nezinau ar si dret?
Fish and Chips= Žuvis ir Keptos bulvytės
Keptoms bulvytėms:
3 3/4 pintos (2 litrai) augalinis aliejus
2 svarų (950 gramų) miltinės bulvės, kaip russets, nuluptas ir sumažintas į dideles keptas bulvytes
skystai tešlai:
1 puodelio lygumos miltai
1 puodelio alus
2 kiaušinio baltymai, pliekti į minkštą viršūnių
Druską
4 (9 uncijų/250 gramas), išima kaulus iš juodalopės menkės ar menkės, odos ant, ir nuimtas nuo kaulų segtukas
Išpilkite visą augalinį aliejų į gilų kaistuvą ar gilią riebią keptuvę, ir karštis iki 300 laipsnių F (160 laipsnių C.) Balina įpjovimo bulves naftoje iki minkštas, bet nenudažytas, apytiksliai 4 minutės. Nuneškite ir nusausinkite. Sumaišykite kartu miltus ir alų,
paskui susilankstykite kiaušinio baltymuose. Pakelkite karštį naftos iki 350 laipsnių F (180 laipsnių C). Panardinkite žuvį į skystą tešlą ir kepsnį kelias minutes su keptomis bulvytėmis iki auksinės rudos spalvos.
Nusausinkite virtuviniame popieriuje ir
padavime su pragyvenimo šaltiniu, wally's (
sudaužytas, giliai iškeptos marinuotos daržovės, aptarnautos su rančos apranga), ir užkonservuoti kiaušiniai.
turbut izymioji VGTU programa verte.. niu taip mielai juokinga