Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

Siaip tai originaliame recepte ne spinatai dedas, o bärlauch(nu nezinau kaip ji lietuviskai vadinas, tokia zole kuri cesnako skoni turi) blush2.gif as pabandysiu daryti su jais. Jauciu jie cia labiau tinka nei spinatai, nes jie man be skonio siaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 03, 19:47)
o spinatu skonis kaip? g.gif

Tai kad spinatai skonio neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 03, 20:22)
Siaip tai originaliame recepte ne spinatai dedas, o bärlauch(nu nezinau kaip ji lietuviskai vadinas, tokia zole kuri cesnako skoni turi)  blush2.gif as pabandysiu daryti su jais. Jauciu jie cia labiau tinka nei spinatai, nes jie man be skonio siaip  unsure.gif

Čia tie česnakų skonio lapai, kurie atrodo kaip rūgštynės? jų būna pas mus pardėse? girdejau kad labai retai kur auga jie
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 05 04, 18:36)
Čia tie česnakų skonio lapai, kurie atrodo kaip rūgštynės? jų būna pas mus pardėse? girdejau kad labai retai kur auga jie

Turguj pas bobules buna biggrin.gif
Atsakyti
Snekat apie ceremsa.Blyn, neleidzia lietuvisku raidziu vel rasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2008 05 01, 14:02)
Bananų pyragas
170g sviesto
170g cukraus
bananas(kiek mačiau tai lygtai 1  g.gif )
4 kiaušiniai
6 kupini šaukštai grietinės
2 šaukštai aguonų
340g miltų
druskos
2šaukšteliai kepimo miltelų

Sviestą išsukt su cukrumi,dėti bananą,(viską Išsuko su blenderiu).Sudėt kiaušinio trynius ir visus likusius produktus.Sumaišyt,tešla gaunas tiršta.
Baltymus išsukt su 6 arbatiniais šaukšteliais cukraus.Dėti truputį tešlos ir atsargiai išmaišyt,paskui sudet likusią tešlą.Viską išmaišyt.Skardą ištepti sviestu.Kepti 45min. 160 temp.

Glajus
1 citrinos žievelė
1 citrinos sulčių
cukraus pudros
Viska išmaišyt ir užpilt ant iškepusio pyrago.Palaukt kol sukietės glajus
Skanaus.


o kiek saukstu cukraus pudros glajui reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 05 04, 18:36)
Čia tie česnakų skonio lapai, kurie atrodo kaip rūgštynės? jų būna pas mus pardėse? girdejau kad labai retai kur auga jie


Taip taip ,as vis sakiau kad jie i pakalnuciu lapus man panasus lotuliukas.gif
As naudoju saldytus visokiems padazams ar idarui. labai geras skonis buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 05 04, 20:11)
Snekat apie ceremsa.Blyn, neleidzia lietuvisku raidziu vel rasyti doh.gif

Bet tai rusiskas pavadinimas, o kaip lietuviskai vadinasi? mastau.gif Jei ieskociau, tai bent pavadinima reiktu zinot hihihi.gif
Atsakyti
Imeciau i google ir radau tokius aprasymus apie ta "zole"
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 05, 10:17)
Imeciau i google ir radau tokius aprasymus apie ta "zole"

Kaip operatyviai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2008 05 01, 14:02)
Bananų pyragas
170g sviesto
170g cukraus
bananas(kiek mačiau tai lygtai 1  g.gif )
4 kiaušiniai
6 kupini šaukštai grietinės
2 šaukštai aguonų
340g miltų
druskos
2šaukšteliai kepimo miltelų

Sviestą išsukt su cukrumi,dėti bananą,(viską Išsuko su blenderiu).Sudėt kiaušinio trynius ir visus likusius produktus.Sumaišyt,tešla gaunas tiršta.
Baltymus išsukt su 6 arbatiniais šaukšteliais cukraus.Dėti truputį tešlos ir atsargiai išmaišyt,paskui sudet likusią tešlą.Viską išmaišyt.Skardą ištepti sviestu.Kepti 45min. 160 temp.

Glajus
1 citrinos žievelė
1 citrinos sulčių
cukraus pudros
Viska išmaišyt ir užpilt ant iškepusio pyrago.Palaukt kol sukietės glajus
Skanaus.


Labai aciu uz receptuka! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 05 04, 20:23)
o kiek saukstu cukraus pudros glajui reikia?  blush2.gif

tiklsliai nežinau,grietinėlės tirštumo masė turi gautis


QUOTE(Miss @ 2008 05 06, 12:52)
Labai aciu uz receptuka!  4u.gif

visada prašom rolleyes.gif
Atsakyti