QUOTE("Vita" @ 2008 04 14, 16:58)
Ten jis gamino karamele iš cukraus ir vandens, ja pylė ant šviežių braškių. o Šalia buvo patiekiamas Maskarponės sūris suplaktas su cukraus pudra ir šiek tiek Itališko likerio limoncela (ar kazkaip panasiai vadinosi)
Jokių tikslių proporcijų, viską gamino iš akies.
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 14, 17:06)
Jis paeme kelis kupinus saukstus surio ir ibere pudros, del kurios sake, kad viskas priklauso, koki suri turesit, bet atrodo, kazkur apie puodeli ibere. Greit viska sumaise ir tada ipyle kazkokio citrinu likerio is saldiklio, kuris net su ledukais buvo
permaise ir idejo i taureles. Atrodo, toks receptas, jei ko nepamirsau
Papildyta:
niu taip, braskiu nepaminejau, kurios buvo suvertos ant iesmuku ir apipiltos karameliniu sirupu.
Ačiū
Skamba skaniai, prie progos butiani pasidarysiu, tai yra kai atsiras "tikrų" braškių
Nor manau tiks ir kitos uogos, jei uzsinoresiu anksciau paragauti.
ZzZ