais.Gerai ismaisykite iki vientisos masės.Trumpam padekite į saldytuvą,kad sutvirtetų.Skardoje esancią teslą istepkite dzemu,ant virsaus supilkite atsaldytą masę su migdolais ie pabarsykite sutrupintais migdolai.Kepkite pyragą apie 40 minucių arba kol migdolu misinys sukietės,jo bus minkstas,o isorė traski.Palikite atvesti apie 30minucių ir patiekite su saldziu kremu,
Atsakyti

Sveikos,

dariau jogurtą pagal visas rekomendacijas, tik man jis gavosi tąsus. Ar toks ir turi būti, ar aš kažką prichimyčinau g.gif . Naudojau Dobilo pieną ir natūralų jogurtą.
Atsakyti