Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(Baronka @ 2008 03 17, 16:51)

o kodel tokia brangi? g.gif as mokejau tik 70 litu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 17, 20:00)
O tau butent karstu norisi g.gif Tada gal koki kitoki suri naudoti reiketu g.gif

Tai kitoks skonis bus, jau nebekarštos biggrin.gif Arba riešutukus pašildyt biggrin.gif
Reikės pamėginti. Dar pasiderinsiu pagal save: ridikėlių įdėsiu, o svogūnus porais pakeisiu smile.gif

Beje, šiandien mačiau Pegaso knygyne knygą už 76,90 4u.gif Kam įdomu ir kas ketinat įsigyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 17 kovo 2008 - 23:05
QUOTE(tavi @ 2008 03 18, 10:39)
Knygos kaina priklaudso matonai nuo knygyno g.gif

Man per ebay gavosi 45Lt su siuntimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 03 18, 11:15)
Man per ebay gavosi 45Lt su siuntimu  bigsmile.gif

O geras blink.gif lietuvių kalba?
Atsakyti
Ne, anglų blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi vakar pirma karta isbandziau Oliverio patiekala "Chocolate fridge cake with pecan and meringues". Gavosi thumbup.gif Vakar vakare padariau, o siandien ryte isbegdama i darba paragavau gabaliuka. Nu skonis tai liuks labai thumbup.gif Kadangi visu produktu negavau, o lakstyti per visas pardes neturejau laiko, tai padariau is to ka radau. As nedejau morenginiu sausainiuku visai, vysnias pakeiciau rudomis razinomis, pekanus - graikiskais riesutais. O visa kita pagal recepta. Jei vakare dar bus like, gal pavyks nufotkinti, tai imesiu.

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
pagaliau yra isleista oliverio kulinariniu sedevru knyga ir lietuviu kalba thumbup.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2008 03 19, 17:43)
pagaliau yra isleista oliverio kulinariniu sedevru knyga ir lietuviu kalba thumbup.gif  clap.gif  clap.gif

Pagaliau ir as ja turiu! be galo dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Tik galėtų būti pigesnė ax.gif
Atsakyti
Aš irgi knygą įsigijau thumbup.gif Perverčiau, labai patiko thumbup.gif Tokia jauki, su pamąstymais, įpintos istorijos ir panašiai. Beveik pavadinčiau gyvenimo būdo knyga blush2.gif Tik...pasigedau picų ax.gif Gaila, kad joms neskyrė atskiro skyrelio 4u.gif
Bet vistiek šauni knyga wub.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

o man ta knyga vyras dovanu ana savaitgali iteike rolleyes.gif siaip, be progos biggrin.gif nes papostringavau kaip su mazuliu abudu ziurim jo ruosiamus receptus tongue.gif

beto, ir pats vyras megejas pafantazuoti virtuveje, ir daznai, tai galvoju kad pirko su tikslu ir sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos pasiūlykit kokį lengvą salotų receptą su krevetėm bigsmile.gif
Turiu krevečių, noriu velykom padaryt smile.gif
Atsakyti