Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(Deep Blue @ 2008 04 29, 20:12)
Jei mėgsti LABAI šokoladinius pyragus- superinis tada  thumbup.gif  Labai šokoladinis, labai saldus, labai skanus, kolorongas, na bet labai skanus  thumbup.gif

o riesutus malti su odele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 29, 20:29)
o riesutus malti su odele?  smile.gif

Gal ir skaniau be odeles, bet reikia rakaliotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 29, 20:51)
Gal ir skaniau be odeles, bet reikia rakaliotis g.gif

aisku, vadinasi malsiu su odele lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif nezinau ar si dret?
Fish and Chips= Žuvis ir Keptos bulvytės


Keptoms bulvytėms:
3 3/4 pintos (2 litrai) augalinis aliejus
2 svarų (950 gramų) miltinės bulvės, kaip russets, nuluptas ir sumažintas į dideles keptas bulvytes
skystai tešlai:
1 puodelio lygumos miltai
1 puodelio alus
2 kiaušinio baltymai, pliekti į minkštą viršūnių
Druską
4 (9 uncijų/250 gramas), išima kaulus iš juodalopės menkės ar menkės, odos ant, ir nuimtas nuo kaulų segtukas


Išpilkite visą augalinį aliejų į gilų kaistuvą ar gilią riebią keptuvę, ir karštis iki 300 laipsnių F (160 laipsnių C.) Balina įpjovimo bulves naftoje iki minkštas, bet nenudažytas, apytiksliai 4 minutės. Nuneškite ir nusausinkite. Sumaišykite kartu miltus ir alų, paskui susilankstykite kiaušinio baltymuose. Pakelkite karštį naftos iki 350 laipsnių F (180 laipsnių C). Panardinkite žuvį į skystą tešlą ir kepsnį kelias minutes su keptomis bulvytėmis iki auksinės rudos spalvos. Nusausinkite virtuviniame popieriuje ir padavime su pragyvenimo šaltiniu, wally's (sudaužytas, giliai iškeptos marinuotos daržovės, aptarnautos su rančos apranga), ir užkonservuoti kiaušiniai.
Atsakyti
QUOTE(Mirtisee @ 2008 04 30, 11:56)
4u.gif nezinau ar si dret?
Fish and Chips= Žuvis ir Keptos bulvytės
Keptoms bulvytėms:
3 3/4 pintos (2 litrai) augalinis aliejus
2 svarų (950 gramų) miltinės bulvės, kaip russets, nuluptas ir sumažintas į dideles keptas bulvytes
skystai tešlai:
1 puodelio lygumos miltai
1 puodelio alus
2 kiaušinio baltymai, pliekti į minkštą viršūnių
Druską
4 (9 uncijų/250 gramas), išima kaulus iš juodalopės menkės ar menkės, odos ant, ir nuimtas nuo kaulų segtukas
Išpilkite visą augalinį aliejų į gilų kaistuvą ar gilią riebią keptuvę, ir karštis iki 300 laipsnių F (160 laipsnių C.) Balina įpjovimo bulves naftoje iki minkštas, bet nenudažytas, apytiksliai 4 minutės. Nuneškite ir nusausinkite. Sumaišykite kartu miltus ir alų, paskui susilankstykite kiaušinio baltymuose. Pakelkite karštį naftos iki 350 laipsnių F (180 laipsnių C). Panardinkite žuvį į skystą tešlą ir kepsnį kelias minutes su keptomis bulvytėmis iki auksinės rudos spalvos. Nusausinkite virtuviniame popieriuje ir padavime su pragyvenimo šaltiniu, wally's (sudaužytas, giliai iškeptos marinuotos daržovės, aptarnautos su rančos apranga), ir užkonservuoti kiaušiniai.


