Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(Gutia @ 2008 04 20, 11:20)
Sveikutes, esu taip pat Oliverio patiekalu gerbeja blush2.gif ,daznai ilendu cia paskaitineti, tikrai liuks receptuku randu, seimyna pirstus laizo kai pagaminu,  praeita laida prazioplinau kaip ruose tuos pievagrybius, mat mano lelius demesio pareikalavo, gal kuri gali parasyti, kaip ten ka jis dare, butu labai didelis aciu 4u.gif

o ne visai tikslus receptas tiktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 20, 14:01)
o ne visai tikslus receptas tiktu? blush2.gif

tiktu mirksiukas.gif , neisiminiau, kaip jis dare ta padaziuka, kuri tepe ant pievagrybiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 04 20, 15:33)
tiktu mirksiukas.gif , neisiminiau, kaip jis dare ta padaziuka, kuri tepe ant pievagrybiu 4u.gif

butent jo nelabai ir atsimenu blush2.gif druska, zoleles kazkokios g.gif aliejukas. oj, skleroze, neatsimenu, kas dar doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 20, 17:39)
butent jo nelabai ir atsimenu  blush2.gif druska, zoleles kazkokios  g.gif  aliejukas. oj, skleroze, neatsimenu, kas dar doh.gif  rolleyes.gif

zoleles tai man atrodo, kad mairunas, druska, aliejus, ar dar kas g.gif , is vis reiks jo knygoje pazeti neatsimenu gerai, gal ten tas receptukas bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutia: 22 balandžio 2008 - 08:07
QUOTE(Gutia @ 2008 04 22, 09:06)
zoleles tai man atrodo, kad mairunas, druska, aliejus, ar dar kas g.gif , is vis reiks jo knygoje pazeti neatsimenu gerai, gal ten tas receptukas bus g.gif

Paziurek ka rolleyes.gif labai jau idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 04 22, 09:06)
zoleles tai man atrodo, kad mairunas...

o man atrodo, kad kazkas kito - ar ciobreliai, ar razmarinai g.gif blush2.gif
Atsakyti
Įdėkit pagaminę receptukus su foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 04 15, 15:50)
klausykit, o nebuna tokios tešlos pirkti pusfabrikačių skyriuje?.. kur blyneliai ir šviežios tešlos koldūnai būna? g.gif  aišku, pas save 'kaime' tai aš nieko nerasiu schmoll.gif  bet kokiam Vilniuje ir didesniam prekybos centre manau turėtų būti ax.gif

jei rasit - praneškit  doh.gif

mačiau Maximoje šviežią tešlą lazanijai,makaronus ir koldūnus itališkus.reikia ieškoti šaldytuve prie pieno produktų (bent pas mumis ten mačiau g.gif ) ten dar yra kažkokių jau gatavų supakuotų lietinių su įdaru ir be 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 23, 10:43)
mačiau Maximoje šviežią tešlą lazanijai,makaronus ir koldūnus itališkus.reikia ieškoti šaldytuve prie pieno produktų (bent pas mumis ten mačiau  g.gif ) ten dar yra kažkokių jau gatavų supakuotų lietinių su įdaru ir be  4u.gif

aha, as irgi vakar maciau bigsmile.gif
Atsakyti
Matyt, Maxima vadybininkai taip pat žiūri Oliverį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 23, 10:43)
mačiau Maximoje šviežią tešlą lazanijai,makaronus ir koldūnus itališkus.reikia ieškoti šaldytuve prie pieno produktų (bent pas mumis ten mačiau  g.gif ) ten dar yra kažkokių jau gatavų supakuotų lietinių su įdaru ir be  4u.gif

Oho, tai labai smagu, galima bus išbandyti tą receptuką su rikota ir špinatais thumbup.gif . Gal kas turi tikslų užsirašę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 23, 09:43)

bigsmile.gif

čia tau 4u.gif - už žvytrias akis

gal gali tiksliau pasakyti kokioje maximoje? karts nuo karto būnų klp tai būt visai šaunu jų įsigyt.. mirksiukas.gif o per visas lakstyt - prabanga.... lotuliukas.gif

o gal dar kas žino, kur klaipėdoj yra daug žalumynų? g.gif nes kai reikėjo šalavijo - 2 savaitgalius vaziavau per didžiasias parduotuves unsure.gif kol radau rimi, arenoj...
Atsakyti