Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(linuta @ 2008 04 26, 22:51)
apskritai knygynai yra uzsideje baisius antkainius, kai kurios kitos kulinarines knygos pas mus iki 130 lt kainuoja. tai nzn, cia kazkas man rase i AZ del tos knygos kopijavimo, bet istryniau ir jau niko nepamenu. tai kam reikia, parasykit ir kartu visom atsviesiu ir atiduosiu ar atsiusiu,  negaila gi, tik uz kopijavima teks susimoket keleta litu ;]

tai as gal prisidesiu prie tokios atrakcijos mastau.gif
Atsakyti
Akropolyje, pačioj Maximoj knyga kainuoja apie 76 lt. bigsmile.gif
Atsakyti
Gaminau aš vakar salotas su šonine ir riešutais. Nei neįsivaizdavau, kad taip lengvai ir greitai pagaminamos salotos gali būti tokio nuostabaus skonio.
Taip pat nekeptą šokoladinį pyragą su riešutais ir morengais. Kas ragavo, tai gyrė, bet man nepatiko, kad jis pjaustant trupėjo. Gal ką ne taip padariau? Kaip jums jis gaudavosi?

Ačiū visoms, kurios dalinatės išbandytais receptais. Laukiu daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2008 04 27, 13:22)
Akropolyje, pačioj Maximoj knyga kainuoja apie 76 lt. bigsmile.gif

as sian maciau maximos bazej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slatkiuke @ 2008 04 27, 13:33)
Gaminau aš vakar salotas su šonine ir riešutais. Nei neįsivaizdavau, kad taip lengvai ir greitai pagaminamos salotos gali būti tokio nuostabaus skonio.
Taip pat nekeptą šokoladinį pyragą su riešutais ir morengais. Kas ragavo, tai gyrė, bet man nepatiko, kad jis pjaustant trupėjo. Gal ką ne taip padariau? Kaip jums jis gaudavosi?

Ačiū visoms, kurios dalinatės išbandytais receptais. Laukiu daugiau  ax.gif

Dabar gerai nepamenu, bet lygtais ir mano pagamintas biski trupejo g.gif
Man visai nieko, tik gal pabandiciau su pienisku sokoladu, man juodas sokoladas nelabai blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal kas vakar uzsirase pyrago su suriais ir sonine recepta? ax.gif
Labai man noretusi isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip gaila neisejo pazeti paskutines laidos verysad.gif , gal kas mate bigsmile.gif , ka gero gamino?O gal ir receptukus turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 04 29, 09:47)
Sveikutes, kaip gaila neisejo pazeti paskutines laidos verysad.gif , gal kas mate bigsmile.gif , ka gero gamino?O gal ir receptukus turi bigsmile.gif

braskiu uogiene, surio apkepa ir dar saldu pyraga, atrodo, skleroze doh.gif o su recepteliais sunkiau blush2.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif noreciau suzinoti jusu nuomone apie ta "dvieju riesutu pyraga" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 29, 10:15)
braskiu uogiene, surio apkepa ir dar saldu pyraga, atrodo, skleroze  doh.gif  o su recepteliais sunkiau blush2.gif

Saldus pyragas - bananinis. As jo recepto neuzsirasiau doh.gif , bet labai noreciau. Jei kas turit ar zinot kur rasti, tai imeskite receptuka to bananinio pyrago.
Atsakyti
QUOTE(Miss @ 2008 04 29, 17:46)
Saldus pyragas - bananinis. As jo recepto neuzsirasiau  doh.gif , bet labai noreciau. Jei kas turit ar zinot kur rasti, tai imeskite receptuka to bananinio pyrago.

Visai skaniai skamba bigsmile.gif Ir as noreciau receptuko ax.gif

Ar as teisingai supratau, kad sekmadieni paskutine "Oliverio sou" serija buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 29, 17:26)
laba diena smile.gif noreciau suzinoti jusu nuomone apie ta "dvieju riesutu pyraga" smile.gif

Jei mėgsti LABAI šokoladinius pyragus- superinis tada thumbup.gif Labai šokoladinis, labai saldus, labai skanus, kolorongas, na bet labai skanus thumbup.gif
Atsakyti