Dariau vakar ta sokoladini pyraga. Nufotkinau kaip atrodo, tik su kakava dar neapibarsciau Riešutus naudojau anakardziu ir kedro, nes pekano neradau.
Ir vista piene dariau As su slapiu kepimo popierium uzdenginejau Istikruju, kaip Oliveris ir sake, mesyte pati nuo kaulo nukrenta
Atrodo taip
Atrodo taip
QUOTE(Svetikas @ 2008 03 22, 19:45)
Ir vista piene dariau As su slapiu kepimo popierium uzdenginejau Istikruju, kaip Oliveris ir sake, mesyte pati nuo kaulo nukrenta
Atrodo taip
Atrodo taip
vaje kaip skaniai atrodo o kur receptuka rasti ?
Ziurek 26psl
Višta tikrai gerai atrodo. Kur gavot šviežio šalavijo? Nu nerandu. Nėra nei Norfoj, nei Rimi, nei Iki
QUOTE(tavi @ 2008 03 26, 09:12)
Višta tikrai gerai atrodo. Kur gavot šviežio šalavijo? Nu nerandu. Nėra nei Norfoj, nei Rimi, nei Iki
Aš irgi vištą pagal tą receptą kepiau Velykoms. Šeštadienį dalį parduotuvių išvažinėjau vien dėl šalavijo. Ir ką, radau Mindaugo Maximoj (visada ten nuvažiuoju, kai jau kitur nerandu..)
QUOTE(tavi @ 2008 03 26, 10:12)
Maximose turi buti . vakar mindaugo maximoj maciau.
As rimi gavau, per velykas antra kart kepiau, tai oaskutinius is rimi paemiau
Per velykas gavosi geriau nei pirma kart
Per velykas gavosi geriau nei pirma kart
QUOTE(tavi @ 2008 03 26, 09:12)
As irgi kelias parduotuves apvazinejau kol radau. O radau Rimi, Mandarine
Jėtau, kitam Vilniaus krašte
Sveikos
Buciau be galo dekinga, jei kas nors galetu ir man atsiusti knygos internetini varianta.
Aciu labai [ viskis@yahoo.com ]
Buciau be galo dekinga, jei kas nors galetu ir man atsiusti knygos internetini varianta.
Aciu labai [ viskis@yahoo.com ]