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut izymioji VGTU programa verte.. niu taip mielai juokinga lotuliukas.gif bet kai kur recepto esmes nesupratau verysad.gif doh.gif vistiek aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medula: 30 balandžio 2008 - 12:36
blush2.gif blush2.gif neradau tos sasvinio tai isbandziau ta vertima, bet jau tokis liewas g.gif kad geriau nepatiket g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtisee @ 2008 04 30, 13:56)
4u.gif nezinau ar si dret?
Fish and Chips= Žuvis ir Keptos bulvytės
Keptoms bulvytėms:
3 3/4 pintos (2 litrai) augalinis aliejus
2 svarų (950 gramų) miltinės bulvės, kaip russets, nuluptas ir sumažintas į dideles keptas bulvytes
skystai tešlai:
1 puodelio lygumos miltai
1 puodelio alus
2 kiaušinio baltymai, pliekti į minkštą viršūnių
Druską
4 (9 uncijų/250 gramas), išima kaulus iš juodalopės menkės ar menkės, odos ant, ir nuimtas nuo kaulų segtukas
Išpilkite visą augalinį aliejų į gilų kaistuvą ar gilią riebią keptuvę, ir karštis iki 300 laipsnių F (160 laipsnių C.) Balina įpjovimo bulves naftoje iki minkštas, bet nenudažytas, apytiksliai 4 minutės. Nuneškite ir nusausinkite. Sumaišykite kartu miltus ir alų, paskui susilankstykite kiaušinio baltymuose. Pakelkite karštį naftos iki 350 laipsnių F (180 laipsnių C). Panardinkite žuvį į skystą tešlą ir kepsnį kelias minutes su keptomis bulvytėmis iki auksinės rudos spalvos. Nusausinkite virtuviniame popieriuje ir padavime su pragyvenimo šaltiniu, wally's (sudaužytas, giliai iškeptos marinuotos daržovės, aptarnautos su rančos apranga), ir užkonservuoti kiaušiniai.

reiks pabandyti, kazkas panasaus yra knygoje, bet vertimas tai tikrai, pasijuokiau is sirdies lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif keista kad taip kompiuterine programa vercia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss @ 2008 04 29, 17:46)
Saldus pyragas - bananinis. As jo recepto neuzsirasiau  doh.gif , bet labai noreciau. Jei kas turit ar zinot kur rasti, tai imeskite receptuka to bananinio pyrago.


Bananų pyragas
170g sviesto
170g cukraus
bananas(kiek mačiau tai lygtai 1 g.gif )
4 kiaušiniai
6 kupini šaukštai grietinės
2 šaukštai aguonų
340g miltų
druskos
2šaukšteliai kepimo miltelų

Sviestą išsukt su cukrumi,dėti bananą,(viską Išsuko su blenderiu).Sudėt kiaušinio trynius ir visus likusius produktus.Sumaišyt,tešla gaunas tiršta.
Baltymus išsukt su 6 arbatiniais šaukšteliais cukraus.Dėti truputį tešlos ir atsargiai išmaišyt,paskui sudet likusią tešlą.Viską išmaišyt.Skardą ištepti sviestu.Kepti 45min. 160 temp.

Glajus
1 citrinos žievelė
1 citrinos sulčių
cukraus pudros
Viska išmaišyt ir užpilt ant iškepusio pyrago.Palaukt kol sukietės glajus
Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 04 24, 18:20)
Vamzdeliai, idaryti spinatais ir rikotos suriu


Nesu labai didele jo fane, bet yra kas tikrai domina 4u.gif
Sita recepta seniai atsidejus i sona ir noriu isbandyti. Sakyk, o kaip skonis?
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2008 05 01, 14:02)
Bananų pyragas
170g sviesto
170g cukraus
bananas(kiek mačiau tai lygtai 1  g.gif )
4 kiaušiniai
6 kupini šaukštai grietinės
2 šaukštai aguonų
340g miltų
druskos
2šaukšteliai kepimo miltelų

Sviestą išsukt su cukrumi,dėti bananą,(viską Išsuko su blenderiu).Sudėt kiaušinio trynius ir visus likusius produktus.Sumaišyt,tešla gaunas tiršta.
Baltymus išsukt su 6 arbatiniais šaukšteliais cukraus.Dėti truputį tešlos ir atsargiai išmaišyt,paskui sudet likusią tešlą.Viską išmaišyt.Skardą ištepti sviestu.Kepti 45min. 160 temp.

Glajus
1 citrinos žievelė
1 citrinos sulčių
cukraus pudros
Viska išmaišyt ir užpilt ant iškepusio pyrago.Palaukt kol sukietės glajus
Skanaus.



Dekui uz receptuka drinks_cheers.gif . Bijau sumeluot bet lyg ir 3 bananus dejo.. gal kas nors patikslins dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 01, 20:39)
Nesu labai didele jo fane, bet yra kas tikrai domina  4u.gif
Sita recepta seniai atsidejus i sona ir noriu isbandyti. Sakyk, o kaip skonis?

AS dejau dar mesos, versienos ir kiaulienos maltos, tai mano seimai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 05 03, 17:02)
AS dejau dar mesos, versienos ir kiaulienos maltos, tai mano seimai labai patiko.

o spinatu skonis kaip? g.gif
Atsakyti