Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(Fergie @ 2008 05 27, 09:40)
Tas kur daug svogūnų? Kazkada rode per TV, bandziau daryti, bet nelabai isejo, nes batonas buvo prancuziskas batonas buvo neskanus ir labai sausas. Tikslaus recepto nepamenu ax.gif

zinok nezinau, bet kiek uzmeciau aki i recepta ir i nuotrauka, tai atrode pasakiskai biggrin.gif

QUOTE(Tiga @ 2008 05 27, 11:20)
As galesiu veliau parasyti, kai namie busiu  smile.gif  labai skanus hamburgeriai gaunas. mesyte tokia aromatinga  thumbup.gif  jau netgi per daznai darau, figurai pakenks  biggrin.gif


labai labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man ir Jamie Oliver labai patinka wub.gif Dabar svarstau ar pirkti knyga ar ne g.gif
Jungiuosi ir as prie gerbeju 4u.gif
Atsakyti
merginos,kas vokiškai suprantat - štai Oliverio keli receptai mirksiukas.gif 4u.gif turėčiau laiko-išversčiau doh.gif bet neturiu.... verysad.gif
ir dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 28 gegužės 2008 - 10:12
Vadinasi puikiausias mesainis bigsmile.gif

Mazdaug 8 mesainiams reikes:
1kg mentes arba maltos mesos (as naudoju kiaulienos bei jautienos maisyta farsa)
1 smulkiai supjaustyto svoguno
alyvuogiu aliejaus
ziupsnelis kmynu seklu
1 valgomojo sauksto kalendru seklu
juros druskos ir svieziai maltu juoduju pipiru
saujos svieziai tarkuoto parmezano surio
1 valgomojo sauksto (su kaupu) anglisku garstyciu
1 didelio kiausinio
115g maltu dziuvesiu
8 mesainiams skirtu bandeliu

jeigu naudojate mente, supjaustykite ja ir susmulkinkite virtuviniu kombainu. sudekite mesa i dubeni. i didele keptuve ipilkite siek tiek alyvuogiu aliejaus ir pakepkite pjaustytos svogunus ant silpnos ugnies 5min, kad suminkstetu, bet nepakeistu spalvos. sudekite svogunus i mesa - tai suteiks mesainiams saldumo. grustuve smulkiai sugruskite kmynu ir kalendru seklas su druska bei ziupsneliu pipiru. suberkite i mesa. tada sudekite parmezana, garstycias, imuskite kiausini, suberkite puse maltu dziuveseliu, gerai sumaisykite. jei mase labai lipnsi, iberkite daugiau dziuveseliu.
ant skardos ar dideles lekstes uzdekite riebalams nelaidaus popieriaus, pabarstykite siek tiek likusiu dziuveseliu. is mesos suformuluokite 8 storus paplotelius ir isdeliokite ant pabarstytu dziuvesiu. ant virsaus taip pat uzberkite dziuveseliu ir svelniai paspauskite. mesainiai bus skanesni, jeigu pries gamindami juos atsaldysite, todel mazdaug valandai idekite i saldytuva.
Mesainius galite paskaninti dideliais pomidoru griezineliais, plonomis surio riekelemis, zaliu svogunu ziedais, salotu lapais, svieziais krienais ir net kepto kiausinio sluoksniu!

P.S keista, bet net neparasyta kiek laiko reikia kepti g.gif as kepu orkaiteje mazdaug 20min, 200 laipsniu temperaturoje. prie siu mesainiu dar yra skrudintu bulvyciu su rozmarinine druska receptas, jei noresit parasysiu, tikrai labai skanios! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2008 05 28, 10:59)
Vadinasi puikiausias mesainis  bigsmile.gif

P.S keista, bet net neparasyta kiek laiko reikia kepti  g.gif  as kepu orkaiteje mazdaug 20min, 200 laipsniu temperaturoje. prie siu mesainiu dar yra skrudintu bulvyciu su rozmarinine druska receptas, jei noresit parasysiu, tikrai labai skanios!  thumbup.gif


LABAI LABAI LABAI ACIU!!! 4u.gif galetum ir bulvyciu receptuka rastelti jei netingi blush2.gif
Atsakyti
Turetu buti skanus mesainis smile.gif. Pamenu, kad maciau, kaip gamina siek tiek kitoki mesaini, ten apkeptus ziedeliais svogunus dejo tiesiai ant prancuzisko batono. Gal kas turite butent si receptuka?
Atsakyti

Laba,turiu J.O. knyga word formate.Jei kam reikia parasykit emaila i az , atsiusiu 4u.gif Tiesa,ji angliskai.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 06 04, 12:20)
Laba,turiu J.O. knyga  word formate.Jei kam reikia parasykit emaila  i az , atsiusiu  4u.gif Tiesa,ji angliskai.

4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip ir žadėjau - užsiauginau špinatus ir pasigaminau spagečių su špinatais ir sūriais. niu visai nieko, tik jau rieboka doh.gif o aš ir taip naudojau rikotą, o ne maskarponę - idomų kas tada gautųsi g.gif

kadangi pietavom tik su dukrele, tai MB tik lašiuką paragauti palikom - sakė laaabai skanu - visą bliudą būtų sukirtęs lotuliukas.gif

tiesa, labai vaizdžiai viskas aprašyta čia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesasim: 04 birželio 2008 - 20:36
QUOTE(inesasim @ 2008 06 04, 21:35)
sveikos  4u.gif

kaip ir žadėjau - užsiauginau špinatus ir pasigaminau spagečių su špinatais ir sūriais. niu visai nieko, tik jau rieboka doh.gif o aš ir taip naudojau rikotą, o ne maskarponę - idomų kas tada gautųsi  g.gif

kadangi pietavom tik su dukrele, tai MB tik  lašiuką  paragauti palikom - sakė laaabai skanu - visą bliudą  būtų sukirtęs  lotuliukas.gif

tiesa, labai vaizdžiai viskas aprašyta čia thumbup.gif

Ačiū už mintį 4u.gif
Vakarienė buvo nebloga, nes per skubėjimą, o skubėjau labai, nepavyko skaniai pagaminti... ax.gif Visų pirma viriau ryžių makaronus (pirmą kartą), tai nepažiūrėjau, kad pakelis tik 250 g. ir idėjau pusę, kaip yprastai, tai gavosi tik viena porcija ir truputuka buvo neišvirę, bet gal jie tokie kietesni ir yra g.gif po to pagaliėjau vandenuko nuo makaronų ir pritrūko padažo... žodžiu, teks gaminti dar kartą ir lėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiandien gaminau lašišą pagal šiandieninį jo receptą, tik be padažo rolleyes.gif
Mums laaabai patiko. Tikrai labai skanu ir pakankamai greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 06 04, 21:35)
kaip ir žadėjau - užsiauginau špinatus ir pasigaminau spagečių su špinatais ir sūriais. niu visai nieko, tik jau rieboka doh.gif o aš ir taip naudojau rikotą, o ne maskarponę - idomų kas tada gautųsi  g.gif


šiuo metu labiausiai mėgiamas mūsų namuose makaronų patiekalas.. bet būtinai su Mascarpone , taip skaniausia... kartais ,,pachaltūrinu" vietoj jos įdėjus Mildutės lydytą sūrį smile.gif ir būtinai naudoju būtent Fetucini makaranus, o ne Spagetti, kiek pamenu ir Oliverio recepte būtent Fetucini .. su jais skaniausia.. beje naudoju pabarstymui parmezaną arba tarkuotą Džiugą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 birželio 2008 - 07:35