Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(tavi @ 2008 04 14, 09:54)
Pievagrybiai tikrai verti dėmesio.
Papildyta:

tešla paprasta, kiaušinis ,vanduo ir druska. tokią tešlą darom koldūnams.

Kaip as supratau, tai ten buvo sviezia makaronu tesla skirta lazanijai, jis pats jos negamino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 13, 21:26)
tai pirmoj pusej ir buvo su ta tesla ax.gif dar gamino keptus pievagrubius su petrazolem ir cili pipiriukais, o desertui maskarpone su kazkokiu likeriu ir cukraus pudra sumaise ir psio rolleyes.gif  aj, dar bugnais grojo  lotuliukas.gif

Mane domina desertas su maskarpone suriu, gal galėtumete tiksliau nupasakoti? Kiek ko dėjo ir kaip tai atrodė? Kaip "košytė" ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 04 14, 11:30)
Kaip as supratau, tai ten buvo sviezia makaronu tesla skirta lazanijai, jis pats jos negamino mirksiukas.gif

O kur pas mus šviežios gausi, teks pačiai daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 04 14, 10:33)
Mane domina desertas su maskarpone suriu, gal galėtumete tiksliau nupasakoti? Kiek ko dėjo ir kaip tai atrodė? Kaip "košytė" ir viskas?

Ten jis gamino karamele iš cukraus ir vandens, ja pylė ant šviežių braškių. o Šalia buvo patiekiamas Maskarponės sūris suplaktas su cukraus pudra ir šiek tiek Itališko likerio limoncela (ar kazkaip panasiai vadinosi) smile.gif
Jokių tikslių proporcijų, viską gamino iš akies.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 04 14, 10:33)

Jis paeme kelis kupinus saukstus surio ir ibere pudros, del kurios sake, kad viskas priklauso, koki suri turesit, bet atrodo, kazkur apie puodeli ibere. Greit viska sumaise ir tada ipyle kazkokio citrinu likerio is saldiklio, kuris net su ledukais buvo g.gif permaise ir idejo i taureles. Atrodo, toks receptas, jei ko nepamirsau g.gif ax.gif
Papildyta:
niu taip, braskiu nepaminejau, kurios buvo suvertos ant iesmuku ir apipiltos karameliniu sirupu.
Atsakyti
QUOTE("Vita" @ 2008 04 14, 16:58)
Ten jis gamino karamele iš cukraus ir vandens, ja pylė ant šviežių braškių. o Šalia buvo patiekiamas Maskarponės sūris suplaktas su cukraus pudra ir šiek tiek Itališko likerio limoncela (ar kazkaip panasiai vadinosi) smile.gif
Jokių tikslių proporcijų, viską gamino iš akies.

QUOTE(*Marija* @ 2008 04 14, 17:06)
Jis paeme kelis kupinus saukstus surio ir ibere pudros, del kurios sake, kad viskas priklauso, koki suri turesit, bet atrodo, kazkur apie puodeli ibere. Greit viska sumaise ir tada ipyle kazkokio citrinu likerio is saldiklio, kuris net su ledukais buvo g.gif  permaise ir idejo i taureles. Atrodo, toks receptas, jei ko nepamirsau g.gif  ax.gif
Papildyta:
niu taip, braskiu nepaminejau, kurios buvo suvertos ant iesmuku ir apipiltos karameliniu sirupu.

Ačiū 4u.gif
Skamba skaniai, prie progos butiani pasidarysiu, tai yra kai atsiras "tikrų" braškių biggrin.gif Nor manau tiks ir kitos uogos, jei uzsinoresiu anksciau paragauti.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 04 14, 17:39)
Ačiū 4u.gif
Skamba skaniai, prie progos butiani pasidarysiu, tai yra kai atsiras "tikrų" braškių biggrin.gif Nor manau tiks ir kitos uogos, jei uzsinoresiu anksciau paragauti.

padarysiu tuoj anti-reklama liezuvis.gif - ana savaite nusipirkau braskiu rimi, niu, jau taip skaniai kvepejo ir atrode, kad nesugebejau atsispirt (bet kvapas buvo tikrai tikras schmoll.gif ), bet rezultatas - tos pacios beskones braskes kaip ir indeliuose doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 04 14, 09:54)
1. Pievagrybiai tikrai verti dėmesio.
2. tešla paprasta, kiaušinis ,vanduo ir druska. tokią tešlą darom koldūnams.

1. Gal gali recepta parasyt? bigsmile.gif
2. Gaila, kad nera gatavu pas mus biggrin.gif reiks paciai daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 04 14, 10:51)
O kur pas mus šviežios gausi, teks pačiai daryti lotuliukas.gif

klausykit, o nebuna tokios tešlos pirkti pusfabrikačių skyriuje?.. kur blyneliai ir šviežios tešlos koldūnai būna? g.gif aišku, pas save 'kaime' tai aš nieko nerasiu schmoll.gif bet kokiam Vilniuje ir didesniam prekybos centre manau turėtų būti ax.gif

jei rasit - praneškit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 04 15, 15:50)
klausykit, o nebuna tokios tešlos pirkti pusfabrikačių skyriuje?.. kur blyneliai ir šviežios tešlos koldūnai būna? g.gif  aišku, pas save 'kaime' tai aš nieko nerasiu schmoll.gif  bet kokiam Vilniuje ir didesniam prekybos centre manau turėtų būti ax.gif

jei rasit - praneškit  doh.gif

bent as tai nesu macius tokios schmoll.gif
Atsakyti
Kol neatsiras itališko maisto parduotuvės tol ir neturėsim tokios tešlos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, esu taip pat Oliverio patiekalu gerbeja blush2.gif ,daznai ilendu cia paskaitineti, tikrai liuks receptuku randu, seimyna pirstus laizo kai pagaminu, praeita laida prazioplinau kaip ruose tuos pievagrybius, mat mano lelius demesio pareikalavo, gal kuri gali parasyti, kaip ten ka jis dare, butu labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti