Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(Sonatina @ 2008 03 15, 10:45)
Avinžirnių ir porų sriuba


Ačiū Sonatina 4u.gif
Atrodo tokia paprasta sriuba, o daug detalių praleidom smile.gif
Pamenu, kad sakė, kad galima naudot ir iš skardinės tuos avinžirnius. O sausų Maximoje pirkau. Nėra labai brangūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedula: 15 kovo 2008 - 11:44
QUOTE(Ugnužė @ 2008 03 15, 12:11)
Na. porų jis tikrai pjaustė labai daug. Bet 6 tikrai per daug. gal kokių 3 užtektų... g.gif

Aš irgi taip galvoju, kokių 3 sočiai gana smile.gif
Atsakyti
jau daret sia sriubyte? skani buvo? unsure.gif 4u.gif








vacation1.gif vacation1.gif vacation1.gif
Atsakyti
Siandien vakare kepsiu ta vistyte piene, tai po visko parasysiu ir recepta ir kaip gavosi smile.gif

Ir vakar is ebay nusipirkau jo knyga,jau dabar labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Jau gaminau tą zvinzirniu ir poru sriubytę, tik pakeičiau avinžirnius eiliniais dživintais žirniais, tai vistiek thumbup.gif gavosi, gyrė ir draugai ir kaimynai:) labai labai sotus patiekalas smile.gif
Atsakyti
Šiltos salotos su šonine, mėlynaisias svogūnais ir riešutais

user posted image

Šiandien pakartotinai darėm salotytes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 16 kovo 2008 - 16:26
Labai gerai atrodo thumbup.gif
Kaip tik salotų dėžutę turiu, bet nesugalvoju kuo šoninę pakeisti g.gif Nes mėsos nevalgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 16, 17:01)
Labai gerai atrodo  thumbup.gif
Kaip tik salotų dėžutę turiu, bet nesugalvoju kuo šoninę pakeisti  g.gif Nes mėsos nevalgau  smile.gif

AS keiciu pelesiniu suriu 4u.gif
Atsakyti
Viščiukas piene

1,5kg viščiukas
Druskos ir šviežiai maltų pipirų
115gr. arba vienas pakelis sviesto
1/2 cinamono lazdelės
1 gera sauja šalavijų
2 citrinos
6 česnako skiltelės (neluptos)
1/2 l. pieno

Eiga:
Nuskusti bulvių skustuku citrinos žievelę, stengtis be baltosios dalies.
Likusią citriną supjaustyti gerais griežinėliais ir sudėti į viščiuko vidų.
Surasti tokį puodą į kurį laisvai tilptų viščiukas (aš dar tokio neužgyvenau, tai labai suvargau apkepdama viščiuką sad.gif ).
Viščiuką pagardinti druska ir pipirais.
Puodą pastatyti ant viryklės, sudėti sviestą (pasilikti tik nedidelį gabalėlį kepimui orkaitėje), įdėti viščiuką ir apkepti iš visų pusių. Kai sviestas paruduoja, viščiukas apkepa, įgauna aukso spalvą, sviestą nupilame.
Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių. Į tą patį puodą (aš puodą pakeičiau, dėl tų pačių neužgyvenimo aplinkybių biggrin.gif ) sudėti likusius ingridientus (pieną, šalavijus, citrinos odeles, česnako skilteles, cinamono lazdelę, gabaliuką sviesto). Pašauti iį orkaitę ir kepti vieną su puse valandos. VISKAS!

P.S.Jis puodą kepant orkaitėje uždengė sušlapintu kepimo popieriumi (bet nebūtina,kaip minėjo, aš taip padariau..)

Buvo tikrai labai skanu, mano sugyventinė, kuri buvo pavalgius ir sakė, kad tik paragaus, bet paragavus dar pakartojo biggrin.gif Patiko ir graikui, kurį turim svečiuose smile.gif

user posted image
Fotografavau telefonu, tai kokybė nekokia smile.gif ir be to gal per daug sviesto idėjau, kita kart mažiau dėčiau g.gif blush2.gif . Bet visame kame vis tiek buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 16, 17:24)
AS keiciu pelesiniu suriu 4u.gif

O jį kepini? Kažin kas gautųsi g.gif
Atsakyti
Nusipirkau jo knygą. 84 lt blink.gif , jei diedas sužinos doh.gif teks bėgti iš namų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 17 kovo 2008 - 13:11
QUOTE(Cinside @ 2008 03 16, 21:59)
O jį kepini? Kažin kas gautųsi  g.gif

O tau butent karstu norisi g.gif Tada gal koki kitoki suri naudoti reiketu g.gif
Atsakyti