Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

Dariau vakar ta sokoladini pyraga. Nufotkinau kaip atrodo, tik su kakava dar neapibarsciau ax.gif Riešutus naudojau anakardziu ir kedro, nes pekano neradau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 22 kovo 2008 - 13:10
Ir vista piene dariau rolleyes.gif As su slapiu kepimo popierium uzdenginejau smile.gif Istikruju, kaip Oliveris ir sake, mesyte pati nuo kaulo nukrenta thumbup.gif
Atrodo taip essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 22 kovo 2008 - 18:47
QUOTE(Svetikas @ 2008 03 22, 19:45)
Ir vista piene dariau rolleyes.gif As su slapiu kepimo popierium uzdenginejau smile.gif Istikruju, kaip Oliveris ir sake, mesyte pati nuo kaulo nukrenta  thumbup.gif
Atrodo taip essen.gif

vaje kaip skaniai atrodo bigsmile.gif o kur receptuka rasti ? ax.gif
Atsakyti
Ziurek 26psl smile.gif
Atsakyti
Višta tikrai gerai atrodo. Kur gavot šviežio šalavijo? Nu nerandu. Nėra nei Norfoj, nei Rimi, nei Iki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 03 26, 09:12)
Višta tikrai gerai atrodo. Kur gavot šviežio šalavijo? Nu nerandu. Nėra nei Norfoj, nei Rimi, nei Iki  doh.gif

Aš irgi vištą pagal tą receptą kepiau Velykoms. Šeštadienį dalį parduotuvių išvažinėjau vien dėl šalavijo. Ir ką, radau Mindaugo Maximoj (visada ten nuvažiuoju, kai jau kitur nerandu..)
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 03 26, 10:12)
Višta tikrai gerai atrodo. Kur gavot šviežio šalavijo? Nu nerandu. Nėra nei Norfoj, nei Rimi, nei Iki  doh.gif

Maximose turi buti 4u.gif . vakar mindaugo maximoj maciau.
Atsakyti
As rimi gavau, per velykas antra kart kepiau, tai oaskutinius is rimi paemiau biggrin.gif
Per velykas gavosi geriau nei pirma kart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 03 26, 09:12)

As irgi kelias parduotuves apvazinejau kol radau. O radau Rimi, Mandarine smile.gif
Atsakyti
Jėtau, kitam Vilniaus krašte blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 03 26, 15:54)
Jėtau, kitam Vilniaus krašte blink.gif  doh.gif

Man tai netoli namu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Buciau be galo dekinga, jei kas nors galetu ir man atsiusti knygos internetini varianta.
Aciu labai 4u.gif [ viskis@yahoo.com ]
Atsakyti